Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shidotokuu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy miért kezdtem újra neki egy blognak? Egyszerű (azt hiszem). Szeretek írni, más kérdés, hogy egyébként nem tudok, és szeretem másokkal megosztani a hülyeségeim (hátha valakinek mosolyt csal az arcára). Egyéb hülyeséget is sokszor akaródzott írni, ha már annyi karakter…..
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..
Utolsó születésnapi játékunk egy screenshotrejtvény volt, 16 játék címét kellett kitalálni. A helyes megfejtés az volt, amint a lenti kép mutat, de ha a pontos sorszám nem stimmelt, de a játéksorozat neve jó volt (tehát ha például Silent Hill 5 helyett Silent Hill 2-t írt…..
Valaki nem is olyan rég disztrojért rimánkodott a kommentekben. Szentül hiszem, hogy valami sokkal jobbat sikerült találnom. A Mushroom Madness 2 nem igazán sorolható, pontosabban skatulyázható be egyetlen kategóriába sem. Van benne disztroj, tower defense, ügyességi, meg ki tudja még…..
Beteg, nagyon beteg dolog ez. Volt ugye az első rész, ami tök nagy humor volt, a maga feladattalan feladataival. Aztán jött a második rész, vagy olyasmi, ami megint jó kis ötlet volt, a maga egyetlen, sokszor megoldandó pályájával. És most itt a "hivatalos" második rész,…..