Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samandobkeszito (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ezoteria vázlat 2007.09.06 13:57:00
samandobkeszito (törölt) 2009.12.09 00:21:05
ayahuascareality Fotel 2009.12.03 21:13:37
Ezt az idézetet Mernyau blogjáról csentem el, ha esetleg valaki még nem ismeri. Én is először hallom, de nagyon megfogott, mondhatni értékes gondolatokat indított el. És eszembe juttatta a ceremóniát Hilarioval. Egy csoda volt. Én még azóta se tudok írni róla....Azt hiszem akkor…..
samandobkeszito (törölt) 2009.12.03 23:56:54
Ezzel nagyon egyet értek ám! Mindig másokat akarunk játszani, másoknak akarunk megfelelni és nem merünk önmagunk lenni.
Pedig ha önmagunk lennék, akkor biztos hogy sokkal de sokkal könnyebb lenne az életünk és a nyakamat ráteszem, hogy betegségeink 70-80%-a, (hanem több) magától eltűnne. Megakarunk felelni az anyósnak,apósnak az anyánknak, a szomszédnak, a főnöknek...stb
Mindegyikőjük más és más szerepet várna el tőlünk, és az igazi önvalónk az elnyomás alá kerül. Persze a szellemünk és lelkünk ezt mind mind tudja hogy ezek nem mi vagyunk, feszültek vagyunk (mégha azt mondjuk nem akkor hazudunk!),soxor kellemetlenül érezzük magunkat a bőrünben és érezzük a szívünk legmélyén hogy nekünk más a feladatunk, nem ilyennek kell lennünk és szépen jelez majd a fizikai testnek, hogy hééé öcsém gond van. Mi meg megyünk doktorbácsihoz, oszt marékszámra esszük a bogyókat. Mástól várjuk a megoldást. Azt hisszük a doktor bácsi az bele lát a lelkünkbe, és megoldja. Hát megsúgom, hogy a tünetet valóban megtudja oldani, DE AZ OKOT NEM!

Világít otthon a hűtőszekrényeden a piros lámpa, hogy baj van gazdám. Te megfogod kitekered az égőt. Lőn csoda, az égő nem világít többé, a tünet megszűnt. DE az ok továbbra is fent áll. Teljesen ugyan ez játszódik le a fizikai testünkben is.

Ha majd megértjük, hogy "minden" betegségünk lelkieredetű, akkor azt is megértjük, hogy legyen az bármilyen betegség, kicsi vagy nagy, a megoldásra a válasz BENNÜNK VAN! Leírom megéegyszer. A megoldás nem másban van, hanem BEN-NÜNK VA-N ! :-)

Ha valahová bevisszük a lószart, akkor ne várjuk el, hogy majd más fogja kivinni helyettünk :-) Tudom kényelmesebb ha mással akarnánk kivitetni de higyjük el, más nem fogja eltakarítani helyettünk. Ha tetszik ha nem, ez így van, és ez nem szabály, hanem teljesen logikus ! :-)

Csak picit le kell csendesíteni a buta agyunkat, hogy ne kattogjon, ne azon járjon, hogy jaaj bakker mindjárt kezdődik a híradó, és vajon ma hány bankot raboltak ki....uhh de izgi... NEM ! Csak heti szinten 30 percet, tényleg nem többet csak 30 percet szánnánk magunkra és elgondolkoznánk azon, hogy éppen mi az ami nyomja a lelkünket, miért kaptuk, mit kell belőle tanulnunk hogy többek legyünk általa, akkor szószerint a betegségnek esélyt nem adnánk, hogy az már a fizikai síkon (testünkön) megjelenjen. Csak hát ugye a bűvös 30 perc hetente az sok ám.... :-) Menjünk helyette inkább pletykálni a szomszéddal hogy vajon ki fog kivel lefeküdni a barátok köztben :-)))))

Ha már szóba került a Reiki is és egyéb gyógymódok, akkor csak annyit megjegyeznénk, hogy saját tapasztalatból tudom, hogy a Reiki, Kristályok, vagy akár Angyalokkal való gyógyítás a lélekruhára nagyon nagyon erősen hat. Tehát nem csak tünetet szüntetnek, hanem okot is :-) Amit említettél többi gyógymódot, őket tapasztalatból nem ismerem, ezért azokhoz nem értek :-) De persze ezzel nem isteníteni akarom egyik gyógymódot sem, mert minden szuper ami csak létezik a földön, de ha odafigyelünk magunkra, pontosabban a lelkünre, akkor semmilyen gyógymódra nem lesz szükségünk, mert a megoldás mindig bennünk van !

