Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spaceghost

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rossz PC Játékok Sorozat poklának abszolút királya az "Alien Anarchy" (alias "Anarchy" alias "Varginha Incident"), amellyel anno piszkosul megszenvedtem. Nem is feltétlenül arra gondolok, hogy játszhatatlan volt és hányingert kaptam tőle, hanem az…..
Kamerun kilátástalan produkciójával szinte menthetetlen helyzetbe hozta magát, de még nem szálltak el a továbbjutási esélyek. Persze ehhez minden téren javulnia kell a gárdának, hiszen a csoportellenfelek leggyengébbike vert el minket. Lássuk, hogyan kéne alakulnia a soron…..
Ma négy órakor a bloemfonteini Vodacom Stadionban, vélhetően 48.000 néző előtt, Kamerun Japán ellen lép pályára. Bloemfontein nem csak Free State állam közigazgatási központja, de Dél-Afrika igazságügyi fővárosa is egyben. Arról nem is beszélve, hogy J.R.R. Tolkien is a…..
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
UPDATE - márciustól a boltokban! Kreatívan a Star Wars, és az Adidas szavakból kreáltam ezt a címet. No de miért? - kérdezhetitek. Nem azért, mivel ilyen hülye vagyok, nem. Sokkal jobb dolog miatt. Ugyanis... Az Adidas STAR WARS-OS KOLLEKCIÓT készített!!! Bezony, ezt is…..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..