Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Villette Hale`vy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinek készült az ajándék? Villette Korhatár: 16 Figyelmeztetések: Slash Leírás: Mindennek jó a vége, ha mégsem, akkor még nincs vége. A reményt sose szabad feladni, tényleg nem. Mert aztán, ki tudja, ki keveri a szálakat a háttérben, és mi mindenre derül fény… Akár egy…..
Villette Hale`vy 2010.02.15 15:56:31
Kedves Rejtélyes Alkotóm!

Első nekifutásra köszönöm Neked, hogy megírtad ezt a nagyszerű ajándékot, amit harmadszori újraolvasásra sem tudok még letenni, csak forgatni.. mindig megcsillan még benne valami új, eddig észre nem vett tökéletes kis részlet.

Bíztam benne, hogy ezt a kívánságomat fogod választani, mert szerettem volna, ha ezt az ötletemet valaki kivitelezné, olyan formában ami nekem is tetszene (ergo ne nekem kelljen megírnom), és pont ezért izgultam is, mikor rákattintottam, hogy mi fog itt várni engem. Voltak elképzeléseim, Te figyelmeztettél, én pedig meg akartam lepődni, és.. hát nem kellett csalódnom :D Tökéletesen nem ezt vártam, és ez ebben a szép, hogy egy teljesen önálló történetet kaptam mégis vissza, amiben az a legizgalmasabb, hogy tudom, nekem szól, és mégis olyan kiszámíthatatlan. Köszönöm már magát az élményt.

Nos, második nekifutásra magáról a történetről: hihetetlenül egyedi, amit kihoztál ebből a kérésből, mégis, miután végigolvastam, az futott át bennem, hogy hát miért nem számítottam pontosan erre? Te kihoztál minden körülményből és lehetőségből amit csak lehetett, és ezt olyan profin gyúrtad össze, hogy közben még mindig csak bambán mosolygok,miközben nézegetem ezt az ajándékot.

Tulképp nem is tudnék mit hozzászólni, úgy volt jó, ahogyan.. most perpill (Rád :DD) irigykedem, hogy ilyen jó ajándékom van :D:D De most komolyan: már maga az ötlet.. zseniális. Persze, nem az ami alapján dolgoztál, hanem amit kihoztál a dolgokból. Hogy Regulus mint a „nagy testvér” (adott esetben a kisebb) alkotja meg Harry sorsát, ezzel saját börtönét. De már amit kihoztál a R.A.B. betűhalmazból.. tényleg idiáta szóvicc, és én szeretek vele játszani, és így olvasva még jobban esik elmélyedni ebben.

A nyitásnál már elfelejtettem levegőt venni. A második bekezdés.. első olvasás után kicsit bele is borzongtam, akár csak Reg a saját levelét olvasva.. ijesztően a saját gondolataimba botlottam bele. Nagyon tetszik a stílusod, letisztult, határozott, mégis azért néhol megmutatkozik a kettősség, csak hogy teljes legyen. Kényszeres önirónia – a végzetem :D Amúgy nem akarom elragadtatni magam, de hát az ajándékomról van szó :D:D

Nagyon eltaláltad az E/1-et, mostanában ez az amit keresek, hogy más fejével gondolkodhassak, és ebben Regulus is segített nekem, nagyon megnyerő volt. Olyan könnyed volt, mégis pofátlanul mély kifejezésekkel dobálózott. Bírom a szarkazmust benne (néha az viszi a sztorit), meg ahogyan minden tösszekötsz, érzékelteted mennyire ki is van dolgozva a mű.

Ez mind a múlt. Ahogyan megoldottad (minden értelemben).. atom. Nincs már mit hozzáfűzni :D:D Aztán jött a jelen, és minden észrevétlenül átváltott valami kis érzékibe, azt mondanám rá most, hogy „szexi”-be. Ne érts félre, összvissz jó volt átérezni a helyzet aktualitását, hogy a jelenben Regulus is milyen felkészületlen.. emberi. Ez még egy pluszt adott a történetnek, egy kis zsibongást. Mégis, nem vitted túlzásba, mégis eljátszottál a gondolattal, akár csak Regulus, és befűzted Harryt. Jahhj.. ők ketten a perverzitásom, de ez van :D:D És nagyon tetszett, ahogyan előadtad őket. Regulus őszintesége, amivel végeredményben magát csapja be, Harrynek pedig az a doromboló naivitása.. jesszus :D Nem is kell ennél több, egy igazi olvasmányélmény volt.

Ha még nem derült volna ki mindebből: profin oldottad meg a feladatodat, én pedig csak őszintén hálás lehetek, amiért a kis ötletemből egy ilyen kerek történetet kaphattam vissza. A konkrét történésekre direkt nem mentem rá, hiszen tökéletesen fölösleges, az magáért beszélt, és remélem hogy a spontán benyomásaim alapján Te is azt kaptad vissza tőlem, amire számítottál :) Nagyon kíváncsi vagyok, ki lehetsz, kedves Rejtélyes Alkotóm, és mivel így a végére kerültem, remélem már nem is kell erre sokat várnom :D

Addig is, köszönöm Neked a meglepetést, és minden jót kívánok.
Alászolgád:
’lette
Kívánság Üst Ananke ajándéka 2010.02.06 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Ananke Korhatár: 12 Figyelmeztetések: pre-slash Leírás: Dumbledore összegyűjti a Roxfort krémjét, és különleges kis kirándulásra viszi őket. A vonat elsuhan velük egészen piciny kis hazánkig, hogy aztán a szereplők olyanokat tapasztaljanak, amiket…..