Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rivaldina

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Amikor újra felhívtam a figyelmét arra hogy nős, ártatlanul azt válaszolta, hogy ő csak barátkozni akar, semmi többet” – egy nős pasi nyomulásánál kevés visszataszítóbb jelenség létezik. A szitut még gyomorforgatóbbá teszi az a tény, hogy a pasi…..
Rivaldina 2011.02.25 07:35:34
@harmincas: nektek miért olyan fontos az, hogy bebizonyítsátok, az, akit taszít egy ilyen férfi, az egy rakás szar, de ha nem előbb-utóbb az lesz?
miért lenne ráészorulva néhány év múlva, hogy negyvenes, otthon teljesíteni képtelen, inkább elmenekülő, belustult (KÖZÖS HIBÁBÓL) tönkerement házasságú férfi egyáltalán szóba álljon vele?
Mi bajod?
Rivaldina 2011.02.25 07:36:56
@novákandris: szép amit mondasz, és teljesen logikus is, csak legtöbbször egyáltalán nem erről van szó. szerintem.
Rivaldina 2011.02.25 11:46:34
@harmincas: Harmincas, EFOTT-ra nem csak szórakozni megy az ember, nemcsak huszonévesen. Én sem tartozom közéjük, ezzel nagyon bőven nellé lőttél. A megszólalásod lökte magából az undort, azokkal szemben, akiknek majdan örülni kell, ha megszólítja őket egy negyvenes. Kérdésemre továbbra sem válaszoltál, vajon miért lesz ez így?
Sztereotíp, vagy sem, ez a helyzet, ellustult, kapcsolaton egyáltalán nem dolgozó felekből állnak a házasságok (ahogy írtam az előbb is KÖZÖS HIBA de ezt valahogy elfelejtetted látni) amikben héhány évvel ezelőttig túlynomórészt a férfi volt az, aki hamarabb más után nézett, mert neki "jár" hisz Ő dolgozik. Bármit is mondasz, a magyar társadalom negyven fölötti korosztályának jó része így működik. Pontosan azért tudom, mert ezzel (is) foglalkozom.
Borzasztó tudatlanség van a középkorsztályban arról, hogy egy kapcsolaton mennyit kell dolgozni. Mert az nem működik magától. Sose működött, de régen a gazdasági érdek, meg a "falu szája" és az "úgyse lesz jobb" meg a hagyománynak tekintettek mechanikus minták összetartották, de boldogság és szeretet nem sok volt. Lesúlytó kép, de ez van. Mára megváltoztak a viszonyok, és mostmár nem tartanak össze ezek az érdekek, legalábbis kevésbé, mint korábban. Most neki kell állni perszonális teljesítményt nyújtani, amire viszont nincs mintája senkinek, mert ez korábban nem volt így.
Rózsás lelkű egyetemista :DDD
 Amennyiben kíváncsi a cégek nevére is, kattintson ide!   Pár álláskeresési történetet szeretnék megosztani az olvasókkal amik között van enyhén szólva vérlázító is!   1.Az első és egyben szerintem leggusztustalanabb egy neves biztosító cég felvételén volt.…..
Rivaldina 2011.02.22 13:11:24
@Rivaldina: aki kurvának áll típusú közhelyeket írkáló

itt
Rivaldina 2011.02.23 10:33:26
@az igazi Sipi: Drága Sipákoló (ugyanis mást se teszel, az "internetes szupersztráda" tisztítása helyett),nem szerettem volna legitimálni semmiféle bűncselekményt, azt viszont látom, hogy neked nagy gyakorlatod van szavak kiforgatásában, és hülyeségek felnagyításában. Hmm, ezt vajon hol tudod kamatoztani a nagy internettakarítás közepette? Esetleg itt? Maximum itt? Melyik a helyes?
Viszont ezentúl, az igazi Sipi szerint bűncselekmény ezen a blogon, kijelentenei egy nem ismert cég nem ismert dolgozóiról, arctalanul, névtelenül, hogy iwiweznek, és magánleveleket küldözgetnek.
Most akkor el lehet dönteni, ki az ostoba :D
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Rivaldina 2010.04.22 14:00:06
@Videofon: Érdekes felvetés,de fogalmam sincs. Míg a bőrödön nem tapasztalod, minden sokkal kellemesebbnek tűnik. _Vagy pedig tényleg sötétség van:-)

Az én véleményem az, hogy ez nem iskolába való viszony, szóval a tanárnő tegyen lakatot a bukszájára, és vigye haza, vagy hétvégi buliba a vágyait. A fiú ki fogja bírni, a tanár meg alapból tévol kellene, hogy álljon az efféle szituációktól.
Lehet prűdnek tűnök, pedig nem vagyok az, csak azt gondolom, hogy egy tanárnak vannak előjogai, és ezzel együtt előkötelességei is. Például hogy féken tartsa az ösztöneit, bár azt gondolom, hogy azt felelősségteljes hozzáállásnál nem kell önerőszakként megélni.
Nekem a sztoriból, ha minden úgy van, ahogy anyuka mondja, az jön le, hogy vagy nagyon naiv tanárnőről beszélünk, aki barátként tekint a fiúra, mert mióta ismeri, szimpi neki, és ártatlan dolog az egész, vagy pedig jó ideje készülődik valamire. Első eset : Nem biztos, hogy a naivitása miatt tanárnak való, második eset: Igen beteg az agya.
Rivaldina 2010.04.22 14:05:05
@primula (the original): ja, akkor, amikor megdughat valakit, felnőtt, de ha csinál valami ordenáré baromságot, ami mostanában már huszonévesek között sem ritka, akkor még csak gyerek, hábíróúrr!
az anyja meg mér' nem nevelte meg.
ez a forgatókönyv.