Egy pici utóíratot engedjetek meg megint nekem, azzal kapcsolatban, hogy ha mások akarunk lenni mint az igazi Önvalónk, másítani akarunk azon a programon amit már odafent nagyon régen előre megírtunk.

Ui: Ültess el egy makkot. Amikor az kikel, és szépen cseperedik, gondol egyet és paradicsom akar lenni, mert a többiek azt mondják és ő megakar felelni neki. Szerinted milyen paradicsom lenne egy tölgyfából amikor a makk program van benne ?
...ami tegnap előkarácsony alkalmából teljesült is. Úgy terveztem, hogy csak decemberben lepem meg magamat, de valahogy így alakult.Íme, a szivet melengető ajándékom magamnak:Nem, nem a bácsi az, még mindig Mernyau az egyetlen vonzó élőlény az életemben, és nem is az ő hangszere.…..
Badacsonytördemic - Nem túl régóta élnek Badacsonytördemicen, de már mindenki ismeri őket a településen. Ez nem véletlen, hiszen Virág László Gábor és Heffner Attila már több rendezvényen mutatkozott be önálló műsorral.A két - egyébként hazánkban sok helyen ismert,…..
Peti, Mariann! Beszéltünk sámándob készítésről, és tényleg van 3 őzbőröm, meg fám, itt elolvashatjátok hogy mi módon lehet nektek is alvilági-felvilági szilaj hátasotok! Nyárra kinézhetnénk valami időpontot amikor megcsináljuk, egy hétvégét rá kell szánni, szólok…..
Gondolatock A Küzdelem 2009.09.29 13:50:00
A Küzdelem  Jól emlékszem, egy meleg nyári éjszakán történt, amikor az égbolt sötétbe burkolózott, egyetlen egy fényforrásom a máglyám volt. A tisztást körülvevő fák közül motoszkálást hallottam. Tudtam mi vár rám. Abban a pillanatban…..
samandobkeszito (törölt) 2009.11.30 11:28:55
ayahuascareality Sámándob 2009.11.15 15:27:00
Gondolkodtam, hogy milyen cikket írjak róla. Én már hetek óta tűkön ülve várom az oldal debütálását, majd naponta rákérdezek Sámándob barátomra (még a beceneve is mennyire stílusos! :)Aztán abban maradtam, hogy megreklámozom őt saját magával, és egy merész mozdulattal…..
 Ma kaptam meg ezt az írást Ogrétől azzal, hogy nem biztos, hogy be kellene tenni. Ehhez tudni kell, hogy ő az az ember, aki inkább továbbáll és nem teszi amit amúgy tenne, csak hogy ne bántson meg másokat. Valami ilyesmit éreztem most is. Telefonon hívtam vissza, mert egész nap…..
samandobkeszito (törölt) 2009.11.21 12:22:22
@meneruwa:

Szia :-)

Azt hogy 1 világév mennyi, nagyon sok mester hangoztatja, de hogy kielégítő választ adjak most gyorsan neked beszúrok egy linket, és itt elég bő leírás van róla:
www.univerzumiskola.hu/univerzumtana.htm

Picit azért több mint 25 ezer év, na de ezt a kicsi tévedést nézd el nekem. Köci :-)
samandobkeszito (törölt) 2009.11.20 13:09:36
Szia Ogre,

Azt kell mondanom, hogy maximálisan egyetértek az általad írtakkal. Én nem vagyok egy nagy biblia "mágus", de köztudott hogy a kereszténység úgy csűrte csavarta a bibliát, hogy nekik jó legyen. Természetesen nem bántani akarom a keresztényeket. Ha valaki abban találja meg,azt amit keresett...hát örvendek neki :-)
Csak megosztok néhány véleményt az alábbiakban:

- Kapásból a tíz parancsolat teljes mértékben kamu :-)Hogy miért is ? Ha jól emléxem valami 40 napig "készült" fent a hegyen. Hát ha Isten megteremti a világot 6 nap alatt. Akkor 10 'szaros' törvényt 40 napig kell neki kitalálni és kőbevésni majd Mózessel leküldeni? Nonsense...

