Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisz 39

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aztán jött az értesítés, hogy összesen 500 ezer forintot adtak.Íme a reakciónk: Tisztelt Miniszter Asszony/Úr! Ivád a fizetésképtelenség határán mozog, mivel a Pénzügyminisztérium úgy döntött év elején, hogy amit kamatmentes kölcsönként kaptunk összeget a…..
Krisz 39 2009.11.02 14:33:15
Egy elküldött levél- válasz még nem érkezett. Feladó: Noé Krisztina <noek@citromail.hu>
Címzett:
ivady.gabor@ivad.hu(Felvétel a címjegyzékbe)
Tárgy: egy vélemény-egy kérés
Érkezett: 2009.10.29 21:50

Tisztelt Polgármester Úr!

"Ivád község képviselő-testülete nemkívánatos személyekké nyilvánította mindazokat, akik 2002 óta miniszterelnöki, önkormányzati, illetve belügyminiszteri, szociális, pénzügyminiszteri, gazdasági, munkaügyi, illetve vidékfejlesztési miniszteri posztokat töltöttek be - tájékoztatta csütörtökön az önkormányzat döntéséről az MTI-t a Heves megyei község polgármestere."

Olvastam a hírt az interneten. Meglátogattam a község honlapját, elolvastam az Ön levelét is, beleolvastam a blogba.
Megértem elkeseredését, felháborodását.

Jómagam is viselem a kék szalagot a Pedagógus Szakszervezet felhívására, tiltakozva így a tervezett költségvetés közoktatást érintő megszorítása ellen. Támogattam azt a civil kezdeményezést, mely a Vakok és Gyengénlátok Országos Szövetségének megmentéséért indult, s melynek is köszönhetően mégsem a megalázóan kevés 50 milliós támogatást ítélték meg a szervezetnek.
2009 nyarán egyike voltam azoknak, akik továbbították a Szociális Charta 2008 Mozgalomnak a Magyar Szocialista Párt parlamenti képviselőinek címzett kérését, hogy ne szavazzák meg a tervezett adócsomagot.
Együttérzek Önnel és együttérzek a település valamennyi lakosával.
Mégis felháborított lépése. Rossz és antidemokratikus megoldásnak tartom a kirekesztést. Nem megoldás a problémákra az, ha kitiltják településükről azokat a politikusokat, akiket okkal vagy ok nélkül felelőssé lehet tenni a település nehéz helyzetéért.
Ez rossz politikai húzás. Erősíti azokat az erőket, melyek a kirekesztés politikáját folytatják, akár ez volt a célja, akár nem.

Javaslom, hogy vizsgálják felül ezt a döntést, vonják vissza azt, s helyette inkább kezdeményezzenek minél szélesebb társadalmi összefogást azokkal a civil szervezetekkel és politikai erőkkel, melyek a szegények életét kívánják javítani- mindenféle kirekesztés nélkül.

Tisztelettel: Noé Krisztina gyógypedagógus