Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RÁMBÓGECI

0 bejegyzést írt és 286 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.01.13 08:33:09
Pufi a barátom Az állapota nem volt túl szívderítő, de a kiváncsiságból a nálam levő laptopokon megnézegettem, hogy milyen áron mennek. Na találtam is a közelben, magánszemélynél egy 3.3 automatát, kíváncsiságból megnéztem, kipróbáltam. Azonnali szerelem…..
RÁMBÓGECI 2013.01.13 12:45:34
@adam_vok:

azért, mert te elmentèl ès csak mi, a bunkók maradtunk itt..
Egy indai tankönyv szerint amíg a zöldségek fogyasztása erőt és egészséget ad az embernek, addig a hús egyaránt leépíti a testet és a szellemet is. A húst fogyasztók gyakran csapodárak, hazugok, nem tartják be az ígéreteiket, becstelenek, lopnak, verekednek és…..
RÁMBÓGECI 2012.11.17 18:15:11
@wmiki:

Semmelweis nobel > gyermekàgyi làz gyógyítàsa

"felfedezèse / újítása" : kèzmosàs, kèzfertőtlenítés magnéziàval

(előtte az orvoshallgatők nemritkàn boncolàs után közvetlenül tapintottak mèhszàjat terhes nőknél... persze csupasz kézzel!)
RÁMBÓGECI 2012.11.17 18:35:08
@wmiki:

Neked van problèmád az értőolvasàssal...

A linkelt cikk a hűsevőket hasonlítja össze a növényevőkkel

Senki nem àllította, h húsevők lennènk

Egyèbkènt meg a bélrendszer hossza a legbiztosabb tàmpont

Màrpedig nekünk hosszabb mint a húsevőkè, de jóval rövidebb a növényevőkènèl...

(am meg làtom, h gondban vagy... ne vedd sértèsnek, de nem leszek partner 10 ismeretlen nick és egy-kétszáz olvasó nyilánossága àltal tüzelt napi önigazolásodban..)

Ja ès hogy érdemben is hozzászóljak, az àltalam ismert vegák -1 kivételtől eltekintve- rosszindulatúak, ostobàk és pitiánerek...
RÁMBÓGECI 2012.11.17 19:27:17
@wmiki:

Nem tudom, h mit eszik egy "macsó", de én most pont ettem: tojàsrántottàt, + ettem hozzá sajàt mèzet - ezt mindenhez eszem- + sajàt borommal öblítettem le... már kiforrt :) -

Szeretem a finom húsokat, bár a leginkàbb a zsíros disznóhúst.. ugyanakkor viszont egyre kevesebb húst eszem màr jó ideje, de ez nem tudatos döntès ès nagxon sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztok... - vannak sajşz kertjeim, gyümölcsöseim: alma, meggy, cseresznye, körte, szilva és termèszetesen szőlő...-

Szval nem tudom, h mit eszik egy "macsó" de azt tudom, hogyha ma sem rakok anyaràcsot a méhkaptáraim röpnyílàsàra, akkor beköltözik az egèr, ès a legerősebb csalàdokat is tönkre teszi a zavarásàval, rágàsàval... Úgyh feltettem a ràcsokat
Ha èn, az "àllatkínzó" nem lennèk, akkor ők sem èlnèk meg a tavaszt, hiàba hagytam bent 10-15 kg akácmézet családonkènt...

