Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktor1995

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 30-án, délután kettőkor tartják a napokban, gyomorrákban elhunyt Ronnie James Dio rockénekes nyilvános megemlékezését Los Angeles-i Hall Of Libertyben, ahová szabadon mehet minden rajongó. Ezt a megemlékezést akarja tönkretenni demonstrációjával a Westboro Baptista…..
Hála az égnek nem kell többet játszanom ezzel a borzalommal, mert 'Spocc' képes volt végigvinni az egészet és két videóban lezajlik az egész játék. Csodálom kitartását, mert én bár a kiegészítő klip óta továbbjutottam(hajó), rettenetesen meguntam az egészet. Interneten nem…..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
Zoly mesélte, hogy tegnap volt valami szépségverseny (World Cyber Girls) ahol kérdezgettek a nőktől és az egyik arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc játéka azt mondta (egy másik mellett), hogy Mesterlövész :PÁllítólag nagyot hördült a tömeg. Ezt látta még valaki? Ha a hölgy…..