Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drmc

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NetAcademia Egypercesek 2016.10.24 12:10:00
Sokan mondjátok telefonban, vagy írjátok e-mailben, hogy "akkor gondolom az online részvétel ára különbözik, a tantermiétől...". Miért különbözne? Kedves hallgatók! ez a 21. század! A helyzet az, hogy mind az online tanulásnak, mind a tantermi részvételnek vannak előnyei és…..
drmc 2016.10.26 12:40:50
@Ozga Linda: Kedves Linda! Nem erről az e-mail címről írtam. Mlatilik Zsolt (Google) néven keressétek. Köszi.
Pár hete a szélesebb közvélemény számára alig láthatóan csordogál a Horváth András által kipattintott áfacsalási botrány. A legnézettebb csatornák és a közmédia híradóiban a dolog mintha nem is létezne. A volt NAV-alkalmazott szerint a dolog bőven átívelt kormányzati…..
drmc 2013.11.29 11:40:11
@Pali papa és a negyven rab ló: A hozzászólásod alapján Neked nem sok közöd lehet a dolgokhoz, én viszont a saját bőrömön tapasztaltam. A saját BT-m végelszámolása (100.000,- Ft összvagyonnal) az APEH miatt tartott másfél évig, mert kb. 5 adóvizsgálatot folytattak le. Ezek során kb. az élő fába is belekötöttek, csak hogy találjanak valamit (nem sikerült). Ehhez képest a nagyokat csak "piszkálgatják".
Nekem Horváth úr története nagyon is hihetőnek hangzik.
Vannak bizonyos napok, amikor a nép a helyett, hogy idióták beszédjeivel foglalkozna, inkább kiszabadul a természetbe. Szarik a Birkamenetre, meg a hetven felé húzó nagy ellenállókra, tudja hogy lófasz lesz itt, nem változás. Ki akar kapcsolódni, eltölteni egy napot úgy ember…..
drmc 2013.10.26 21:15:51
@Izo: Teljesen felesleges, sz@rnak az utasra. Saját tapasztalat, mert másfél hónapja "élvezem" a Vác-Göd közötti átépítési munka eredményeit. Gyakorlatilag minden nap egy túlélő túra, mert soha nem tudod, mikor érsz haza. Tájékoztatás nulla, kivéve talán Gödön, ahol a helyi erők legalább hozzávetőleges időpontokat próbálnak közölni, de sem Vácon, sem a Nyugatiban semmi (csak pökhendi, lekezelő stílus a forgalmistától, mert zavarni merészelem). Persze az is normális, hogy a pályaátépítést ilyenkor csinálják, mert nyáron mondjuk csak fele ennyi utast lehetne szívatni vele.
Saját megfigyeléseim szerint a vasutasokat csak zavarják az utasok. Ha ők nem lennének, a vasutasok is boldogabbak lennének. Járatnák a vonatokat oda-vissza és senki nem zavarná őket a játékukban.
Különben a MÁV november 4-től megoldja ezen a vonalon a rendszeres késéseket. Na nem a vonatok lesznek pontosabbak, hanem a menetidőt nyújtják meg 7-10 perccel.
Gratulálok!
Hogy ne érezzük úgy, kormányunk elhanyagol minket, újra levelet hoz majd a postás - most éppen személyesen a miniszterelnök tájékoztat minket, hogy hazánk kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, a feladat gyakorlati végrehajtása pedig már kormányhatározat formájában ki is van…..
A lakások elsődleges „védműve” a bejárati ajtó. A legtöbb illetéktelen behatoló általában itt próbál a lakásokba jutni, feltéve hogy nincs könnyebb útja a behatolásnak. Márpedig a kisebb lakótelepi lakásoknál szinte ez az egyetlen lehetősége a betörőknek, hogy a…..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
90 Autóskártya 2011.07.03 08:00:00
Hengerek száma: 12… Áhh, nekem 10. Végsebesség: 329 km/h… Nekem 290 km/h. Hengerűrtartalom: 5770 ccm… Hahá, nekem 5900, én viszem! Aki nem tudja, hogy miről van szó, az a cikk elolvasása után sem fogja, a többieknek viszont már az első mondat után is minden tiszta…..
drmc 2011.07.03 15:02:24
@oc: Bizony, ez volt "AZ" autóskártya. A többi már csak gyenge utánérzés. Mi ezen nőttünk fel.
Volt már Magyarországon is, élelmiszerboltokban császkált, a gyerekeit a saját szememmel láttam a Hajógyárin játszani, most már tehát biztosak lehetünk abban, hogy Angelina Jolie létezik, vagy legalábbis egy rendkívül fejlett hologram. Körülbelül tíz évvel ezelőtt, amikor még…..
drmc 2011.01.18 23:06:07
@plakatmagany:
Szerintem nincs feltöltve. Érdemes megnézni a Hackers című filmben. Ott még egész fiatalon játszott, de már akkor is nagyon szerethető volt a szája :)
Varánusz A diadalmenet első napja 2011.01.01 16:55:26
Magyarország Érzelemrokonító Forrasztékának üdvöző szavaival belépett az Úr 2011. évébe. Pici szépséghiba, hogy a Nemzet Tolla folyni látszik mindjárt év elején, és kínos papírtörlőzést kellett végrehajtani a Nemzeti Köszöntőre hullott és pacát hagyott tintafolt…..
drmc 2011.01.02 09:26:09
@kigyurt álat: "...hogy akik rendesen fizetik az adót, azoknak csökkenjen a hátrányuk az adócsalókhoz képest"