Tudod, a halál a vastagbèlben lakozik!
Ezt mondjàk a boncmesterek... Ezèrt nagyon is nagyon fontosnak tartom a megfelelő mennyisègű rost- bevitelt és személy szerint a mézet is nagyon fontosnak tartom, hisz a legöregebb, regeneràlódàsra kèptelen idegsejtjeink csak és kizàrólag cukorral tudnak "tàplàlkozni" márpedig a répacukor nem igazán kóser...
Ismét egy cikk vendégszerzőnk, tom tollából. A férfi nemi hormonok (=androgének) egyik legfontosabb hatása az izomtömeget növelő, ún. anabolikus hatás. Számos más nem-szteroid hormon is rendelkezik ilyen hatással (növekedési hormon, inzulin, inzulin-szerű növekedési faktorok…..
Robert E. Peary amerikai mérnök, tengerész és alkalmazottja, az afro-amerikai Matthew Henson - négy inuit segéddel - 1909. április 6-án vagy 7-én érte el a földrajzi Északi-sarkot. Teljesítményével kapcsolatban azonban utóbb számos kétség merült fel. Az Élet és Tudomány…..
Az eheti klipmegosztás legjobb alkotása a még mindig zseniális Tom Waitshez köthető, aki egy elpusztult világban húzza maga után a házát. Ha már pusztítás, akkor érdemes lesz belenézni az új énekessel visszatérő Gallows videójába illetve az AxeWound hardcore supergroup első…..
RÁMBÓGECI 2012.08.20 09:53:34
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
RÁMBÓGECI 2012.07.02 21:11:41
Biztosan nem így képzelte bemutatóját Toomas Heikkinen ralikrossz-versenyző, a Los Angelesben zajló extrémsport fesztiválon, ahol tegnap súlyos balesetet szenvedett, miközben látványos ugratására készült. A 2010-es finn ralikrossz-bajnok a szükségesnél kisebb sebességgel hajtott…..
RÁMBÓGECI 2012.07.01 14:30:07
RÁMBÓGECI 2012.07.02 00:28:22
@novothauto:

ok...
igazad van!
és elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam...

erősen fogalmaztam, de azt tartom, h ha már találkoztok egy ilyen esettel és tudatjátok velünk, akk a nyilvánosságot és az olvasótáborotokat igénybe véve legalább vmi olyan infót elrejthettetek volna a szövegben, vagy a képekben -ahogyan erre többen utaltak is- amely alapján be lehetne azonosítani, v legalább szűkíteni a márkaszervizet, ill a lehetséges szervizeket

urambocsá bevállalni egy jogi kimenetelű harcot is, mert láthatjuk, h minket mindenhol átbasznak ha nem állunk ki magunkért

azt a fajta -egyébként számomra nagyon szimpatikus- tc-s hozzáállást hiányoltam a cikkben, amely a B125-ös kampányban, ill az adóztatás-dugódíj körüli vitákban, v az autóklub leleplezésében nagyon következetesen megvédi álláspontját és nem hagyja hülyére venni az autós társadalmat, legalább a nyilvánosság erejénél fogva, mintegy felmutatva és dokumentálva "vezetőink" emberi-, szakmai kvalitásait...
RÁMBÓGECI 2012.07.02 14:37:04
@novothauto:

megértelek...

nekem is van normális munkám, +még foglalkozok ezzel-azzal, de szintúgy, talpon maradni is nehéz

igazából tegnap este gondoltam bele, h mi kellhet ahhoz, úgy értem milyen lélek, "szakma-szeretet", alázat? -még leírni is vicces- hogy elvégzettnek jelentsek, dokumentáljak egy munkát, amit nem is csináltam meg...és nyugodt? szívvel tegyem zsebre azt a pár ezrest-, tízezrest, amiért cserébe felvállalom, h akár egy család, vagy több vétlen ember is életveszélybe kerülhet bárhol és bármikor az utakon

Hamvas írta egyszer, h a legnagyobb bűn amit az ember elkövethet, az étel-hamisítás...

