Regisztráció Blogot indítok
Adatok
take_me_somewhere_nice

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Akkor így szólt az Úr Ézsaiáshoz: Menj ki Seárjásúb fiaddal együtt Áházhoz a Felső-tó vízvezetékének a végéhez, a Ruhafestők mezejéhez vezető útra, és mondd meg neki: Légy óvatos, maradj nyugton! Ne félj, ne lágyuljon meg a szíved e két füstölgő, üszkös…..
take_me_somewhere_nice 2010.03.08 20:07:33
Reformatica Napi Ige: Órák 2010.02.14 17:54:39
  10. És eleibe ment Akház Tiglát-Pilésernek, Assiria királyának Damaskusba, és mikor meglátta Akház király azt az oltárt, a mely Damaskusban volt, elküldte Akház király annak az oltárnak hasonlatosságát és képét minden felszerelésével Uriás paphoz.…..
take_me_somewhere_nice 2010.02.16 23:07:27
OurFashion A nyakkendő kétszer 2010.01.12 11:23:00
Az első nyakkendőink érdekessége, hogy abszolút ökobarát módon kazettaszalagból készültek. A kilencven dolláros 'Sonic Fabric Necktie' természetesen zenét is tartalmaz a szalagon, a gyártó még azt is megmutatja lentebb látható youtube videójában, hogy hogyan alakítsd át…..
take_me_somewhere_nice 2010.01.12 13:40:06
OurFashion Top 10 - Vogue címlapok 2010.01.11 17:15:00
Figyelem! Nagyon szubjektív lista következik a 10 legkedvesebb Vogue címlapomról! 10. Az utolsó helyezett ez az 1993-as szeptemberi szám lett. A fotót Mario Testino készítette, a model pedig Christy Turlington. A lapszám témái a csillogó és szexi mégis visszafogottan nőies…..
    Egy ismerősöm szólt, hogy még van 18 darab meghívója, ha kell szólj. De a tesztinvájt továbbra is érvényes: ..
take_me_somewhere_nice 2010.01.03 12:53:21
take_me_somewhere_nice 2010.01.04 18:08:09
take_me_somewhere_nice 2010.01.04 21:17:57
Az egyik legnagyobb divatigazság (vagy közhely) az, hogy a legszimplább 'kis feketét', a legegyszerűbb nadrág+top összeállítást is fel lehet dobni jól megválasztott kigészítőkkel. Ezen a fronton pedig a fejdíszek és hajpántok élik reneszánszukat, így az unalmas…..
take_me_somewhere_nice 2009.12.20 19:20:47
Már egy ideje figyelemmel kísérem Madonna tizenhárom éves lányának, Lourdes Ciccone Leonnak a stílusát, aki szerintem napról napra egyre 'kúlabban' öltözik, eklektikus stílusát öröm nézni a sok klónkülsejú tini között.Következzen egy kis válogatás az általam…..
take_me_somewhere_nice 2009.12.17 18:43:57
@coco : Teljesen egyetértek, ha (nagyonnagyon) gazdag 13 éves lennék, akkor így öltöznék (na jó nem, mert konzervatívabb vagyok-voltam-leszek, de az elnyomott énem így vágyna öltözni:D:D:D)
Az utolsó képen meg tök jóóó, kicsit visszafogott is, az már számomra (heh, úgy beszélek mint valami nagymama)is felvehető lenne, akár ma is. Mondjuk a kalapja nem jön be... És végre, véééégre nem bozontos szegénynek a szemöldöke:)
..
take_me_somewhere_nice 2009.12.15 14:52:30
@take_me_somewhere_nice: Nekem is adhatna sminktanácsokat, konkrétan szilveszterre:))
A Louis Vuitton a 2010-es tavaszi/nyári kampányához újra az amerikai Steven Meisel kérte fel fotósnak. Talán nem is meglepő lépés ez a tavalyi sikeres Madonna képek láttán. A fotóson kívül azonban minden más, mint a tavalyi kampánykor, modellnek talán egy kicsit különlegesebb…..
take_me_somewhere_nice 2009.12.13 20:57:13
@Freechild: Pont ez jutott nekem is az eszembe:D Az egész csaj egy nagy árnyék... A Coppolás verzió jobban sikerült.
