Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dante.s

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Április elején bementem kedvenc konzol boltomba, a Play Mania-ba, hogy megvehessem a "négyzet gomb gyilkos" Dynasty Warriors sorozat legújabb részét, a Dynasty Warriors 7-et. Sokat játszottam még így is a programmal, és még így is elején vagyok, de egy valami biztos - ez a Dynasty…..
Baaad Movies Győztek a méretek! 2011.04.09 12:07:31
Ezennel lezárult a közös filmnézéssel kapcsolatos szavazás! Összesen 607 szavazat érkezett (WHOAA!), és ebből 226-tal, azaz 37 %-ával győzedelmeskedett a Nagymellű zombik című japán marhaság! Van rá esély, hogy a mai nap folyamán megnézzük a filmet, de ez még nem biztos.…..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..
Dante.s 2011.01.05 17:09:13
Sziasztok! A fene vigye el,én is hasonló G-MOD videó megalkotásában gondolkoztam,csak...nem kevesebb örülettel.Attól függetlenül egész vicces kis karácsonyi videó.Kő kemény 14 percnyi G-MOD őrület,jó szórakozást hozzá! ..
XBox 360 Games XLink Kai 2009.11.07 17:41:00
Sziasztok! Mint látjátok a kezdeti nagy lelkesedésem ellenére hamar abbamarat újra a blog irogatása és most sem ez ügyben szeretnék szólni. Úgy egy hete én is elkezdtem az xboxos multi életet és ezúton szeretnék új embereket toborozni! Amint a címből kiderült ez nem a hivatalos…..
Dante.s 2010.12.06 20:33:22
Szegasztok! Ma újra vendégül fogadjuk AlexM1983DHUN-t az anime manga palotában, és ezúttal az 11eyes című animét fogja bemutatni, mely szerintem hihetetlenül jó lett. Megjegyzésként az 11eyes magyar nyelv és szöveg használatáról, hogy nem baj, ha egy anime magyar szimbólumokat…..
Szegasztok! MEMBER elkészítette a Highschool Of The Dead "zenei kritika klipjét", melyben sok dologban egyetértettem. Számomra csalódás volt a Highschool Of The Dead, de mivel ismerem a mangát, ezért nem tudok haragudni az anime készítőire, mivel sajnos nagy igazság, hogy egy…..
Szegasztok! Ma volt a 2010-es Budapest Gameshow, melyet a Millenáris Park-ban tartottak délután kettőtől este kilencig. Természetesen mivel nem vagyok budapesti, ezért nem tudtam a végéig ott lenni, de szerencsére az az öt óra, amit néhány barátommal ott töltöttem, pont elég volt,…..
Sziasztok! Egy kis matekkal kezdünk most! Oldjátok meg a következő feladatot: Jurassic Park+Yugioh+Pokemon-értelmes ötletek=? A Válasz: Egy teljesen értelmetlen és sablonos anime! Mai alanyom a Dinosaur King c.anime!                    …..
Íme a befejező része minden idők egyik legrosszabb filmjének.  ..
 Egy kis összevágás kedvcsinálónak :) Kedves YouTube lebutította a minőséget, így nem tudom, mennyire élvezhető. Holnap várható valami ugyanilyen :)  ..
Dante.s 2010.11.05 10:06:22
Szegasztok! AlexM1983DHUN újabb anime bemutató videókkal készült, ezúttal egy nagyon ismert darabból, ami nem más, mint a Death Note. Bevallom, 2 dologért is hálás vagyok, mert így már nem kell vesződnöm a Death Note anime bemutatásával, másrészt pedig nagyon jól mutatta be az…..
Sziasztok! Ezuttal egy jó kis love animéval jövök,és már most szólok hogy felejtsetek el mindent amit tudtok a love animékről mert ez merőben kiforgatja őket! Mai alanyom a Lovely Complex c. Anime!                        …..
Dante.s 2010.11.01 07:51:35
@xx18Rolandxx: ha már "fogjuk rá" akkor már kezdemis nézni
Szegasztok! Íme a második bemutató a Kinnikuman című ős neverending shonen-ből, melyből megnézhetjük, hogy még mi mindent vettek át a mai kor neverending shonen mangái (naruto, bleach, one piece stb...). Jó szórakozást!   ..
Dante.s 2010.10.26 16:04:59
@Dark White: hol?(ha steam akkor Sam[HUN] vok)
az első tank zenének tökéletes(be is teszem magamnak)
Dante.s 2010.10.27 06:06:09
@Senshi Inoue: wakattemas,de én csak kukacoskodom(egyik specialitásom)
Szegasztok! Hayao Miyazaki neve nem ismeretlen az anime kedvelők körében, bárkit kérdeztem erről a japán anime rendezőről, legalább 2-3 animét tudtak mondani hozzá. Ahogyan a Ghibli Studio sem ismeretlen sokaknak, hiszen legalább 19 anime filmet készítettek, elnyervén ezzel a…..
Sziasztok!Mivel Mangekyo és Wangood is csináltak egy listát a várható bemutatókról ezért gondoltam én is csinálok egy ilyen listát a Manga és Játék bemutatókat kivéve.-Animék:-Jigoku Shoujo-Pokoli Lány-Black Butler-Shakugan no Shana-Bedaman-Lovely…..
Hiába láttunk már hatalmas baromságokat, mindig mindent lehet überelni. Erre a legjobb bizonyíték a Kaptár sorozat legújabb része, amit volt szerencsénk 3D-ben megnézni, és amellett, hogy nagyon látványosra sikerült, a sok baromsága ellenére (vagy épp emiatt) roppant…..
Szegasztok! Alexm1983DHUN újabb bemutatót készített, mely szerintem nagyon jó lett! Ezt az animét nem láttam, bár ahogyan elnézem én sem tudnék többet mondani. Jó szórakozást!   ..
A Battletoads kétség kívül gyerekkorom egyik kedvenc Nintendós játéka. Egyetlen problémám volt csak vele: kizárólag az unokatesómnál tudtam vele játszani, mert nekem nem volt meg. Akkoriban nem gondolkodtam olyasmin, hogy milyen a játék története, milyen a grafikája, mennyire…..
Dante.s 2010.09.21 18:03:56