Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeTamas

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Chanel parfümreklámok 2010.08.06 12:50:00
Mostanában vásároltam parfümöt. Mivel Chanelt választottam, kicsit utánanéztem a tv-reklámjaiknak és úgy gondoltam, érdekes lehet vetni rájuk egy pillantást. Antaeus 1981 óta kínálják ezt az illatot, melynek összetevői mirtusz, zsálya, fahéj és cédrus. A reklámban…..
Richárd nevű olvasónk küldte be ezeket a fotókat, melyeken az alábbi ruhákban szerepel: 1. póló: St.Michael (Marks & Spencer) nadrág:Angelo Litrico (C&A) cipő:Adidas Spezial karkötő:hand made szemüveg: F&F 2.   melegitőfelső: noname nadrág: Levi's 521…..
HeStyle DKNY őszi képek 2010.05.23 12:10:00
Francisco Lachowski modellt Shannon Sinclair fotózta. Sajnos ők sem tudták ellensúlyozni ezt az otromba hegymászós bakancsot, amely minden képen nagy hangsúlyt kap. Az uralkodó színek a szürke, fekete és a királykék. Az utolsó képen az öltöny és az ing nem rossz, de ez nagyon…..
HeStyle Lacoste tengerész cipők 2010.04.23 08:00:00
A Lacoste is előrukkolt két tengerész stílusú cipővel. Az (eddig) két színben kapható "Bateau" modellek áráról nincs információnk, de szerintem nem lesznek majd túl drágák. Nekem a második képen lévő színben tetszik jobban, egyszerű és kényelmes viselet lehet…..
A közelgő Ironman 2 premiert és a körülötte lévő felhajtást kihasználva a Diesel egy különleges, limitált szériás üveggel kedveskedik a rajongóknak. Nem tudjuk, hogy hozzánk eljut-e az Only the brave illat eme szokatlan csomagolással. Nektek hogy tetszik? Láttátok az első…..
HeStyle Horgonyt fel! 2010.03.25 19:06:00
Az idei, tavaszi/nyári szezonban is meghatározó szerepet tölt be az úgynevett "Nautical look", vagyis a tengerész stílus a férfidivatban. A csíkos felsők, a tengerész motívumok, a térd feletti rövidnadrágok és a fehér, kék színek dominanciája a divatban és az üzletek…..
James Deannel reklámozza a farmerjait a Lee Jeans Japan. Akár még hatásos is lehet ez a kampány, mert a színésznek még mindig hatalmas rajongótábora van és sokan ikonként tekintenek rá. A képek sem keltenek gagyi hatást, bár kíváncsi vagyok, hogy ezért kinek fizettek…..
HeStyle Légies Lacoste kampány 2010.03.09 10:30:00
Ellen von Unwerth a fotós ehhez a kiváló tavaszi kampányhoz, amelyhez Taylor Fuchs a modell. Remek képek, nyers, világos színekkel. Tetszik ez a sportosabb irányzat, visszafogott minták, mindenhol valamilyen egyszínű ruharadabbal párosítva. Szerintetek milyen?  …..
Robert Pattinson megjelenése igencsak megosztotta a közvéleményt a BAFTA díjkiosztón. A Gucci öltönnyel nincs baj, szerintem tökéletes, de ez az új haj rettenetesen áll neki. Nekem egyáltalán nem tetszik.Nektek mi a véleményetek? Tetszik vagy Nem tetszik?..
Hát ezek a képek elég bénára sikerültek. Aki nem tudná, ki az a Kid Cudi, annak most megmutatjuk és le is írjuk, hogy rapper. Nem hiszem, hogy ezt erőltetni kéne. (képek: fashionindie)..
Ezek a Dior Homme cipők a divatház 2010-es tavaszi/nyári kollekciójában fognak majd szerepelni. Nekem nagyon tetszenek. Különlegesek, letisztultak és egyszerűek egyben, a színek pedig remekek. Nektek mi a véleményetek? Tetszik vagy Nem tetszik?Még több kép a tovább után! ..
HeTamas 2009.12.21 02:50:20
@HeTamas: http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=ListOfProd&season=actual&gender=men&groupList=shoes&des=4HH&catList=&style=

A fenti linket nem írja ki...
A Vanity Fair címlapot már bemutattuk, de akkor még nem álltak rendelkezésre jó minőségű képek a Robert Pattinson-nal készített fotósorozatból. Most viszont megjelentek az elkészült, jó minőségű képek is, amikkel nincsen semmi baj, de nem gondolom, hogy ez lenne Robert Pattinson…..