Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemtudomnemisérdekel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
nemtudomnemisérdekel 2012.01.19 17:38:39
Mielőtt minden, Magyarország területén található EU-zászlót elégetnénk, és mielőtt - az egykor tényleg maoista, és valóban igazán visszataszító - Barroso elnököt tényleg tettleg akarnánk megfenyíteni, érdemes lenne néhány lényeges dologgal számot vetni. Leginkább azzal,…..
nemtudomnemisérdekel 2012.01.15 12:44:37
Szégyen, hogy egy vezető politikus ilyen minősíthetetlen stílusban illet más embereket.. A buta nép meg bólogat: igen, igen, nagy orra van Barrosonak.. ez aztán a terv! Lépjünk ki az EU-ból! És aztán? A Fidesz is valami ilyen "programmal" próbálkozott. Nyerjük meg a választást! És aztán?
Csak ugatnak ezek a kutyák, de nem számolnak a következményekkel. Nem biztos, hogy be kellett lépni az EU-ba, de ha már megtettük, akkor ne pattogjunk. Méltósággal kell viselkedni, dolgozni kell és nem uszítani másokat!
Hiába magyaráznak itt az oroszokhoz való közeledésről emberek.. aki azt hiszi, hogy az oroszoknak szüksége van ránk, az téved. Mint ahogy Kínának sincs szüksége ránk, ezt megmutatták az elmúlt egy évben (hála a jó égnek)! Kína nem azért "gazdag", mert bőkezű a néppel.. Gazdag ország szegény emberekkel.. Az csak egy picivel jobb annál, ami nálunk van.. Szegény ország szegény emberekkel (és gazdag politikusokkal)..
Az oroszok rég megsértődtek ránk, köszönhetően OV-nak és csapatának.. A névtáblák lecserélésének sem örültek..
Hamarabb dob ki minket az EU, mint ahogy Vonyító Gábor megtekerhetné Barroso orrát..
Magunkra maradtunk, de ez nem irreverzibilis folyamat.. ha tovább okoskodnak ezek az ingyenélő politikusok, ezek a vérszívók, ezek a munka világát kerülő semmirekellők, akkor már nem lesz olyan ország, aki valaha is szóba állna velünk..
Minden szomszédos ország megvet minket.. gyerekként nem gondoltam volna, hogy egyszer Románia szintje alá fogunk süllyedni.. megtörtént...

Most sincs demokrácia, akkor legalább legyen egy szakértő kormány és vezessék ki az országot ebből a mocsárból.. Természetesen nem havi 1-2 millióért, hanem hazafiságból!!!!!!!!!!!! Vállalja valaki Bajnai Gordonon kívül?
nemtudomnemisérdekel 2012.01.15 13:02:22
A jobbik előadja a nagy hőst, a jól megmondó pártot, de arra nem gondol, hogy ezzel még nagyobb bajba sodorja az embereket..
Habár...... külföldön nagyon jól tudják, hogy milyen párt ez a jobbik.. Nem győzik megkeresni a külföldi pártokat, hogy szövetséget alakítsanak ki.. Holland, dán, fin és hasonló pártokat.. csakhogy ezek a pártok nyíltan elzárkóznak tőlük.. Múltkor az egyik holland párt vezetője nyilatkozta, hogy a jobbik őket is megkereste, de ők soha nem szövetkeznének ilyen alakokkal.. na, a hős jobbik, a nagy orrtekergető karikás ostorral hadonászó vona gáborka azzal nem hősködik, hogy a fejlett országok milyen megvetéssel gondolnak rájuk.. lehet a sok sikertelen ajtón kopogtatás miatt szeretnének eltávolodni az EU-tól?!
Ha én egy arrogáns kis mitugrász lennék, aki egy pláza minden boltjában kihúzta már a gyufát és nem akarnak szóba állni velem, akkor küzdjek azért, hogy a plázát bontsák le?! Csak azért, mert engem mindenhol utálnak..

A zászlógyújtogatós kis semmirekellő meg inkább szánalmas (néha vicces) volt, mintsem hős.. szégyen, amit művelnek...
Vidéken sok felnőtt ember iskolázását az EU támogatja.. mondhatják sokan, hogy a mi pénzünkből.. de a mi pénzünk csak a töredéke annak, amit egy képzésbe fektetnek..

Vonáék előadhatják, hogy ők milyen patrióták.. mégis a szegény magyar ember pénzén élnek, munkakerülők és dőzsölők!! Ez aztán a hazafiság..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..