Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dpter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geiger Mivé lettünk? 2024.03.28 22:45:49
Mostanában sokat járok kulturális rendezvényekre. Kiállításmegnyitók, irodalmi estek, könyvbemutatók, koncertek, előadások, stb. Létrehoztam egy Facebook csoportot is, ahol minden napra megosztok egy listát, hogy hová érdemes elmenni aznap este. Több százan csatlakoztak már a csoporthoz, van igény…..
Figyelmeztetés: szövegfal! Csökkent türelműek csak részletekben fogyasszák. Figyelmeztetés: ha már most tudod, hogy belekötsz, mert hülyeség, akkor ne olvass tovább, fölösleges. Vannak olyan tények és igazságok, amikről nem beszélünk. A legtöbben azért, mert ezek a témák kívül esnek a szellemi…..
dpter 2016.09.29 17:38:09
@Ahasverus: Régóta rendszeres olvasója vagyok Deansdale blogjának éas a Férfihangnak ,de ritkán szoktam hozzászólni az írásokhoz,ezért nem volt eddig hozzászólásom.
A kedves ismerős szégyellhetné magát,mondjuk már a reakciója is megér egy misét.
Szerintem ez a téma is megérne pár cikket.A zene amúgy is érzékeny pontom és az,hogy magyarok egyre növekvő számban hallgatják a mulatóst,eléggé elgondolkodtató.
Sok kísérőszöveget nem lehet a poszt mellé írni. A Sachs Media Group PR cég fogta magát, és digitálisan olyanná varázsolta a fiatalon elhunyt rocksztárokat, amilyenek nagyjából ma lennének. A honlapjukon meg lehet nézni, hogy milyen lenne ma például Jimi Hendrix, Bob Marley,…..
dpter 2013.11.21 15:26:22
@bandigyerek: Legalább ezt ne írtad volna...1966 utáni Beatlest mikor hallasz rádióban Magyarországon?Ráadásul még kiejteni sem tudom normálisan a nevüket.Barom.
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
dpter 2013.07.23 16:08:57
@MEDVE1978: Pontosan erről van szó.Jellemző,hogy a zenekart védők semmit sem fognak fel abból,amit írtál,jönnek ezzel,hogy ki járna koncertre,ha nem a tizenévesek?Rég nem vagyok már tizenéves,mégis rendszeresen járok koncertekre.Igaz,nem TCS-ra,meg hasonlókra.Más is van a világon,nemcsak diszkó, ill. tini-rock.Persze,a sok tudatlannak erről gőze sincs.
Arról pedig,hogy Lukács nem is akar bluest játszani,vagy dzsessz-t pedig csak annyit,hogy kb. úgy tudna játszani dzsessz-t,mint én atomerőművet tervezni.
Íme egy újabb banda ami tulajdonképpen a beat történetének ködébe vész. Ők voltak az első "rocker" zenekar, megnövesztették a hajukat, színpadi magatartásukkal hergelték a közönséget, állítólag koncertjeiken  gyakoriak voltak a balhék, a hatalom nem is kedvelte őket. A…..
Korn - III: Remember Who You Are (Roadrunner/mTon) A Kornról mindig is sejthető volt, hogy nem tud méltóságteljesen megöregedni. El lehetne intézni annyival, hogy az egyszerűség kedvéért nu metalnak becézett stílust nem lehet bizonyos kor felett művelni, de érdekes módon a velük…..