Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuppr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Duplapunetti 2009.10.31 14:10:00
A Vászka által bekuldött Freak Fuckers után nekem is sikerült felkutatnom isten egy másik csodálatos teremtményét! A videón szereplő csajnak egyedül van annyi genitáliája, mint a posztképen lévő két hölgynek együttvéve (a seggük mennyire fotosopp már!!), és a jelek szerint…..
zuppr 2009.10.31 19:01:35
AIDS-es lett a soproni rapsztár, Éder Krisztián "SP"

Tragédia, sajnos egyre több az AIDS-es fiatal.

SPCsütörtök reggel Sopron város kórháza megerősítette hírt, valóban HIV+ lett a múlt hét csütörtökön kivizsgált fiú eredménye. Egy soproni napilap írta meg először, hogy Éder Krisztián az SP zenekar frontembere nincs túl jó állapotban. Hónapok óta rosszul érezte magát, fáradtságra és levertségre panaszkodott. A fiatal fiú háziorvosa vírusos fertőzést diagnosztizált, ezért további kivizsgálásokra utalta be a helyi Erzsébet Kórházba. A kedden kiszivárgott információ, miszerint SP a rapsztár Aids-es, most sajnos beigazolódni látszik.

Bodor Renáta az osztály vezetője elmondta: Egyre többen fertőződnek meg a homoszexuális fiatalok körében. Míg 2008 decemberéig csak három ilyen hiv+ megbetegedés történt, 2009 novemberéig ez a szám már kétjegyűvé vált Sopron városában. Óvva intek minden fiatalt, hogy a bálványozás hevében meggondolatlan kapcsolatba kezdjen. A védekezés mindig mindennél fontosabb, erre a szülőknek is oda kell figyelni - figyelmeztetett az osztályvezető.

Ne engedjék meg gyermekeiknek a túlzott alkoholfogyasztást, amellett, hogy használatával megfeledkeznek a helyes védekezésről, még elképesztő káros is lehet számukra, mivel szervezetük még kialakulóban van. A szexualitás tiltása helyett inkább saját kezűleg ellenőrizzék, van-e a gyermeknél óvszer. A tiltás rossz irány, azzal csak azt érhetik el gyermekénél, hogy nem mer óvszert tartani magánál, nehogy meglássák mire készül. Azonban ha oda jut, nem lesz módja a megfelelő védekezésre. - Véli Renáta

Krisztián rajongói között már a múlthéten kitört a pánik, rengeteg kétségbe esett fiatal keresett meg. Megnyugtatásként mondom, egy-egy csókkal nem lehet a vírust elkapni. Azonban ha valakiben kétség merülne fel, független ettől is, azonnal forduljon orvoshoz! Ez egy olyan dolog, amit nem lehet halogatni, de modern orvosi eszközökkel teljes életet lehet mellette élni, akár 80 éves korig is. Nem beszélve arról, hogy előbb utóbb meg fogják találni az ellenszerét, de addig kezelni kell. - mondta a főnővér.

Az hírrel kapcsolatosan megpróbáltuk megkeresni Szlavik Gábort, Éder Krisztián nevelőapukáját, de sajnos üzleti elfoglaltságra hivatkozva nem nyilatkozott a történtekről. Az egész szerkesztőség kíván mielőbbi gyógyulást Krisztiánnak, reméljük hamarosan újra láthatjuk a színpadon.