Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyeel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Nyeel 2009.11.02 14:18:11
Kedves kommentelők!

Jó hazai szokás szerint megint nem látjátok a lényeget. Megint attól érzitek jól magatokat, hogy másnak is rosszabb lesz. Hallgassátok majd a politikai szövegeléseket, mit érdekel titeket, maximum majd eltekertek, ami a szokásos hazai leszarom a többieket mentalitás jól ismert helyzete. Jellemző, hogy azonnal mások zsebében turkáltok, jellemző, hogy a kis fejecskétekből nem láttok ki csak a feneketeken keresztül.
Ennek az egész problémának nem a rádiók frekvenciájának elveszítése a súlyos probléma, hanem az ahogyan történik ez.Most is mint már megannyiszor, a bársonyszékes visszamaradott reflexekkel rendelkező döntéshozók, csak és kizárólag a maguk érdekeit nézik. Ez eddig sem volt másként mondhatjátok, de bármennyire is hihetetlen a dolog, valójában több millió ember hallgatja ezeket a rádiókat ( Danubius/Sláger). Megszámlálhatatlan esetekben segítettek és szórakoztattak milliókat. (mind a két rádió) Fussatok egy kört az országban és kérdezzétek meg az átlag embereket, akik nem a nagypofájú budapesti társadalomból valók ( mielőtt még ezért támadnátok, én is budapesti vagyok), hogy mit jelent nekik akár az egyik, akár a másik rádió. Az ország szempontjából e két rádió léte érdektelen, viszont hűen tükrözi a gondolkodásmódot, ami minden más egyéb más területen hatványozottan van jelen.De Nektek, itt kommentelők többsége, csak annyi jut el az agyatokig, hogy a Boros meg a Bochkor. Kopp-kopp! HALLÓ! VAN ODABENT VALAKI?