Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k(r)edith

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval van olyan, amikor el kell menni. Hátra kell hagyni csapot papot, kicsit kiereszteni a feszültséget, az otthon ránktelepedett mindennapos gürizését és elmenni. Vagy csak mert jobb kicsit egyedül, vagy barátokkal, másokkal, teljesen másokkal mint a család. Egy ideje azt éreztem, hogy nehéz.…..
Hát igen, egyszer vissza kell állni a mókuskerékbe, és az nem könnyű, mert a hagyományos rutint át kell ütemezni, mégpedig úgy, hogy beleférjen a kaja - pelus - alvás - kaja - pelus - gyerek folyamatos életbentartása - gyerek szórakoztatása nem mindig annyira izgalmas kerékvágásba egy újabb rublika,…..
Sok szó esik arról, milyen a beszoktatás gyerek szemszögből. Sírós, nehéz, gyötrelmes. Neki. Nade mi van az anyukával? Szerintem egy anyukának beszoktatni a gyermekét egy intézménybe, legyen az bölcsi vagy ovi szintén ugyanolyan sírós, fájós, gyötrelmes. Mert neki is az elengedésről szól. Arról,…..
Akinek nincs gyereke, annyit érez a szeptemberből, hogy újra bedugult a tömegközlekedés, vagy ismét nehezebb munkába jutni kocsival. Na bum. Nade mi van akkor, ha gyereked van, ne adj isten bölcsis, ovis, sulis korosztályú? Retteget szeptember elérkezett! Vissza a mókuskerékbe! Nekem még viszonylag…..
Öt hét összesen. Öt, és akkor még egyszer leírom, 5!!!!! Atyaúristen. Persze volt már, hogy betegség miatt sokat voltam együtt a két pici ördögfiókámmal, de ez így egyben azért elég sok. Még két szülőnek is, még két váltó szitternek is. De jelentem, túléltük.  Utolsó hetet apámnál töltöttük…..
Pár hete megjártuk a Bethesda kórházat. Egész komoly időt, öt napot töltöttünk bent, és a végére már nagyon haza akartunk menni. Node ki szeret kórházban lenni, ugye? Valahogy Ágostonnal betegség szempontjából nagyon nem egyszerű, szegényem konstans elkap valami nyavalyát, gondolom betudható ez…..
Sokszor gondoltam arra, hogy elkezdek kicsit arról írni miben is "fordult fel" a világ velem mióta anya lettem, és végülis mi marad ugyanolyan, vagy még jobb, másabb, vagy rosszabb, szokatlanabb mint azelőtt. Úgyhogy most elkezdem, aztán meglátjuk meddig tart a lendület. Nyilván kell, hogy kicsit…..
Mindig vicces fölszállni a Keletiben a Belgrád felé tartó éjszakai vonatra. Sosem lehet tudni, hogy hatalmas alvás lesz egyedül egy fülkében, baráti berúgás a határig, és onnan ájulás a végéig, esetleg valami démoni hajléktalan vagy őrült félnótás kerül mellénk.Ezúttal…..
k(r)edith 2011.02.24 11:43:14
@danielfromhungary:
Szia Dani!
Köszönöm az infokat. Ha bármi ötleted van hova érdemes betérni, mik a "must see" helyek megírnád esetleg emilben? Köszi!
karoly.edith@gmail.com