Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SL-D

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hangosbemondó olyan szignállal és stílusban informált minket a (nekem legalábbis) új vonalkódos beléptető-rendszerről, mintha a reptéren volnánk. A kerítés előtt ácsorgó tömeg mindezt olyan ovációval vette, mint a zöld-fehér szurkoló-tábor, ha csapata gólt rúg. Ez…..
                  A minap egy régi barátom meghívott magához. Üdvözöltük egymást, majd így szólt felém: Gyere utánam, van egy jó játékom. Követtem. Hosszas keresgélés után elővett egy…..
Az elmúlt napokban az Alkotmánybíróság döntése és az erre adott választól hangos a közélet. A Lázár János által benyújtott alkotmánymódosító törvénnyel kapcsolatos érdekességre hívnám fel a figyelmet.Odáig érthető a dolog, hogy az AB nem "foglalkozhatna"…..
thomas blogja találós kérdés 2010.08.11 21:03:00
 És akkor íme a várva várt találós kérdés! :D Hogy legyen egy kis motivaló ténylező, aki eltalálja vagy a legközelebb jár a helyes megfejtéshez, az ajándékot kap. :DMikor készült és mit ábrázol a következő kép? (utca, épület) (év, hónap, esetleg nap)  ..
SL-D 2010.08.11 21:21:33
thomas blogja a práter utca 2010.08.08 21:37:00
 Ma egy kis rövid blogbejegyezéssel készültem.Nagyon szeretem Budapestet, a történelmét és az épületeit. Azt hiszem a legjobban a múlt és jelen összehasonlítását. Tehát elég sok budapesti érdekességet és képet fogok feltenni, persze egy kis szöveggel. Lesz majd találós…..
8472 Krakkó I 2008.05.07 23:26:00
A csodás nap indult egy ballagással. Ez az utólsó volt a negyedikeseknek... és Cubának is. Átadtuk a batyut, ami sokunk szerint annyira volt jó, hogy a szinén kivül nem volt jó benne semmi. Az "enyémben" monjuk csillogó egyforintos volt =) aztán jött a busz... illetve ez…..