Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziszkó77

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Először a legfontosabb! Beszéltem ma a minisztérium képviselőjével aki az alábbiakat mondta: 1.) A rendelet a kérelem beadására adta a 2009.12.15.-i határidőt, és az ez évben elmaradt bérre reagál. Igazgatási, pénzügyi okok érdekében él a rendelet 2010. elejéig és…..
Mivel a kistérségi formanyomtatvány nem jött meg, azt a hivatalos információ, hogy MINDENKI AZT A KÉRELMET TÖLTSE KI AMIT TEGNAP FELTETTEM!Továbbra is felhívnám mindenkinek a figyelmét, hogy a gördülékenyebb ügyintézés érdekében a helyi szakmai igazgató összegyűjtve,…..
Bocsánat a késői jelentkezésért, de most sikerült hazaérnem.A mai megbeszélésen részletesen elhangzottakat mindenki megtudja a vezetőjétől!A mai megállapodások közül néhány:- Meghatalmazást kapott egy területen dolgozó vezetőkből álló csoport (4 fő) arra, hogy bármilyen…..
sziszkó77 2009.12.03 07:43:59
sziszkó77 2009.12.03 07:56:57
sziszkó77 2009.12.03 07:58:24
@edina1219: szilvia770925@freemail.hu
Az előbb eltévesztettem a házszámot!
Jó estét mindenkinek. Rengeteg beírás, próbálom mindet elolvasni. A Bea belázasodott, nem tud írni a blog-ra sem. Kezdjük sorban: 1.) Megtört a jég. Többen hívtak, hogy a MÁK felvette a telefont, tudtak vele beszélni (még Szűcs úrral is) és rendre mindenkit tájékoztattak…..
Kedves Kollégák!A Pénzügyminisztérium ma megerősítette a tegnapi, politikusoktól kapott híreket. Tudomásuk szerint a héten rendeződnie kell az ügynek, a kincstárnak utalnia kell. Amennyiben a MÁK nem tenne eleget ennek a döntésnek, és a számlán legkésőbb hétfőn nem jelenne…..
sziszkó77 2009.11.19 07:40:33
@pótkerék: Olyan idős nem is kaphatta meg a gondozási szükségletet, aki nem is szorul rá. Nem mi gondozónők döntöttük el, hogy rászorult-e vagy sem. Amikor az idős benyújtotta az igényét, hogy szeretne házi segítségnyújtást, ketten is kimentek hozzá z államtól, akik megítélték, hogy valóban rászorultak-e!! A hét gondozottam közül, az egyik olyan cukros, hogy már nem is lát!
A másiknak tele van fekéllyel a lábszára!
A harmadik Még bottal sem tud menni!
A negyediknek olyan rossz a szíve, hogy szinte naponta rosszul van.
Az ötödiknek eltört a csigolyája, majdhogynem fekvőbeteg.
Az hatodik nénimnek tüdőaszmája van!Folyton fullad, ráadásul most vesztette el a fiát!
Kérdem én!
Melyik idős közülük az, aki nem szorul a segítségemre?
Gondolatban velük fekszem, velük ébredek, néha még álmodok is velük.
Havi 63 000 ft-ért.
Kedves Kollégák! Azt a határozatot, amit tegnap láttak - írtam is - még akkor nem vette át hivatalosan a Pécsi MÁK. Sajnos a postázásra nincs ráhatásunk, de reméljük legkésőbb holnap hivatalosan is iktatják (egyébként én ezt írtam a hírekbe is.) Valóban utána azonnal…..
 Felrakom ezt is. Nagyon sokan még továbbra sem szeretnék megérteni, hogy miért is nem kaptuk meg a járandóságunkat. Itt van, érkeztetve. Annak igazolásaként, hogy be lett adva. Borzasztó, hogy eddig kell eljutnia egy teljesen egyértelmű ügynek. Feljelentés ismeretlen tettes…..