Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veronikkk

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel jelentem, hogy Tengőd már a Facebook-on is megtalálható, és természetesen "lájkolható" is:http://www.facebook.com/pages/Tengod-kozseg/142965612390198?ref =ts..
További nagyszerű képeket kaptam Németh Csillától, amiket ezúton közkinccsé teszek:                       ..
A Zsebeházi Napok élményéről, ha valaki lemaradt, némi ízelítőt kaphat Lakosné Kati fényképeiből! Természetesen további képek beérkezése esetén azokat is közkinccsé tesszük majd!Néhány jellegzetes pillanat az ünnepségről: …..
A mellékelt oldalon a Somogyi Hírlapban Tengőd kapcsán 2009-ben megjelent cikkeket lehet megtalálni, köztük pl.:Katonai alakulatok szállták meg Tengődöt (a Zsebeházi-napról)Nem ilyen országot akart, Monokot csinálna Tengődből (interjú Lakos János…..
Tengőd (az én kis falum) 1956 2009.10.30 16:42:00
Október 23.-a kapcsán úgy gondolom, érdemes felhívnom a figyelmet Barkóczy Béla múlt évi hozzászólására, ezért annak néhány részletét ide a főoldalra is kiemelném, idézetként. A hozzászólás teljes szövege ivcsek Ez kész! (Falunapi meglepetés) c. írása mögött…..
  ZSEBEHÁZI NAPOK meghívó   2009. OKTÓBER 23-25.    Szeretettel meghívjuk Önt és - ha van - az Önhöz tartozó katonai hagyományőrző alakulatot a 2009. X. 23-ától 25-ig megrendezendő ZSEBEHÁZI NAPOK elnevezésű hagyományőrző rendezvényünkre, amely…..