Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Golden eye

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Castelvecchio – a festői kisvárosban mintha megállt volna az idő, távolról úgy tűnik, mint egy középkori falu, éjszakánként pedig semmi nem zavarja az emberek pihenését, az utcák kihaltak, nincsenek randalírozó fiatal vagy üvöltöző részegek. A település…..
Filmdroid Red State poszter 2010.10.31 20:57:00
Kevin Smith jövőre a Red State-tel fog jelentkezni, ám ez nem vígjáték lesz, hanem horrorfilm. A történetről egyelőre keveset tudni, annyi bizonyos, hogy a történet középpontjában egy prédikátor áll, akit Fred Phelps-ről mintázták.  A főszereplő Michael Parks lesz,…..
Filmdroid Jinn előzetes 2010.11.01 21:59:00
Ray Park és Serinda Swan játsszák a főszerepet a Jinn horrorban. Park A Baljós árnyakban játszotta Darth Mault és ő volt Kígyószem a G.I. Joe mozifilmben, Swan pedig  a Tron: Örökségben lesz látható, illetve a Smallville és a Supernatural sorozat két-két részében tűnt…..
Golden eye 2010.11.02 08:08:47
Rengeteg olyan regény íródott itthon az évtizedek alatt, amely könnyedén képezhetné az alapját egy-két nagyobb költségvetésű hollywoodi filmnek. Jómagam inkább a ponyva-illetve szórakoztató regényeket (azon belül is sci-fi vagy fantasy) részesítem előnyben, úgy gondolom, hogy…..
A Paranormal Activityt sokan végig izgulták tavaly, Oren Peli pár ezer dollárba került filmje igen sok profitot termelt a stúdiónak, így gyorsan összerántották a folytatást. Hamarosan kiderül, hogy a második is meg tudja e ismételni ezt a bravúrt, az előzetest mindenesetre elég…..
Golden eye 2010.10.01 20:38:06
Egy thriller, vagy horrorfilm bennem akkor hagy maradandó emléket, ha a félelemkeltésen és borzongáson túl van benne valami olyan gondolat, mely akár a saját életemre is átültethető. Az élet után mindenképpen ez utóbbi kategóriába tartozik, hiszen, mint azt a cím is sejteni…..
 Egy kis lazítás vasárnapra... Utolsó hírünk az volt a 23. James Bond-filmről, hogy a stúdió lefújta, szóval jelenleg az ég világon semmi apropója nincs ennek a játéknak, csak az, hogy hallgassunk egy kis zenét. :) Mondjátok meg ti, hogy melyik James Bond betétdal a legjobb.…..
Golden eye 2010.08.16 14:37:31
Filmdroid The Last Exorcism poszter 2010.08.12 20:39:52
Eli Roth, a Kabinláz (Cabin Fever) és a Motel (Hostel) rendezőjének a produceri felügyelete alatt készült el a The Last Exorcism horror. A cím alapján könnyedén kikövetkeztethető, hogy ördögűzésről lesz szó benne. Az egyik ügyekben jártas pap következő esete egy lány, akit…..
Golden eye 2010.08.13 16:45:44
Filmdroid Az utolsó léghajlító 2010.08.01 18:26:00
Azt hiszem már senkinek nem kell bemutatni Az utolsó léghajlítót. Mindenki tudja hogy az Avatárról, egy igen népszerű animációs sorozatról van szó. (Klikk) Amikor a bemutató videóit láttam, sejtettem hogy nem lesz az igazi- ahogy a legtöbb esetben nem lehet a közelébe érni az…..
Golden eye 2010.08.02 11:38:15
@Alex Mahone: Persze.Biztos csinlnak belöle vagy nyolc részt,meg vagy hat elözmény filmet is.
Golden eye 2010.08.02 11:46:38
@koimbra: Apropó.Tudom hogy nem ide vágó téma,de nem tudsz valamit Nicolas Cage fösyereplésével készült filmröl?Ami rémlik a történetböl,az hogy egy boszorkányt kell elvinnie a haverjával valahová.Azt hiszem a középkorban játszódik.Valamikor ez év elején olvastam róla itt.
Golden eye 2010.08.02 12:20:39
@koimbra: Aki már bizonyított,annak nem ugy kellene táncolnia,ahogy mások fütyölnek.Kivételt képez,ha szerzödés kötelezi.