Megszólítva érzem magam. Havi bruttó 200k a fizetésem, bejelentve, leadózva. Nincs mellékes, nincs zsebbe fizetés, nincs "lejátszva okosban". Durva számolással nekem eddig havi nettó 10k mínuszt hoz az új év. Most elképzelem, hogy mi lenne, ha nem akarnák csökkenteni a hátrányomat.
Nagyon boldog vagyok, hogy ezzel a csekély összeggel is hozzájárulhatok a felső tízezer további jólétéhez. Más valamit tehetek még?
drmc 2011.01.02 12:10:01
@kigyurt álat: "Kivételek sajnos bizonyára vannak."
Láttál már statisztikát arról, hogy az SZJA-t fizetők közül hányan esnek a "kivételek" közé? Emlékeim szerint kb. a 80%-uk. Érdekes.

@Várúr: "Tehetsz másvalamit. Keress többet."
Köszönöm. Egyéb építő jellegű?
A nap forradalmára: Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült.  A…..
drmc 2010.11.28 12:24:53
@McDobbent: Korabban a kommunista kormany alatt is vissza lehetett lepni, es akkor az levelben tortent. Miert lenne ez maskepp?

Drága elvtársam! Nagyon bájos, hogy egy múltbéli rendelkezésből próbálsz jövőbeli dolgokat levezetni. Az általad linkelt oldalon azt magyarázzák, hogy aki VISSZA akart lépni az államiba (Bajnai kormány alatt), annak elég volt egy levelet írnia a magánpénztára felé. Jelen esetre jobban illik az alábbi törvényjavaslat szövege: www.parlament.hu/irom39/01817/01817.pdf Segítek, az 5. oldalon keresgélj, a 18. paragrafusnál.
Mégis, kit akarsz megvezetni?
Tiszta Beszéd A nyugdíjsztori 2010.11.26 10:00:00
A magánnyugdíjpénztári megtakarítások államosítása kapcsán már több elemzés és vélemény napvilágot látott. Ezek elsősorban félelmekről, becsapottságról, kiszolgáltatottságról, érdeksérelemről, elutasításról szólnak. Érdemes azonban higgadtan körüljárni miről is…..
drmc 2010.11.26 23:35:47
@tolsztoj: A magánnyugdíjpénztárak először számoljanak el azzal az 1200 milliárd forinttal amit elloptak a befizetőktől az utóbbi 13 évben

Ha ez így igaz, akkor mit visznek magukkal a visszalépők az állami rendszerbe? Miből keletkezik az a sok milliárd bevétel az államkasszában? Vagy megint csak "trükkök százai" lesnek, meg kreatív könyvelés?
Szerintem ezt gondold át még egyszer?
Varánusz Rés a pajzson 2010.10.28 08:00:00
Pártunk és kormányunk izomból alkotmányozik. Izomból, persze, nagyjából a harmadikos technika órák színvonalát idézve: Jancsika az osztálycsibész vagdossa apróra ami a keze ügyébe kerül, a többiek meg a technokol szagától nekivadulva tapaszgatják egymásra a fecniket:-…..
drmc 2010.10.28 15:19:01
@Titus Pullo Urbino: csak a pontosság kedvéért. Vácon NEM a KDNP-s jelölt nyert. Hanem a KDNP által támogatott, magát függetlennek mutató, ex MIÉP-es barmot.
Michael Knight Szobám falán... 2010.07.02 21:20:00
A jövő tehát elkezdődött. Épül már az új rendszer rendszer, lesz itt jobboldali kultúra és lesznek jobboldali ünnepek is. És a vezetők portréi jönnek ezután, országszerte a tantermek és a rendelők falán, szépen retusálva, és lesz biztosan majd felvonulás is, a…..
drmc 2010.07.03 10:14:48
@hajnalka és nagyon szőke: Hajnalka, Te ezt nem értheted :)