Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexitoxicum vincetoxicum

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
Alexitoxicum vincetoxicum 2010.08.24 15:17:59
@Tóta W. Árpád: A munka Bp.-en van, ez igaz, de minden jól szituált urbánus a "suburban"-ban él! :-) A főváros környékén ezerszám épülnek a kacsalábon forgó villák, legtöbbször minden infrastruktúra nélkül, terepjáró nélkül elsűlyednének a sárban...
 A tegnapi nap folyamán Budapest egyik külkerületében bandaháború tört ki, melynek folyamán 8 nagy értékű autót vertek szét. A csetepaté a fémhulladékok tulajdonjoga feletti vita miatt tört ki. Egy embert kórházba szállítottak, további tizenkettőt meg…..
zoli voltam Kussország 2010.06.22 10:23:00
Nesze, hülye paraszt. Bilincs a kézre, tapasz a szájra, megérkeztél Kussországba. Szögezzük le előbb: igen, oka van annak, hogy így alakult, két végtelenül elkúrt kormányzati ciklus után jutottunk idáig. A szocialisták képtelenek voltak egy igazságosabb, a liberálisok pedig…..
Alexitoxicum vincetoxicum 2010.06.22 15:19:54
Elvetemült bűnözők csoportját fogta el tegnap délután a rendőrség különlegesen képzett kommandós egysége. Az óvodásoknak kinézőekből álló bűnszervezet már több támadást is elkövetett, míg végre lakossági bejelentés alapján sikerült a bűnüldöző szerveknek lecsapniuk a könyörtelen bandára. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a tett színhelyére és több órás, összehangolt akcióban kerítette kézre a bűnszövetkezet négy tagját.
- Hogy sikerült a nyomukra jutni?
Egy, a személyazonosságát felfedni nem kívánó bejelentő értesítette a hatóságokat.
- Mi volt a bejelentés tárgya?
A nevét elhallgatni kívánó tanú látta, amint a bűnelkövetők egy macskát dobáltak kavicsokkal. Kezükben nyalókát tartottak.
- Miért fontos ez a momentum?
Mert az aljas bűnözők nem fogadtak szót, és ráfogták ezt a tömegpusztító fegyvert.
- Megkérdeztük a szakértőt is, valóban ilyen veszélyes fegyvereik voltak?
Ha közvetlen közelről, a nyalóka pálcikáját az áldozat fülébe nyomják, akkor az agyig eljutva, ez azonnali halálhoz vezethet. Egy ilyen pálcikával emberek ezreit lehet legyilkolni, tehát tömegpusztító fegyvernek minősül.
- Elmondaná az akció részleteit?
Hogyne. Tizenöt rohamkocsival, negyven kommandósunk vett részt az akcióban. Szerencsére egyikük sem sérült meg. Az elkövetők ellenálltak, ezért földre szorítottuk őket, zsákot húztunk a fejükre. Megbilincselve, a legszigorúbb biztonsági feltételek mellett szállítottuk őket a rendőrség egy titkos bázisára.
- Említette, hogy ellenálltak, de rendőr nem sérült meg. Ez a támadókra is igaz?
Bármilyen körültekintően is járunk is el egy ilyen akció során, a legfőbb szempont, hogy a feladatukat ellátó személyeket védjük. Kommandósaink száz kiló körüliek, erre rájön a golyóálló mellény és a többi felszerelés, így átlagban 130-150 kilóra jön ki egy személy. Mikor rávetik magukat a menekülő bűnözőre, néha komoly sérüléseket okoznak. Itt a 20-30 kilós gyanúsítottak elszenvedtek néhány karcolást. Kettőnek a kulcscsontja, egynek az álla törött el, egy pedig a szerencsétlen esés miatt gerincsérülést szenvedett.
- Nem tartják túlzónak az intézkedést?
Szerintünk az intézkedés arányos és jogszerű volt. Figyelembe véve, hogy felfegyverzett támadókkal álltunk szemben, teljesen szakszerű volt a rendőrség fellépése. Nem igényeltünk légi támogatást, mert az a szűk utcák miatt indokolatlan lett volna. A sikeres akció résztvevőit jutalomra és előléptetésre terjesztettük fel.
- Más eseteknél, például a TV-székháznál, miért nem alkalmaztak ekkora erőket?
Minden eset más, nem lehet ezeket összehasonlítani. Ott a bejelentés alapján nem volt indokolt nagyobb erőket mozgósítani. Kiment két járőr vizipisztollyal, mert tűzesetet is bejelentettek – talán valaki eldobott egy égő csikket. Ott nem zaklathatták a rendőrök, az állampolgári jogaikat gyakorló békés tüntetőket. Ebben a mostani, súlyos esetben viszont nem volt mérlegelési lehetőségük.