Szerintem jogok meg kötelezettságek együtt járnak..
Egy átlag magyar hetven kiló húst eszik meg évente. De vajon azt tudja, honnan érkezik az az évi ötvenhárom csirke a tányérba? Az elmúlt századokban még nyilván Béla bácsi hátsó udvarából jött a hús, de a világháborúk után megváltozott a rend, a háztáji nevelgetést…..
Rivaldina 2010.04.22 12:30:12
@Sákovics Diana:
Ez egy nagyon nagy butaság, amit azért lehet kimondani, mert neki a nagyüzemi tartás az érdeke, abból több a zseton. Védi a tyúktermelők érdekeit.
Nem tenyésztők, termelők, mert ez már egyenes gyártás.
Rivaldina 2010.04.22 12:52:58
@scheerti: akkor egyél egyet, tuti észre fogod venni a különbséget :DD
Ajánlom a match-ban kaphatót majd' kétezerért. Fogyókúrázni, nagymamát riogatni, gyereket leszoktatni nagyon jó.
Rivaldina 2010.04.22 12:53:44
@Terézágyú: csak nem mindegy, hogy táp, vagy a gyári "tömegnövelő".
Egy ország  nemzetközi megítélését, divatosabban „puha erejét” igenis befolyásolják a róla megjelenő külföldi vélemények. Leszűkíthetik mozgásterét, ronthatják alkupozícióit. A bécsi Kurierban Paul Lendvai arra figyelmeztette az osztrák olvasót -…..
Rivaldina 2010.04.22 12:43:52
@Rivaldina: Pont le--rom. Az érdekel, mi folyik idehaza, nem az, mit gondol erről bárki.
Tudom, hogy függünk tőlük, de a borzasztó megítélés miatt még csak-csak idejöttek befektetni, földet venni, stb.
Ugyan!
Rivaldina 2010.04.22 12:45:24
Rivaldina 2010.04.22 12:49:48
@Oreg: Tényleg utána mentél? Hasznos az írásod. Köszi.
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
Rivaldina 2010.04.20 09:30:40
@Bogoj:
Az a divatlapok, és a kifutók világa, ami azért nyomja ezt a sódert, mert ilyen ruhákat gyártanak, és ha így nézel ki, meg is veszed. Én nem, mert én eszerint a oiszkafa divat szerint gnóm vagyok az egyötvenöttel, ötven kilóval:DD

Ettől még ez a tökéletes testű csaj nem áll közelebb az átlagos, vagy gyakori női testalkathoz szerintem. Ez a férfiak álma, de csöppet sem általános :-)
Viszont arányos, és ettől nagyon szép látvány. Egy őőő, nagyon-nagyon nőrajongó férfiismerősöm mondta egyszer, hogy a titok az arányosság, ettől lehet kurvajónő egy 160 centis, 85/B-s mellű leányka.
Rivaldina 2010.04.20 09:31:51
Rivaldina 2010.04.20 09:46:08
@Sobrijóska:
Pff, hát Mocia Belucci, Penelope Cruz..Meg egy rakás nő a férfimagazinok címlapján.
Szerintem ott sem a piszkafák vannak, hanem az ilyen csajok.
Mi az, hogy Claudiával ne gyere?? Ki érdekel Claudia..?
Na, hagyjuk, már ki tudja, mi a vita lényege. Egyáltalán, van neki?
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Rivaldina 2010.01.12 12:34:30
@utálok regisztrálni:
Erről van szó.
hol itt a bármiféle egységes elv, vagy gondolkodás..?
egységes, abban a tekintetben, hogy mindig azt teszem, ami nekem hasznos.
Rivaldina 2010.01.12 12:39:49
@s.o.v.i.e.t:
na ja, csak ha már nem vagy kiskutya, nem fogadod el, hogy láncon vezessenek, ha érted, mire gondolok! akkor jöhetne a jóédesanyja is, hogy vezetgessen. nemhogy ötven évig, ötven percig se.
nem azzal értek egyet, hogy ezek itt, pont most, pont ezért, pont nekünk( frei mindenholélgazdagmagyar tamás után szabadon) sztrájkoljanak, hanem a joghoz, hogy megteheted. nincs miből, persze. de nekik szerintem a végkielégítések mocska szolgáltat jó alapot a hisztire, ami a kisember fejével gondolkozva tényleg felháborító, de azokból a pénzekből nekik nem lett volna emelés. ráadásul ki is használják a habzószájúak jobbról is és balról is a sztrájkot.
Rivaldina 2010.01.12 12:48:02
@gastro vazze: neeem. dehogy. de aztán ha a szakács nem főzi meg a kaját, -mert te nem szerezted be neki az alapanyagot pl a sztrájkdugó miatt- hanem kimegy a vendéghez, és megmondja neki, hoyg rendezzék veled, ne légy kiakadva :-DD
na jó, nem tudom, éttermes vagy -e, csak vicceltem.
Sárdobáló Oltós théma 2009.10.30 07:00:00
Eddig is tudtuk, hogy a Helyi Théma egy igénytelen politikai bulvárlap, a jobboldali hagyomány legmélyebb bugyraiból. Kicsit csöcsös, kicsit helyi és leginkább vulgárpolitikai. Az utóbbi hetekben egyre erőteljesebben terjednek pletykák arról, hogy az új H1N1 elleni vakcina nem jó,…..