Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalnoki

12 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. február 15-én reggel egy hófehér cica megcsonkított tetemét találták a kecskeméti Szentháromság temetőben. A vizsgálat szerint az állatot először megkínozták, majd levágták a fejét. Nem kizárt, hogy az állatkínzók sátánisták voltak, és épp egy szeánsz…..
kalnoki 2010.02.24 15:06:40
@olvasgato:

bocs de szerintem ez nem igaz... az ember lehet hogy mindenevő de hogy egy ősember se volt vega az tutkeráj... nincs ezen mit szépíteni jelenleg az ember a csúcsragadozó ezen a bolygón... a vegetáriánus életmód pedig az elgyengüléshez vezet hosszú távon
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
kalnoki 2010.01.24 12:30:42
@El Topo (Sgt. Elias):

veszek másikat... emiatt ne agódj..
kalnoki 2010.01.24 12:38:09
@El Topo (Sgt. Elias):

sirály vagy én mondom... de ha te ebben a posztban humort vélsz felfedezni... akkor sajnállak... mert nem ez a humor.. az az rtl-en szokott lenni showder klub formájában.... ehhez a tragédia közelebb áll...
kalnoki 2010.01.24 12:57:52
@El Topo (Sgt. Elias):

én vágom hogy mi a humor... 8 osztállyal is... a probléma veled van.. meg a hozzád hasonlókkal... mikor valaki túl intelligens a chipszes humorhoz... és ilyenkor van az hogy a tragédiát is humornak látják...

az ilyeneknek mint te lesznek az egyszerű smilek helyett irónia és szarkazmus jelölő karakterek is...
A blog.hu csapatába keresünk rutinos, LAMP környezetben tapasztalatot szerzett OOP PHP fejlesztőt Javascript, XHTML és CSS ismeretekkel. Valamilyen MVC framework ismerete, Java illetve ExtJS tudás előny, de nem feltétel.Akkor jelentkezz, ha főállású munkahelyet keresel, hosszú…..
SEO Analytics és SEO 2010-re 2009.12.06 11:06:00
Az elmúlt hetekben sok-sok olyan új feature vált elérhetővé a Google Analyticsben, mely a SEO-tevékenységet is új alapokra helyezi. Említeni sokan emlegették ezeket, itt a felhasználásukra szeretnék példákat adni. Különösen jól használható a pivot/secondary funkció, mely…..
Érdekes kutatást végzett az NPD: a piackutató cég arra volt kíváncsi, hogy az amerikai bevételek milyen arányban oszlottak meg az egyes gyártók közt. A felmérés meglepő eredménnyel zárult, ugyanis kiderült, hogy 2009 októberében az forgalom 48 százaléka jutott az asztali…..
kalnoki 2009.11.27 16:23:47
@chipichape:

nem nézem meg mert a brand pc-k is drágák... ezért lehet usa-ban eladni egy pár mac-et...
kalnoki 2009.11.28 20:53:45
@Handras:

anyádnak van 36 milliárd dollár készpénztartaléka.... hol élsz te normálatlan....

kezdjél hozzászokni hogy full debil user vagy akinek sok a windows és mac-et használsz
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..
kalnoki 2009.11.19 09:09:11
@flimo13:

ja amerikai foci... mig lemegy egy amerikai focimeccs addig lemegy két nomrál focimeccs...

az amerikai foci egy béna sport..
Elkészültek a Snow Leopard második update-jével, letölthető a Software Update menüpont alól. A frissítés egy raklapnyi bugot tűntet el, köztük azt a bájos kis hibát, hogy a Guest Accounttal letörölhetjük valamennyi fájlunkat a gépről.A frissítés elvileg megszűnteti a 4…..
Aki otthonában finom meleget szeretne, szigetelje házát, akár utólagosan. A legtöbbször elhangzott kérdés azonban, hogy a hőszigetelő anyag kívül vagy belül helyezkedjen-e el. Általánosan igaz, hogy minél öregebb egy épület, annál könnyebb az energia háztartást utólagos…..
Beküldő: Hozo Kft   webcím: www.hozo.hu Leirás: Online hőszigetelés kalkulátorunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja a pontos költségeket háza hőszigeteléséhez, beleértve a homlokzatot, a vakolatot, (több száz szín küzül választhat), a…..
Üdvözlök mindenkit!A tervem hogy ezen az oldalon összegyűjtsem, és egy átlátható formába ötsem az online  kalkulátorokat minden témakörben.Ha szeretnéd hogy a te kalkulátorod is kikerüljön az oldalra irj egy mailt és egy rövid leirást és mellékelj egy pár jó minőségű…..
Az átkosban, ahogy a Kádár-rendszert hívjuk páran, volt ez a fogalom: fizetett forradalmár. Ők voltak azok a mozgalmi emberek, akik fizetést kaptak ezért. Párt tisztségviselők, KISZ-esek, ilyesmi. Aparátcsíkok.Ők voltak a rendszer kitartottjai leginkább, hiszen semmi más dolguk nem…..
kalnoki 2009.11.02 19:01:48
@dark future:

