Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopsz46@vipmail.hu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
kopsz46@vipmail.hu 2011.01.22 15:56:11
(Köz)szempont Itt a lé a tét... 2011.01.07 20:33:00
Nemigen hiszem, hogy bárkinek is nagy meglepetést okozott volna azzal a Médiahatóság, hogy az első eljárást pont az RTL Klub ellen indították el. Az okokat, vagy inkább csak a sejteni vélhető indítékokat nagyjából ismerjük is, sokszor rálépett már a jobboldal tyúkszemére a…..
kopsz46@vipmail.hu 2011.01.08 12:07:53
@Don Bandi: inkább a pedofil papokkal foglalkozzál!!Álszent faszok
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
Pilu Szalai Annamária: Miami Press 2010.12.28 09:24:00
 Olvasni mindig öröm, de most nem lesz az. Megpiszkálván még egyszer az oroszlán bajszát, - sokak kérésére - a Miami Press teljes száma álljon itten örök mementóul a tróger hatalom szervilis embereinek.  (Csak így sikerült megoldani a beágyazást, de…..
kopsz46@vipmail.hu 2010.12.30 14:57:13
@Hoppázó Beléndek: ISTEN ,HAZA ,CSALÁD,ERKÖLCS, és még tudja a f...sz mi minden volt volt már a jelszavuk,Annna Mari Te álszent ribanc!!
Lángoló Gitárok Piece of shit 2010.08.30 09:02:00
Iron Maiden – The Final Frontier (EMI) Remélem, hozzám hasonlóan sokan utálják azokat a lemezkritikákat, amelyekben a szerző egyenként végigmegy a dalokon, és lelkesen sorolja, hogy melyik szóló jó, hol van király dallam, és hol üt rafináltan a dobos. Következzék tehát…..
kopsz46@vipmail.hu 2010.08.30 17:18:32
@Gnosis: Igen egyetértek veled!lehet szarni őket , de ,minden jó régi bandát ,aki Magyar országon mostanában játszott a kritika leszart járjatok kozsó koncertre fekete pákó ott van szinvonal ,ja és hangzás rendbe cd rősok barom ez a véleményeml
Április 13-án közleményben tudatta a Pokolgép zenekar, hogy Rudán Joe énekes és az együttes többi tagjának útjai elválnak. "Úgy döntöttünk, hogy nem kívánunk a továbbiakban együtt zenélni és - egymást és a közönséget tiszteletben tartva - elválnak útjaink." -…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..