nos szerintem ez vetekszik még azzal is... és ha "csak" egy-két bepecsételés volt, az ugyanolyan súlyú bűn, amit egy szakembernek tudnia kell a lelke mélyén
  Igazából minden öreg járművemnél erre vágyok a legjobban. Hogy külföldre mehessek vele. Lehetőleg Nyugatra. Köpjenek le, egy sznob vagyok, nekem még mindig ott a legszabadabb a levegő, ott merek leülni az utcai lépcsőre tiszta farmerben, ott érzem logikusnak a dolgok…..
RÁMBÓGECI 2012.05.13 09:54:40
Kiküldött világjárónk, Peka, ezúttal a Monaco Top Marque-kiállításon járt. Képeiből világosan kitűnik, ki az efféle kiállítások célcsoportja. Jó eséllyel nem a brit nemesi címek tulajdonosai, sokkal inkább az újgazdag, ízlésficamos üzletemberek és yuppie-k. A Top Marque…..
Április 29. a nemzetközi lyukkamera napja. Ezen a napon világszerte rengeteg fotózást kedvelő hódol szenvedélyének, mikor saját készítésű kamerájukkal egy igazi ősfotográfiai kaland részévé válnak.  A Mai Manó Ház XXXVIII. Képíró-képolvasó hétvégéjén Telek…..
Belsőség Búcsúzom tőled 2012.03.25 17:55:00
Csikorgás, csikorgás, csatt. Így kezdődött az a napfényes, de hűvös szeptemberi reggel, amikor szertefoszlott az álmom, hogy hagyhatom tisztességben megöregedni az autómat. 518i-t, 1984-ből. Pedig azt szerettem volna, ha kellemes rozsdapöttyökkel, de a tartóelemek épségét szem…..
masszázsblog Ronda a csaj? Na és? 2012.03.10 11:34:00
Kedves Olvasók! A címben 18+ szerepel, de a következő írást inkább 30 feletti, de mindenképpen ÉRETT SZEMÉLYEKNEK ajánljuk, ugyanis ötvenes férfiak szexuális szokásairól lebben fel a fátyol és teljesen fölösleges ezen bárkinek felizgatnia magát...(a szerk)Nagy marha vagyok,…..
A délelőtti órákban 5-10 centi friss kokain hullott Kispesten. Az ott dolgozó rendkívüli hómunkásokat onnan lehet megismerni, hogy le van horzsolva a homlokuk. Akár 10 centit is elérheti a Kispesten hullott csapadék, amiről kezdetben azt hitték hó, de kiderült, hogy kiváló…..
RÁMBÓGECI 2012.02.19 17:07:57
Rémesen rosszarcúak, énekhang semmi, mégis van bennük valami, keresettek. Ennek legjobb példája a 2012-es Spring/Summer Alexander Wang kampány, amelybe a Die Antwoord zenekar szerepel (gondolom mindenki emlékszik a szamurájos remekművükre). Most új daluk, a Fatty Boom Boom szól a…..
Bizonyára többen is észrevettük, milyen az, amikor rokoni-ismeretségi körünkben aktuálpolitikai, kulturális alaptételek kerülnek sokadszorra terítékre: ilyenkor a jólnevelt, béketűrő ember nem szeretné megzavarni a díszes társaságot, úgyhogy legfeljebb látszólagos…..
RÁMBÓGECI 2012.01.31 21:27:59
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
RÁMBÓGECI 2012.01.30 15:29:02
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
RÁMBÓGECI 2012.01.16 00:04:15
RÁMBÓGECI 2012.01.16 02:15:58
@vazzup:

nem tudom mi a trollkodás abban, h elismerem, h "nem nézek utána, mert hiszek nektek" mondatban, de sejtem, h fel sem tételezed már senkiről, h őszintén beismeri tájékozatlanságát és nem pejoratív-értelemben fogalmaz...

vagy egyszerűen a szövegértéssel vannak problémáid

a termelőszövetkezetekről írottakkal teljes mértékben egyet értek veled, még ha nem minden tekintetben, de a cizellálást biztosan nem veled fogom megejteni

sztem,-ha már minősítünk- te vagy a troll... rosszindulatú vagy -és tartom továbbra is- tájékozatlan, ami a mezőgazdaságot illeti...

jössz a tankönyv-dumával, d fogalmad sincs arról, h mekkora földterületek vannak magánkezekben...
ha azzal jössz elő, h "átlag"-földterület... biztosan abban is igazad van, csak tudod az épp amiatt átlag mert nem mindenkire igaz és sok összetevőből adódik

a sok kis családi gazdaságból, amelyek gyakorlatilag kis kertekre, visszakapott néhány hektárokra és! hatalmas felvásárolt egy kézben lévő területekre és ezek átlagára vonatkozik

az "érveim" abban kimerülnek a "vérszívást" illetően, h "csúcsrajáratnak" minket, ami ugyan számszerűleg kevés, de már mindenki a saját bőrén érzi... pont ne dögöljünk éhen... és ez már sajnos a szó szoros értelmében is kell értenünk és sok mindenkinek elégséges érv, h belássa, nincs itt semmi mélyebb fondorlat és félnünk sem kell semmilyen csődtől, hisz az "elitet" már csak pontosan ez, egy államcsőd tudná eltakarítani egyszer s mindenkorra, de pont ezért nem lesz soha... mert nem hagyják

