Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyoripofa

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új funkcióval bővült az Indamail, amelynek segítségével áthozható az ismerősök listája más email szolgáltatóktól. Így mostantól könnyebb átköltözni az Indamailbe, mint valaha.Pillanatnyilag az alábbi levelezőkből költöztethető át az ismerősök listája:Webes…..
vigyoripofa 2021.09.22 12:13:18
@TrueFood: köszi
Bizony, ahogy öregszenek a fiatal demokraták lassan már számolgatják a „ledolgozott éveiket” a nyugdíjkorhatár közeledtével – úgy a ma „visszafogottan”- bocs, a képzavarért -  szélsőséges Jobbikosok felett is eljárt az idő. Sarkukban az új-pártosdit játszó nyilas párt, akik azt vallják, hogy a nyíl…..
TComment Miért jó vonulni? 2014.04.16 06:15:00
Bántotta a fülemet a dudaszó, ezért kicsit előrébb sétáltam. Ekkor egy másik típusú zaj ütötte meg a fülemet, melyet a fennakadás okozói keltettek. Motorröfögtetés. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
 Az ország leghírhedtebb akrobatacsoportja most - úgy látszik - kemény ellenfélre talált. A közlekedők idegein pengetett kísérettel előadott tanulmányaik és beadványaik ez Emberibb Parkolásért Mozgalomnál verték ki a biztosítékot.Régen hallottunk már róluk, de hogy ez…..
vigyoripofa 2011.11.28 03:06:43
@csuvel: Erre te se vegyél mérget. Nem véletlen a benzin turizmus, és az sem, hogy a környező országok a mi áraink alatt tartják! A kevesebb néha több, csak nálunk nem értenek ehhez. De látom te sem.
vigyoripofa 2011.11.28 03:23:59
@prooF: @prooF: Látszik nem értesz hozzá. Bár a parkolási bevétel tényleg az önkormihoz megy, de el feledkeztél te is a tetemes ÁFA tartalmról, ami a büdzsébe vándorol. És az az igazságtalan, hogy fizetni kell. Vigyázz a demagógia fertőz!
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..
Rendületlenül a háttérben folyik a munka: újabb tanúmeghallgatásokon vettünk részt, folyik az eddigi munkánk elemzése is, és próbáljuk kitalálni, mit és hogy lehetne jobban csinálni... Hatalmas különbségek vannak a rendőrkapitányságok között! A IX. kerületi kapitányság…..
vigyoripofa 2010.02.15 07:08:11
@victoriginal: Mi ez a te szerencsétlen! Feljebb azt írták a kollegáid, itt nem szokás egymást minősíteni.
Össze vissza hazudoztok! Tisztán látszik a felvételeken, minden körültekintés nélkül vágtok neki a zebrának, szándékosan előidézve a szerncsétlen autósok szituációját! lehetőségük sincs, hogy elsőbséget adjanak!
vigyoripofa 2010.02.15 07:12:43
@GG81: Mikor megmutattam egy ismerőseimnek ezeketet a felvételeket, el voltak ájulva, hogy ijesmi létezik. mindenki azt hiszi a Rákosi korszak feljelentősdi ideje elmúlt, és akkor itt egy új generáció, akik békesség helyett megint ezeket a módszereket alkalmazzák. ismerősöm a felsőbb körökben azonnali intézkedést igért! Remélem mindenki megkapja méltó büntetését, mert ezt az önbíráskodást, a szándékos veszélyeztetést, nem lehet tűrni!
vigyoripofa 2010.02.15 07:21:57
@GG81: Ahogy írod. Én végképp nem értem mi motiválja az efféle akciókat. Én a békesség híve vevagyok, mert az erőszak erőszakot szül. Tehát ha valakinek baja van miért nem békés figyelelmfelhívó akcióval rendezi? Sajnos ez az autós utálat egyre divatosabb tevékenység, a Critikal Mass is ezt a vonalat űzi. Mindenképp elítélendő, mert az autóban becsületes emberek ülnak. Ugyanannyi arányban vannak a bunkók, mint a gyalogososk, bringások közt. Sőt, amennyi autó közlekedik naponta, ha nem lennének annyira fegyelmezettek, sokkal több lenne a baleset.
A szövetség távlati céljai között említette, hogy emelkedjen 15 százalékra a kerékpárosok aránya, amihez egyebek mellett szemléletváltoztatásra van szükség, ehhez pedig a kerékpározást népszerűsíteni kell. A "kerékpárosbarát úthálózat" kialakításához…..
Az Empamo szerint a kerékpárosok okozzák a legtöbb balesetet. A bringások térnyerése ellen hadakozó autós társaság a sajtóban szétkürtölt állítását érdekes módon a rendőrség azon statisztikájára alapozta, amely szerint a tavalyelőtti balesetek 62,7 százalékát a…..
vigyoripofa 2010.01.20 21:26:01
@szamoai: A helyzet az, hogy az EMPAMO adatai hitelesek, itt, ezen az oldalon van félremagyarázva, és te is figyelmetlen vagy. Nézz csak utána, és szálljunk magunkba, kövessük meg az EMPAMot. Van a rendőrség lapján egy exel táblázat, ami részletezi, a kerékpárosok 10,6 százalék, míg a motorosok 4,7 százalék, és a teherautók 8,3 százalék! Szégyen nekünk, hogy így van!
vigyoripofa 2010.01.20 22:14:57
@glinolid: Hogy az adatok nem változtak az nem biztos! Az érdekes a rendőrségi lapban, hogy a 2008-as, és a 2009-es szó szerint ugyanaz. Szerintem nem készült csak egy jelentés! De az általunk okozott balesetek száma így is aggasztó, és szégyenletes. Bármennyire is nem szeretjük azt az empamosdit, de szomorú, hogy igazuk van. Tényleg el kéne gondolkodnunk, hogy a kerépáros egyesületek jó úton járnak. Mert egyre nagyobb a konfliktus, és az ismerőseim is egyre inkább az autósok véleményét támogatják! Szerintem jobb lenne békülni, és közössen lobbizni velük, mint állandóan szapulni őket. Mellesleg pláne ha igazuk van.
Ismét anyázzák egymást biciklisták és autósok, konkrétan most éppen egy autós szervezet kezdett el a kerékpárosok ellen szervezkedni, amire ellenoldalról is igen aktív autósszidás a válasz (a Kerékagyon, amikor ennél a mondatnál tartok, 1036 kommentnél tart az ezzel foglalkozó…..