- Milyen kontroll van a rendőrség felett ebben az ügyben?
Minden intézkedés ügyészségi kontroll alatt áll. Az ügyészek megállapították, hogy a gyanúsítottaknál semmilyen személyazonosító okmány nem volt, ezért nem állapítható meg teljes biztonsággal, hogy még nem felnőtt korúak, azaz nem zárható ki, hogy törpe növésű felnőttekkel állunk szemben. Ezeknek a bűnöző elemeknek nem volt bejelentett lakhelyük, sem munkahelyük. Tehát alapos a gyanú, hogy az utóbbi években bűnözésből tartották fenn magukat, mivel semmilyen más, igazolt jövedelemmel nem rendelkeztek. A statisztikák szerint az ügyészi megállapítások 98%-ban helytállóak. Ez a pápai tévedhetetlenséget is felülmúlja!
- Mire számíthatnak ilyen elvetemült visszaesők?
Ilyen esetekben a nyomozás több évig is eltarthat, 3 évig valószínűleg előzetesben lesznek. Mivel beismerő vallomást tettek, ez a magyar joggyakorlatban súlyosbító körülménynek minősül. Elismerték, hogy ott voltak, ahol elfogták őket! A bíróságnak ilyen esetben szintén nincs mérlegelési joga, a minimális büntetés az életfogytigalan, hisz bűnszövetkezetben elkövetett csoportos garázdaság, és gyilkossági kísérlet miatt kell felelniük. A legfelsőbb ügyész jelezte, hogy a parlament kezdeményezhetné, a halálbüntetés visszaállítását erre a kirívó brutalitású esetre.
- Még egy utolsó kérdés: Mostanában sok vezető beosztású személyt gyanúsítottak meg hűtlen kezeléssel, és befolyással való visszaéléssel. Mi erről a véleménye?
Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme! Mivel visszautasítanak minden rágalmat, és teljesen ártatlannak vallják magukat, az ügyészségnek nincs joga kételkedni ilyen prominens személyiségek szavában. Ezekről az ügyekről, a megrágalmazott személyeknek sejtelmük se volt. Az, hogy több százezer ember élete vált kilátástalanná, és százak lettek öngyilkosok, mert mindenüket elvesztették, a milliárdos lopások miatt, csak a bulvár média túlzása. Kötelességünk, hogy minden gyanút kivizsgáljunk, de sajnos rengeteg időnket veszik el az ilyen megalapozatlan bejelentések. Semmilyen bizonyíték nincs ezekre az állításokra. Ez is mutatja, hogy nem szabad hitelt adni minden légből kapott, rosszindulatú híresztelésnek. Legfőbb feladatunk, hogy az olyan kirívóan erőszakos bűntetteket leleplezzük, mint amit a most elfogott csoport követett el.
- Köszönöm, a mindenre kiterjedő, pontos tájékoztatást.
  Nagy szerencséd van ma Bence, rengeteg nénós autó van itt - kommentálta egy anyuka a kisfiának múlt csütörtökön a Markó utcában a Budaházy György tárgyalása miatti felhajtást. Nevetséges volt: 50 rendőrautó, 30 rohamosztagos és még 30 átlagrendőr, katonaféle…..
Alexitoxicum vincetoxicum 2010.04.15 14:24:40
@Phxmike: Amúgy azért áll tökéletes párhuzamban a valósággal, mert két VALÓSÁGOS esetből lett összegyúrva.
Alexitoxicum vincetoxicum 2010.04.15 14:26:30
@Phxmike: Amúgy azért áll párhuzamban a valósággal, mert két VALÓSÁGOS esetből lett összegyúrva.
Alexitoxicum vincetoxicum 2010.04.15 14:43:31
@==T==: Budaházynak a pszichiátrián lenne a helye.
A magyar hazugságszolgáltatás leginkább gyerekeket, elmebetegetet, hajléktalanokat, és öregeket sittel le. Azokat tudja elkapni. Az igazi bűnözők ellen semmit sem tesznek.
Ki hiszi el, hogy az ügyészség nem tudott évek óta a BKV-ban zajló ügyekről? Segítségük nélkül nem lehetett volna eddig eltusolni. Vastagon benne vannak a bírók és ügyészek a korrupciós ügyekben. NÉLKÜLÜK NEM MŰKÖDÖTT VOLNA!
parkolás blog A rend őrei 3. 2010.03.16 08:12:57
Az alábbi sztori egyben érdekes és elgonolkodtató is... A beküldő javaslatával nem éltem, mert hát azért címben mégsem trágárkodunk és sajnos még örülhet is, hogy csak ennyivel megúszta a dolgot. Le a kalappal, bátor ember.Helló! Ha kirakod a blogba akkor talán lehetne a címe:…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..