Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StayGood

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
HeStyle Leárazás a Topman-nél! 2010.04.23 15:14:00
Ismét rengeteg dolgot leáraztak a Topman internetes oldalán! A már Magyarországra is szállító márka leginkább a felsőket és a cipőket kínálja jelenleg az eredeti ár töredékéért, de néhány nadrágot, zoknit és alsónadrágot is találni az akciós kínálatban.…..
StayGood 2010.04.24 11:28:04
A fiatal színész is úgy tűnik, szakállat növeszt. Én pedig még mindig nem értem ezt a "trendet". Alig ismertem fel.   (képek: justjared)  ..
A nyár végén, augusztusban robban Sylvester Stallone akcióbombája, ekkor kerül a mozikba a The Expendables, amelyet maga Stallone írt és rendezett, no meg az egyik főszerepet is eljátssza. Az akciósztár ígérete szerint megidézi a 80-as évek akciófilmjeinek a hangulatát és (nem…..
Novemberben kerül a könyvesboltok polcaira Stephen King új regénye, az 1088 oldalas Under the Dome. A regény egy olyan városról szól, amelyet hirtelen egy láthatatlan kupola vesz körül, ezen pedig lehetetlen áthatolni. Még nem érkezett olyan hír, miszerint film is fog készülni King…..