Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Édesmackó (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik mobilcég jön végre rá, hogy Szakítós-csomagot kell kialakítaniuk a hülye és szemét Te+Én vagy családi csomag helyett.Egy lánnyal egy strandon jöttem össze, de néháyn hét múlva rájöttem, hogy ez nem kell. Megbeszéltem vele egy időpontot, hogy átmegyek, felszálltam a…..
Rájöttem! Szemétszállítás 2009.10.21 08:59:00
Valamilyen okból a háztartási hulladékot nagy, drága autókkal viszik egyik helyről a másikra, keresztül-kasul az országon, sőt az egész földrészen. Ez a megoldás nagyon sok közlekedési balesetet okoz, és igen sok az - állítólagos üvegházhatásért felelős - gáz is…..
Édesmackó (törölt) 2009.11.01 19:42:54
@Mackólány (törölt): Önmagamnak ellentmondva újra regisztráltam, s visszanéztem ide, valójában én vagyok Mackólány. (Voltam...) Kezdeném azzal, hogy nem néztem utána, valójában miről is szól a "Rájöttem" blog. Meg is látszik a hozzászólásaimon. Szeretnék MINDENKITŐL bocsánatot kérni, aki olvasta az általam leírt zagyvaságokat. Nem mentség, de úgy éreztem, elveszítettem valakit, s elkeseredésemben hülyeségekkel tömtem a fejeteket, de legalábbis feleslegesen szaporítottam a szót Blogotokon. Elolvastam a hozzászólásokat is, s mindenkinek igazat adok. De nézzük egyenként:

@the dragon: Így van. Ha csöndben maradtam volna, bölcs maradtam volna.

@Fügebor: Igen, skizofrén vagyok, de dagadt nem,(gusztusosan telt) s talán kurva sem (pénzért soha).

@csőr dzsinn ész: Nem, minden este nem. Nyertél.

@Stupidella: Igen. Szarkavarás volt, s csak egy FÉRFI találja meg a G-pontomat (pontjaimat?) rendesen. De az nagyon fincsi.

@Flat Eric / sta press: Mert ilyen mackókat hord a Föld a hátán, amilyen selejt én vagyok.

@the dragon: Igazad van, felszínes dolgok alapján soha nem ítélhetünk meg senkit.

@Archenemy: A családok szokásaiba valóban nem szabad "belenyúlnunk". A vájkálást én sem szeretem, s nincs napi 30 kuncsaftom. Egyáltalán nincsenek kucsaftjaim. De jogos, hogy ezt feltételezed rólam.

Remélem, még visszanéztek ide, s elolvassátok soraimat. Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől a primitív stílusomért.
Ti jó fejek vagytok...

Tudom, hogy ezzel a lépésemmel nem tehetem semmissé, hogy bántottalak benneteket, de talán elfogadjátok a bocsánatkérésemet.
Köszönöm. Sziasztok.