A másik dolog. Istennel mindannyian egyek vagyunk. Te is, én is, MINDENKI ! Mivel istenek vagyunk mindannyian, akkor szerintetek Isten lett volna annyira 'buta', hogy saját magának törvényeket állítson fel azért, hogy saját magát korlátozza ? Ki az a hülye aki saját magát korlátozni akarja ? Szal amikor egy ilyen alap dologról mint a tízparancsolat kiderül, hogy KAMU, akkor onnantól kezdve úgy ahogy van, az egész kereszténység is kamu.
Aztán felőlem jöhetnek majd hozzám a keresztények...ha-ha-ha...a szemükbe is elmondom, szal nem gáz :-)
A pénzről szólt már akkor is, meg arról, hogy a saját törvényeivel félelemben tartsák az embereket. Olyan isten képet nyomnak be az emberek fejibe, hogy a törvény be nem tartása miatt, majd bűnhődniük kell meg bla-bla-bla... Ha valaki nekem a bűnről meg tízparancsolatról beszél, akkor én megveregetem a vállát, rámosolygok és mondom, hogy én nem ismerem a Te istenedet, de nekem nem is kőne, olyan szigorú. Mert az én istenem az szeret engem, és nincsenek törvényei. Egy vagyok vele, és nem korlátozza a saját gyermekét, (saját magát) semmiben.

- Ja még valami: Emlékeztek hogy a keresztények, használják a lelkipásztor szót ? Igen a PÁSZTOR ! Ki is ő ? Hát a birka nyájat terelgeti. És mit is szoktunk mondani: Jaaj olyan birka vagy... Kire is mondjuk ezt ? Ugyen nem a csúcsszuper okos emberekre :-) Na akkor adjuk össze, hogy annó amikor kitalálták a kereszténység fejesei a lelkipásztor szót, ők nagyon is tudták, hogy mi is van ez mögött... Csak hát ez annyira mindennapos hétköznapi szó, hogy elsem gondolkodunk a jelentésén. Pedig higyjétek el, ezen kéne gondolkodni, nem pedig azon, hogy jaaaj estére ki fog kivel összejönni a barátok köztben :-)

Jaj még Ogre engedj meg egy nagyon pici, de számomra fontos megjegyezni valót az irásodban:
A lélek az nem örök. Az ember egy hármasság: Test, Lélek, Szellem. A szellemünk az örökké él, a lélekruhánkat csupán 1 világévre azaz kb. 25ezer évre kapjuk :-) Hát csak ennyit szerettem volna :-)
ayahuascareality Vándormadár 2009.11.12 15:00:00
A fórum költözni fog, megszabadulunk végre az eksztra pont hu szorításából. Hogy egy végleges web oldal címig kihúzzuk-e a try.hu-n azt megkérdezem Sycoraxtól, nélküle semmit nem mondok, mert ő várja ezeket a dologkat, nomeg Messalina. Én szerintem nem is vagyok pontosan tisztában…..
Holnap, bocsi. Annyira kurva fáradt vagyok, hogy nem találok rá szavakat, ígérem holnap nem maradok adós.Legyen elég annyi, hogy életem egyik legerősebb, és egyben legnehezebb útja nagyon eredményes volt a számomra.A többit holnap!:)..
ayahuascareality A létezéshez 2009.10.31 12:09:00
Az előző képről jutott az eszembe a legutóbbi találkozásom az esőserdő szellemével. Sok-sok gondomra kerestem választ. Kaptam is, meg nem is.És belegondolva: kellett is meg nem is.Vannak dolgok, amikre nincs válasz, ez egészen biztos. Remélem én nem azokat kérdeztem!:) Az egész…..
Nagy szomorúságot érzek, amikor fákat égetnek, és erdőket pusztítanak.Azért vagyok szomorú, mert tudom, hogy az emberek valami nagyon helytelent tesznek.Az ayahuasca hatása alatt bárki hallhatja, hogyan sírnak a fák, mielőtt kivágják őket.Már előre érzik, és sírnak.És…..
Kedves Mindenki! Hosszas vacillálás után végül is úgy tűnik , kanyarba sikerült hozni az első találkozónkat. A helyszín még kérdéses, holnapra kapok választ több helyről, ilyen hangulatos teaházakat kerestem azzal a szemponttal, hogy hol lehetséges valamiféle…..