Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hirnalon

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ennek is el kellett jönnie, de engem lepett meg a legjobban, hogy mi volt az, ami eljött. Köszönöm mindenkinek a lelkes kommentelgetést / értékelést / szünni nem akaró részvételi vágyat. Csak így tovább, fel fel huszárok, a csatára!..
  A választ még mindig keresem. Természetesen nem a teológiai hátterében, félre ne értse senki, jelen videómban sem elemeztem magát A vallást. Nem az én reszortom. Az, azonban, hogy egy ilyen veszettül átlagos filmet sikerült gyártani egy kétségtelenül figyelemfelkeltő…..
Egy fantasztikus 2008/2009-es szezont követően, aminek a végén a Liverpool a bajnokság második helyén zárt, a liverpooli drukkerek okkal bizakodhattak, hogy a következő szezonban még ennél is többet érhetnek el. A valóság azonban teljesen mást hozott RafaBenitez csapata számára, a…..
Portugália, Európa déli részén, a kontinens legnyugatibb csücskében terül el, szemben az Atlanti-óceánnal. Ragyogó napfény és barátságos emberek fogadják az idelátogatót. Különböző eredetű népek: főniciaiak, görögök, karthagóiak, rómaiak keveredtek és olvadtak be a…..
Minden, ami foci Ancelotti az adu?! 2009.11.24 20:05:00
A Chelsea drukkerei a 2005/2006-os szezon után először lehetnek igazán elégedettek imádott csapatuk teljesítményével. Amit eddig produkált a Chelsea a bajnokságban és a BL-ben, még azokat is teljes elégedettséggel tölti el, akik még mindig a portugál edzőzseni, Jose Mourinho…..
Muzsika az én világom Hans Zimmer 2009.11.16 15:31:00
Hans Zimmer fiatal korában zongorázni tanult, s eme tudását mai napig felhasználja a digitális szintetizátoroknál, számítógépes technikánál, valamint az elektronikus billentyűknél. Ezeket szövi egybe a klasszikus zenei elemekkel műveiben, és ezen egyveleggel egy sajátos zenei…..
Lelőtt egy fegyőr egy másikat a székesfehérvári börtönben hétfő reggel, fél hétkor, a szolgálatátadás-átvétel idején. A férfi miután szolgálati fegyverével megölte börtönőrnő társát, maga ellen fordította a fegyverét. Mindketten meghaltak. Forrás: index.hu  …..
hirnalon 2009.11.09 16:19:00
A kritikusok fele értékelte pozitívan Robert Zemeckis új alkotását, aKarácsonyi ének 3d-t. A Hollywood & Fine véleménye szerint Jim Carreynek köszönhető, hogy élvezhető a film, meg annak, hogy ebben a feldolgozásban Scrooge figuráját tették a középpontba. A Filmlink…..