Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jockfan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hideg novemberi reggelen, majdnem kiesett a reggeli kávé a kezemből, ezt olvasom: már csak az a kérdés, mikor lesz palesztin állam. Szavazást tartottak az ENSZ-ben "Palesztináról", ahol a cseh diplomácia kiválóan szerepelt: megalkuvás nélküli nemmel szavazott. Köszönjük. De…..
HeStyle Mi legyen a nadrág alatt? 2009.07.17 10:00:00
Ma már nem csak a női fehérnemű kínálat hatalmas, hanem a férfiak is nagyon sokféle alsónadrág közül választhatnak. Ezért az sem mindegy manapság, hogy milyen alsónadrágot hord egy férfi. Egy alsónemű sok mindent elárulhat viselőjéről...Íme néhány tipp, elsőként a…..
HeStyle Mi legyen a nadrág alatt? 2008.12.15 13:36:00
Manapság már az sem mindegy, hogy mit viselünk a nadrág alatt, már nem lehet csak a piaci boxerben feszíteni azzal a jelszóval, hogy úgyse érdekel senkit. Dehogynem, éppen ezértmost néhány alsónadrágot szeretnénk nektek bemutatni, van köztük Just Cavalli, Hugo Boss, D&G, Calvin…..
Egyre jobban bővül az egyik legkedveltebb fehérnemű üzlet, a Women'secret férfikollekciója, a Men'secret. Nyár óta kaphatóak nálunk is férfi termékek, de eddig csak két féle póló és két féle alsónadrág közül lehetett válogatni. Mostantól viszont már pizsamafelsővel és…..