"Azt kérdem tehát: elvetette Isten az ő népét? Szó sincs róla! Hiszen én is izráelita vagyok, Ábrahám utódai közül, Benjámin törzséből. Az Isten nem vetette el az ő népét, amelyet eleve kiválasztott..." Róma 11, 1-2aMa elég húzós napom volt. Így csak egy…..
Reformatica Isten hiányáról... 2009.12.08 22:30:00
szólj hozzá: Bebizonyítom...!..
take_me_somewhere_nice 2009.12.09 23:17:25
@Spirál: Ha engem kérdezel, hát persze, hogy fel;)
de Sade márki Húsvét 2009.12.09 16:01:00
Néhányan épp jönnek ki a miséről. Álldogálok a templom előtt, merő kíváncsiságból, jegyzetelek. Gondolatban pedig újraácsolom azt  a bárkát, mert megint épp ideje lenne.Húsvétvasárnap van. A hívek kipirult orcával sereglenek kifelé, túlzottan adagolt púderrétegek és…..
take_me_somewhere_nice 2009.12.09 23:13:42
Kedves Bloggereim!Szeretnélek titeket meglepni karácsonyra, s megköszönni az értékes és számomra roppant hasznos hozzászólásaitokat! Ezért úgy gondoltam, hogy kisorsolok egy könyvet a blogom olvasói között. A sorsoláson azok a bloggerek vesznek részt, akik a blog indulása óta…..
take_me_somewhere_nice 2009.12.07 12:31:36
take_me_somewhere_nice 2009.12.08 20:13:16
@Czeglédi Péter Pál:Hála Istennek nagyon jól végzed a dolgod;)
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
take_me_somewhere_nice 2009.12.08 19:36:11
@LJS: hiányzik a mondataidból, hogy "szerintem".
De ha Te így, hát én is...:) Lady Gaga nem jó, csak feltűnő, kirívó és egyedi. Nem a hangja. A stílusa miatt.
"Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhívott." Róm 8, 28Minden a javunkra szolgálna? Vajon valóban komolyan vehetők Pálnak a szavai, amikor emberi tapasztalataink sokszor az ellenkezőjéről számolnak…..
Annina Vogel megálmodta és elkészítette azokat a gyűrűket, amiknek hatásáre én is kicsit várom azt a bizonyos pillanatot. Kinyílik a kis fekete bársony doboz teteje, és egy ilyen csillag gyémántjai késztetik hunyorgásra a szemeimet. IGEN! Formabontó, klasszikus, gyönyörű...és…..
take_me_somewhere_nice 2009.12.05 11:55:21
 A fenti szavak jártak a fejemben, miután megnéztem a „La Demimondaine“ (Félvilági hölgy) című rövidfilmet a lenyűgözően éteri Iris Strubegger főszereplésével. Persze a film nem csak a vörösborszínű rúzs, a füstös szemek és az elképesztő ékszerek miatt…..
Felkötötte Dávid Saul kardját is a ruhája fölé, és járni akart, mert még nem próbálta. Ekkor azonban Dávid ezt mondta Saulnak: Nem tudok én ezekben járni, mert nem próbáltam. Le is vetette Dávid ezeket. Kezébe vette a botját, és kiválasztott a patakból öt sima kövecskét;…..
take_me_somewhere_nice 2009.11.27 00:44:02
@Czeglédi Péter Pál: Fu, sok dolog jutott eszembe...Én hiszek abban, hogy az ima mindenekfelett működik. Szóval mindenféle magyarázat nélkül, úgy igazán hat.
Mert hogy (és mondd nyugodtan, ha szerinted nem így van!!!) az áll kerek-perec a Bibliában, hogy ha Krisztusban maradunk kérjünk bármit, az meglesz. Nem az van benne, hogy ha Isten jónak látja, ha ez vagy ha az van. Nincs feltételes mód, semmi. Soha nem mondta Jézus, a hozzá forduló betegnek, hogy fiam, neked azt rendelte az Úr, hogy beteg légy, élj vele együtt (Pál és a szálkája más, ő hatalmas dolgokra elhívott csoda volt, én nem érzem magam ilyesminek;)). Ahol hit volt, és kérés, ott utána rendre csoda volt és győzelem.