szval elnézést mr. orákulum, h megszólítottam a nagy megmondóembert itt véletlenül, pont elsőre ebben a zárt közösségben, ahol némi tekintélyt már biztosan összekapartál magadnak, de számomra azonnal leleplezted magad a hozzámszólásoddal, így hát te is csak gy n+1-ik kis stílű senki vagy a nagy blogtérben...
RÁMBÓGECI 2012.01.16 02:41:45
@Balt: így van, de ha már egtörtént a tsz-esítés, akk ahhoz képest mégiscsak újjabb csapás volt sok helyen azok szétverése és a vagyonuk elherdálása, +következményként a sok kis gazdaság,amely termelőeszköz híján maradt...

nálunk is működtek a kis családi gazdaságok, de szétverték őket, majdamikor a tsz-ek is már kezdtek gazdaságosan működni, azt is szétverték...

deegyébként ez az egész "mezőgazdaság"-téma off ebbena posztban, csupán vazzup azon kijelentésén akadt meg a szemem, h nem tudnánk ellátni magunkat élelmiszerrel...
Subba Listen to your heart 2012.01.08 12:32:01
RÁMBÓGECI 2012.01.08 15:26:03
@lszuszu:

bereg...
RÁMBÓGECI 2012.01.08 15:59:54
@lszuszu:

de az tény, h gáz a térkép, akárcsak a hírdetés...

viszont a végén a "kizöldült" ország "közepén" "körbebástyázott" narancs már elgondolkodtató...
A karácsonyban többek között az a jó, hogy lehet álmodozni, forgatni szabadon a fejünkben a gondolatot, hogy mit is kérnénk a Jézuskától. Én például egy Álomgarázst állítottam össze magamnak.  Sose lesz persze ilyenem – de jól is néznénk ki, ha minden vágyunk…..
RÁMBÓGECI 2011.12.29 14:38:59
@unclesam2: én nem vitázok, csak megmertem említeni, h "két" lambó is van a 10-es listán...

de az itt kommentelők többsége amint látom egyben önálló autó-történelmet is kreál magának...

köszönöm!

és Nektek is Boldog Új Évet!!
DopeManTV Az élet értelme 2011.12.15 23:21:00
 Rengetegen keresik az élet értelmét. Egyik pillanatban úgy érzik megvan, a következőben már újra tanácstalanok.  Történt velem valami, amiben talán benne van miden. Olvasd el és ha más szemszögből látod az életet Orbán, Gyurcsány, kormány és Bazmeg ellenére,…..
RÁMBÓGECI 2011.12.16 16:25:30
TComment Nem kérek elnézést 2011.12.16 06:15:00
Ha fájdalmas üvöltést vél hallani a távolból, tudja, hogy kicsiny szerkesztőségünk tagjai jajgatnak, mint Csontbrigád a kopasz sziklán. ..
RÁMBÓGECI 2011.12.16 13:54:53
@Szkotti:

karotta szellemes!
ez az írás viszont csak szellemeskedő

és izzadságszagú...

az írója valahol karotta és winkler közé próbálja magát pozícionálni, de minden eredetiség híján ő is arctalanná lett, mint az ypsilon...
DopeManTV Próbaterem 2011.11.11 13:03:00
 Ma, 2011.11.11-én szólal meg először élőben a BAZMEG. Erre próbál a recesszió miatt megcsappant létszámú DopeMan betyárbanda. A nehéz idők azonban nem törnek meg. Még mindig vidámak vagyunk, humorosak és csibészek a végsőkig. A sugárzó sármról nem is beszélve. A…..
RÁMBÓGECI 2011.11.12 14:23:27
hogyvolt VV5 - 1X54 2011.11.07 17:30:00
Bevallom, hazudtam. Mikor ma, Pöcsiséta után a szomszéd néni megkérdezte, áruljam már el, ugyan min röhögtem úgy tegnap este, azt ne mondjam, hogy a tévét néztem, mert nincs abba lófasz se, csak az a ValóVilág, hogy a rossebb enné meg őket, ott, ahol vannak, akkor lesunyt fejjel…..
RÁMBÓGECI 2011.11.07 23:32:07
@neccharisnyás útonálló:

tecsóban van...