Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuci.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton 13:00-kor megnyitott Budapest új mászóterme, a spider club. Természetesen elmentünk megnézni, hogy mit építettek budapest szívében. Vártak minket, így fotó és videó is készült a teremről. Sokan jöttek el a nem hivatalos nyitásra, és hamar birtokba is vették a terem…..
"Várhatóan kedden hozzák haza a poprádi kórházból azt a két magyar hegymászót, akit a Magas-Tátrában ért baleset még szombaton.A két hegymászó, Hajdú Péter és Erőss Zsolt állapotát stabilizálták az orvosok, ám Erőss Zsolt sérülései olyanok - agyrázkódást…..
Keith 1994-ben vette az első fotógépét és deszkás fotósként kupálta ki magát. Jól csinálta azt is, de megfelelő pillanatban dobbantott a mászós fotókra. Nem csinált mást, csak vitte a felszerelését és a deszkás látásmódját a sziklák közé, és ez bejött a mászással…..
Ennek már 1 hete kint kéne lennie, minimum ezer megtekintéssel a statisztikában, minimum 10 kommenttel a videó alatt. Amiből legalább egy kommentben az van, hogy valamit megint elb.sztam :) Tessék igyekezni bepótolni a lemaradást. Nyomás tovább! Ujjero Boulder Champ - Mens Qualify…..
Először jártam az Excelsiorban, nem tudtam mire számíthatok. Csak bejelentkeztem Lastofka Jánosnál aki a kupát szervezte, hogy én mennék fotózni ha nem bánja. Mentem is, fotóztam, köhögtem, és szétvakuztam Balázs Peti szemét, ezért a képért. (még egyszer bocsánat) Ami nagyon…..