Tudom, ismerem az összes magyarázatot;) Nem automata Isten, hogy mindent teljesítsen. Ismerem a kérdéseket: hogy ha kérek tőle egymillió forintot azt is megadja?
Ezért fontos, hogy jót kérjünk... Hogy mi a jó, az relatív, azt élethelyzet, és rengeteg minden dönti el... Van, amikor életmentő egymillió forint. Akkor hiszem, meg tudja adni, és kérnünk kell... Bölcsen kell kérnünk, bölcsen harcolnunk.
Én azt tapasztaltam, hogy ha egy adott dologért imával kezdtem harcolni, és elfogyott az erő, a kitartás, azaz "letettem a fegyvert", na az sebzett meg, borzasztóan, de nem az ima. És jó nagy fejbekólintás kellett, hogy erről az ima nélküli mellékszálról visszatérjek az imákhoz. De úgy érzem muszáj harcolni, muszáj imádkozni.
Az a helyzet, amiben most élek, azt csak az imákkal lehet élni. Félek, és leginkább attól, amin Te is gondolkodsz néha ezek szerint: jól imádkozom? Meghallgat engem, mikor még épp csak visszatértem, amolyan "tékozlóként"? Nem dob el magától, segít annak ellenére is, hogy nem érdemlem meg??? Mert nekem ez hihetetlen.
És még valami, aztán abbahagyom, pedig rengeteg dolog jutott még eszembe, de azt hiszem itt nem is fér el.
Tudod kinek a harca a legemlékezetesebb nekem? Jákobé. Annyira érzem a helyzetét, annyira a magaménak érzem. Szerintem övé a legszebb imaharc... Számomra ez a történet jelenti a legtöbbet. Azt, hogy egy bűnös, egy csaló ki merte mondani, hogy nem enged addig, míg áldást nem kap. Őt például megsebezte a harc. És milyen remekül járt;) Igenis ragaszkodnunk kell az áldáshoz. Mert az ima mindig azt hozza, előbb-utóbb rendet teremt. Olyan jó lenne Jákobnak lenni, és nem elengedni azt, aki igenis meg tud menteni, újjá tud építeni szétment kapcsolatokat, ne adj' Isten házasságokat, aki gyógyítani, áldani tud. Vajon milyen lenne a világ, ha így élnénk?
Én ezt nem tudtam eddig megvalósítani. Letértem az imás-harcos útról, ahogy már írtam is, és magam akartam megoldani a gondot, azután, hogy azért az Isten már sokat segített, erősített. Hát, jól elszúrtam. Most már én is sántítok, remélem mindig emlékszem majd rá, akkor is, ha jól megy, hogy nélküle hova vezetett az út.
És bár biztos lennék benne, hogy nem adom fel a nagy harcomat, de álszent dolog lenne azt mondani, hogy kitartok. Nekem most erőt ad, ha Jákobra gondolok, és olyankor úgy imádkozom, hogy nem engedlek el, míg meg nem áldasz. És ez most egy olyan időszak, hogy szinte megállás nélkül imádkozom, minden percemben.. Mondják is, hogy milyen csendes vagyok. Pedig azok a legkeményebb, legküzdelmesebb perceim;)
Ne haragudj, hogy ennyit írtam, szívesen írnék konkrét dolgot is,mert kíváncsi lennék a véleményedre, de egyrészt nem tudom érdekel-e, másrészt ennyire nyilvánosan nem szívesen írom le azért...;)
take_me_somewhere_nice 2009.11.27 00:45:11
take_me_somewhere_nice 2009.11.27 17:34:17
@Czeglédi Péter Pál: nagyon köszönöm, és levelet is írtam, remélem nem veszed tolakodásnak.:)
Van az a típusú férfi, aki saját jelenlétét Isten és a Nagy Bumm szerelemtáncából vezeti le, az ilyeneket rögtön mellőzzük. Sziasztok! Rendszeres olvasója vagyok a blognak, barátnői bíztatásra döntöttem el, hogy leírom kedves kis történetem, noha nem biztos, hogy…..
take_me_somewhere_nice 2009.11.26 18:56:04
@Kukurusnyák Rémus:
:D :D :D :D

