Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qmmy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
811 éve (1199) halt meg I. (Oroszlánszívű) Richárd.A legendás uralkodó 1189-től követte apját a trónon, rögtön a mai Franciaországba ment harcolni, hol a francia királyért, hol éppen ellene. 1190 és 1192 között a harmadik keresztes hadjárat egyik fővezére, sikerült neki…..
harminc Petőfi jobbikos lenne? 2010.03.14 15:00:00
Nem tudom letenni azt a gondolatot, hogy mi lesz március tizenötödikén, hogy megint kivonul minden párt és mindegyik ugyanazzal az öncélú retorikával sajátítja ki magának 1848 első igazán balhés napját, meg hát az egész szabadságharcosdit. Mindenkinek egyértelmű, hogy lesz ott…..
qmmy 2010.03.15 07:31:58
@pakesz: Csak az anyja volt tót,az apja szerb.A szerbek a mai napig ki akarják sajátítani és Alexandar Petrovic-ként emlegetik....Szerintem Greenpeace-es lenne........:D
Parkolási bírság volt az egyetlen ezidáig, amit kaptam KJ-hez hasonlóan, akkor és ott is lett volna mit kötözködni, de is egy érdekes helyzet. Még ha azért büntették volna meg, mert a zebra előtt nincs meg az öt méter, azt megértem. De ilyen indokkal? Ennyire kell a pénz az…..
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
Az ámokfutó ámokot fut.  A sajtó ezen szörnyülködik, élőben többször is közvetíti a helyi rendőrség nyilatkozatát, amely szerint nem mondhatnak el az üggyel kapcsolatban semmi. A médiatulajdonosok kezüket dörzsölgetik, növekszik az eladási példányszám és a…..
qmmy 2009.11.27 14:06:57
@TBone: Előrebocsátom,hogy nem megoldani akarom a pszichológiai vizsgálatot,csak tényeket közlök: Magyarországon minden olyan embernek,aki szolgálati fegyvert tart a munkája miatt(rendőr,katona,vadász,erdész stb.)kortól,állapottól függően bizonyos időnként pszich.vizsgálaton kell részt vennie.A nyilván sokkal nagyobb számú sportvadásznak,lövészklubosnak stb.NEM KELL!Csendben teszem hozzá,hogy az autóvezetőknek sem kell.......:D Pedig nyilván sok embert ki lehetne szűrni BÁRMELYIK csoportból,aki alkalmatlan.Pont.
Ismét kedvenc szajhaistennőnkhöz kanyarodunk vissza, hogy ókormániás olvasóink kedvére tegyünk, és ezúttal az alvilágot még csak érinteni se fogjuk, mint  Adonisz esetében … Én oroszlánt csak takaró formájában szoktam látni, nincs ezekre valamilyen…..
qmmy 2009.11.02 16:47:33
@Gloria Mundi: Egész pontosan Aphrodité azt mondta neki,hogy semmitől sem kell tartania,amíg őrzi szerelmük titkát.De elmondta és egy villám megvakította....