Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smolnie

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Smolnie 2009.11.02 13:46:13
@Kókuszmenyét: Nos nem az a lényeg hogy valamikor az ORTT mit tehetett volna, ami jogos lett volna, hanem az, hogy mi az amit most tett, az jogos-e (nem ismerem a kiírást, mint ahogy sokan nem, így nem állítom hogy jogos vagy jogtalan hogy más nyert, csak azt hogy "nem tiszta ügy"). Nos még egyszer elmondom nem a személy érdekes, hanem az elv, ha igaza van jogilag a Sláger rádiónak, és mégis megtették velük ezt a mutyit, akkor nem kell megkeresni a 29 éves nőt semmilyen feldolgozóban, mert ha valakinek úgy tetszik tönkreteszi a feldolgozót is szimplán politikai alapon...
Ez egy felvetés, nem pedig vélemény a részemről, egy eljárás legyen tiszta, ha nem az akkor tenni kell valamit, és ez minden ügyre igaz!!!
Smolnie 2009.11.02 13:40:42
@Oltógép: Nos azt hiszem nem ez a demokrácia.
A probléma ott van, hogy valaki nyer, és nem valami nyer...
Pontosabban ma az van, hogy a párt rádió nyer a szeretett v. útált Bochkorék ellen, nem pedig az, hogy a párt rádió üzleti terve fényévekkel jobb, és több bevételt hoz a Te adóforintjaid mellé, mint a csúnya-csúnya Bochkor féle rádió.

Nos nem értek egyet azzal a mentalitással hogy valaki nyer, a másik maradjon csendben, hiszen a demokrácia ismeri a "jogorvoslat" fogalmát is, ami természetesen jogi ügy, és a mai hangulat csak a jogi ügy előszele.
A mai hiszti oka egyszerű: hamarabb életbe lép a tender eredménye, mint ahogy jogorvoslattal lehetne tenni a tender tisztázása érdekében, és ezért a "vesztes" fél emocionális alapon próbálja igazát érvényre juttatni.
Ennyi a sztori, és ez is a demokrácia része... :)