minden bizonnyal.
take_me_somewhere_nice 2009.11.26 18:57:58
A Burberry csak egy kérdést tesz fel legújabb gumicsizmája reklámozásakor: Szereted-e ennyire a Burberryt? Mert ha igen, akkor imádni fogod ezt a szivecskés és közben klasszik burberry kockás gumicsizmát. Szerintem sokkal jobb, mint az "örök klasszikus" gumicsizmájuk, az…..
Vágó Réka honlapján az "esküvő by rekavago" brand-nél a következő leírást láthatjuk:"A rekavago márka esküvői kollekciója olyan menyasszonyok számára készült, akik ennek a csodálatos napnak minden pillanatát élvezik. Fontos számukra a részletekben rejlő…..
"Valljátok meg egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének." Jak 5, 16 Ebben az Igében nincs semmi olyasmi amire az ember felkaphatná a fejét. Nincs meghökkentő, érdekes, vakmerő üzenete.…..
take_me_somewhere_nice 2009.11.05 23:10:10
szia:)

Nagyon sok bennem a kérdés...:)

Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének. Ezt mondja az ige. Van ilyen? Van igaz ember? Komolyan kérdezem! Sokszor érzem: nem tudok jól imádkozni, hisz nem vagyok igaz, van így ereje az én könyörgésemnek? Van haszna, értelme?

Sok-sok dolgot tettem, amit megbántam. Fájnak ezek nagyon, de nem tudom őket, csak Istennek bevallani. De ha valami igazán "rossz fát tettem a tűzre" akkor jellemzően nem megy tovább az imádkozás sem... Akadály lesz a bűn, amit én nem tudok leküzdeni. Hiszem, hogy Krisztus leküzdötte... És mikor leírom, már fel is merül bennem: hiszem-e igazán...? Ha hinném, nem lenne fal köztem és az Úr között. Most azonban van... Bűnösnek érzem magam, nem tudok imádkozni, pedig hatalmas szükségem lenne rá most, nehéz időket élek, vívódok, és hiányzik az Isten. De félek hozzá hazamenni (tékozló lány lettem? hasonlónak tűnik az érzés: már lassan a disznókkal eszek, tényleg fáj a a távolság, amit újabban az Úr és magam közt érzek... De még nem tudtam rászánni magam, hogy visszatérjek, pedig mennyivel jobb volt ott. És így aztán nem is érzem azt a hatalmas, mindent elfedő szeretet és kegyelmet. Magam miatt nem érzem, én zárkózom el tőle.

Nem ilyen érzelmes dolgot akartam írni, ne haragudj, eltértem a tárgytól, de elkezdtem, ez jött és most már elküldöm, hátha tudsz nekem segíteni hazatérni;) Jó lenne.

Üdv!:)
take_me_somewhere_nice 2009.11.06 09:54:41
@Czeglédi Péter Pál: Köszönöm szépen a választ, rengeteget segített:)