Filmdroid After.Life előzetes 2010.03.03 12:22:38
Anna autóbalesetet szenved, mikor magához tér éppen egy temetkezési vállalkozó készíti fel őt a gyászszertartásra. A nő össze van zavarodva és úgy érzi, hogy nagyon is életben van, nem hiszi el, hogy meghalt. A vállalkozó elárulja, hogy képes az elhunytakkal beszélni és…..
Főzősuli Liszt kisenciklopédia 2009.09.28 08:27:00
Békés gyerekkorom és zivataros kamaszkorom idején (azért nem volt nagyon régen:)) még csak 1-2 lisztfélét találtam a polcon a közértben: sima liszt, rétes liszt, búzadara -kb. erre a háromra emlékszem, meg arra, hogy még így sem tudtam, mi alapján dől el, hogy egy receptben sima…..
Filmdroid La Horde 2010.05.31 21:18:00
  A franciák igencsak otthon vannak a horrorban, néhány műfajon belül legyártott darab ki is jut a határokon kívülre, ezek aztán szépen megtalálják maguknak a rajongóit, a Magasfeszültségre is sokan mondták, hogy hűűű (pedig a csavarral egy baromsággá vált), a…..
Miley Cyrus bebizonyítta, hogy Hannah Montana nélkül is megállja a helyét a kasszáknál, Tyler Perry sem vallott szégyent, pályafutása második legjobbját hozta a kasszáknál, a Titánok harca viszont mindenkit maga mögé utasított, úgy ahogy azt előzetesen várni…..
Golden eye 2010.04.05 12:36:27
@jimbo1000: Kedves Hozzászoló.A jo borbol sosem elég,2 Ugy gondolom,hogy a mostani filmeken érzödik az alkotói válság hangulata,igy mivel más ezköz nem lévén,korunk filmes trükjeivel próbélnak maradandót letenni az asztalra.Véleményem abból ered,hogy a heti átlag film amit megnézek, az 10-15 film.(ebbe minden kategoria beletartozik)Tehát van valami fogalmam a mai filmekröl.3d-cgi tökmindegy,ha nem köt le a történet,mehet a kukába.
Az alábbi videó betekintést enged a The Book of Eli forgatására. A filmben Denzel Washingon egy könyvvel vág át a posztapokaliptikus Amerikán. A könyvet sokan szeretnének megszerezni, de Denzel nem hagyja magát és morcosan elveri a port mindenki kötözködő emberen...
Filmdroid Paranormal Activity 2009.11.24 22:01:00
Az ál-dokumentumfilm nem új keletű dolog, jó tíz évvel ezelőtt a Blair Witch projekt – Ideglelés borzolta a kedélyeket hasonlóképpen, habár nagy sikernek örvendett az alkotás mégsem árasztották el a piacot (és a filmszínházakat) hasonló alkotások, csak olykor-olykor…..
Vannak filmek, amelyeket újra meg újra és megint előveszel, megnézel, mivel annyira zseniálisnak tartod, hogy századjára sem tudod megunni vagy felfedezel benne egy apró részletet, amit eddig még nem láttál, így van akinek a Casino 3 órája repül el  gyorsan és olyan is akad,…..
Volt néhány ál-dokumentumfilm, de zárjuk most ki a Brüno-Borat-féle alkotásokat és koncentráljunk csak az ismertebb horror-thrillerekre. A Blair Witch Projectet anno videón néztem, a felétől már gyakorlatilag tekertem a filmet, mert annyira unalmasnak találtam. A holtak naplójában…..
Filmdroid 2012 2009.11.14 22:08:00
  Roland Emmerich csak nagyban tud gondolkodni, amihez olykor még hozzácsapja az amerikai zászlólengetést is. Anno a legdrágább vizsgafilmet szállította, a Noé bárkája elv 1,2 millió márkába került, később összeeresztette a kor két legnagyobb akciósztárját, Jean.Claude…..
  Ördögűzés – jól hangzik a szó, bizony. Már önmagában is figyelemfelkeltő, a néző, olvasó pedig joggal számíthat horrorisztikus dologra, amiben a lekötözött, megszállt illető furcsa pózokat vesz fel és érthetetlen nyelven ordibál, miközben előtte egy eltökélt,…..