Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Döby

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazPömpöllér & co Víziló Vili 2008.04.15 17:13:00
immáron 1 hónapos vénség, paraméterei: 61 centi és 5800 gramm, azaz kerek egy kilót hízott egy hónap alatt, nőni viszont nem nőtt - ami nem igaz, csak a kórházban másképp mérik a babákat mint a védőnő, ezért van ez mindig így az elején. Szóval óriási és hatalmas, és tök…..
Döby 2008.04.20 22:21:26
és újabb gonosz terveket forral a látóhatáron felbukkant - egyelőre ártalmatlannak tűnő, magát ungyulibungyuli babucinak álcázó - újabb ellenség likvidálására.ő itt a mit sem sejtő áldozat   egész aranyos, nem?   csak ez is pasi…..
GazPömpöllér & co Perverz 2007.12.15 17:15:00
Tény.A gyerek megszokta, hogy ha valamije fáj, beütötte, stb, kér és kap rá gyógypuszit, és attól persze rögtön jobb lesz. Tény.A gyerek éjjel kettőkor megjelent az ágyunk mellett, majd spontánul belehányt, délelőtt meg csúnya hasmenéssel küszködött, amitől…..
 Tegnap lõttem ezt a hirdetést egy buszmegállóban, ami szerintem kicsit morbid egy biztosító részérõl. Bocs a minõségért, de telefonnal készült este. Üdv,KP Metálosan hangzik, de a biztosítók nem szoktak metálosok lenni. Az Avivának elég furán súgtak, elnézve "a…..
Küzd bennünk a pucér emberek látványától irtózó volt piarista kisrák az ultraliberális fogyasztásigenlő páncélossl, így képtelenek vagyunk eldönteni, hogy rossz-e, ha egy hipermarket rendészeti eszközökkel akadályozza meg a félmeztelen férfiak behatolását. Szevasz Homár!…..
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..