Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schumy"

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dísz klémer: Még mielőtt bárkinek kedve szottyanna kukacoskodni, a poszt nem arról szól, hogy mi hajtja a LEGO vonatot (a gravitáció, az ujjunk, egy kulccsal felhúzható mechanika, elemes vagy trafóból táplált villanymotor), az egyszerűség kedvéért csak a három legnagyobb…..
" Kedves Barátok és Ismerősök! Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy Apu (Lajos bácsi) temetése 2009.12.07.-én lesz 14 órakor a Megyeri temetőben. Várunk mindenkit. MelindaA végső búcsún a Gyermekvasút kollektívája a tervek szerint szervezetten jelenik meg.…..
 2009.11.17-éről 18-ára virradó reggel 57 éves korában meghalt Lajos bácsi, a Gyermekvasút igazgatója. Minden pajtás, ifi és felnőtt dolgozó gyászolja. Temetéséről még nem határoztak.Az új vezető BAUER KÁROLY, forgalmi koordinátor. Lajos bácsi temetéséről még nem…..
Schumy GyV blogja Működök! 2009.11.14 12:48:00
 Végre elkezdtem blogolni! Itt képek és írások lesznek láthatók a GYV-ről. ..
A gyerekek imádják a vonatokat. Zakatol, kattog, pöfög vagy esetleg morog, pont ez a jó benne. És ha még olyan vonat is van, ami kifejezetten nekik lett szánva, hát azt gyorsan ki kell ám próbálni! A nyáron nyitott kocsikkal közlekedő, télen pedig még hangulatosabb tájon futó…..