felesleges lenne az ip cookies stat mert ezek vérprofik nagy munkaállomásokon kommentelgetnek virtuális gépekkel 5 szolgáltatótól kapott dsl kapcsolatokkal
Több 100.000 dolláros, néha milliós nyereményekről cikkeznek az internetes portálok a különféle póker bajnokságok kapcsán. Sokszor leírják, hogy amúgy teljesen hétköznapi emberek, akár ingyenes tornákkal kezdve meddig jutottak el a póker világában. Ez mind szép és jó, de…..
Nemrég megírtuk, hogy két Indexes is megszívta a CIB-es kártyájával, de nem voltak ezzel egyedül: Etele személyesen érdeklődött a bankban és kiderült, hogy az új székházunkhoz legközelebbi fiók automatáját buherálták meg a trükkös csalók. Na, szoval nekem nem vettek le…..
Utólagos hőszigetelésEgy már elkészült ház utólagos szigetelése, a falfelületek utólagos szigetelése esetén, általánosan 35-50%-os nagyságrendű energia-megtakarítással lehet számolni.Az utólagos hőszigetelés történhet különböző anyagokkal:- mesterséges alapú…..
hőszigeteléshttp://hoszigetelo-rendszerek.blog.hu http://www.hozo.huhttp://hoszigetelesek.blog.hujó böngészést mindenkinek  ..
www.hozo.hulhelyezését szoba-típusok, a belső ajtók és falak, és berendezések a házban. Hangolódj az épületet, hogy szembenézzen az Egyenlítő (vagy néhány fokkal a kelet-hoz elfog a reggeli nap) [7] Kiterjesztése az épület dimenzió mentén a keleti / nyugati tengelyen homlokzat…..
Az a képesség, hogy ezen célok elérését egyszerre alapvetően függ a szezonális ingadozást mutat a Nap útját a nap folyamán szigetelés Ez akkor fordul elő, mint eredményeként a dőlés a Föld forgástengely kapcsolatban a pályára. A nap útvonal egyedülálló bármely adott…..
www.hozo.hu/faq.phpAnyagok Bővebben: Építési szigetelőanyagok lásd Hőszigetelés Vannak alapvetően két típusú épület szigetelés - Bulk Szigetelés és Reflective szigetelés. A legtöbb épület használni a két típus kombinációja, hogy egy teljes épület…..
Hőhidak olyan helyek az épületben, amelyek lehetővé teszik borítékba hővezetés előfordulnak. Mivel a hő áramlik át a legkisebb ellenállás útját, hőhidak hozzájárulhat a rossz energetikai teljesítményét. A termikus híd anyag jön létre, akkor hozzon létre egy folyamatosan…..
www.hozo.hu/hoszigeteles-rendszerarak.phpHővezetés, amikor a hő áthaladhat. Áramvezetés akkor jelentkezik, ha a hő áthalad egy médium. Az arány, hőszigetelés amelynél ez bekövetkezik arányos a vastagsága az anyag, a keresztmetszeti terület, amelyre az utazás, a…..
Hősugárzás áll minden hullámhosszú fény, de a legtöbb energiát szigetelés a termikus sugárzás tárgyak szobahőmérsékleten van, az infravörös része a spektrum alapján Wien's displacement törvény. Mint minden elektromágneses sugárzást, ez nem igényel közeg, amelyben az…..
A kifejezés hőszigetelés utalhat a felhasznált anyagok csökkentik a hőátadás, vagy a módszerek és folyamatok csökkentésére hőátadás. Hő energiát lehet eljuttatni a hővezetés, konvekció, sugárzás vagy a tényleges anyag mozgása egyik helyről a másikra . Az E vita csak az…..