Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sliz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A folyamatosan fejlődő és bővülő árukínálat nemcsak ámulatba ejt, hanem egyúttal meg is nehezíti döntésünket a sífelszerelés kiválasztásában. Nem csupán a széles áruválaszték okoz fejtörést, hanem a sok álszakértő „jó tanácsa” is, mert két egyforma…..
Sliz 2010.12.22 21:25:07
@kzolika: bocsi de ezzel vitatkoznék, én is jártam vagy 4-5 évig síelni általános iskolásként évente többször is, de annak amit csinátlam semmi köze nem volt a síeléshez (utolag belátom), aztán elmentünk oktatóhoz és megértettem mit is kell csinálni. most már úgyis megy h csak az egyik lábamon van léc a másikat a levegőben tartom, nah ilyenkor kell rendesen megfogni az éleket:D
A Cape, azaz Köpeny egy valahol a Hősökre hajazó dráma lesz, amit valamikor a midseasonben fog ellőni az NBC, és szerintem nem is nagyon tervez többet kérni belőle, mint 13 epizód (vagy majd azt is visszaveszi hatra). A szuperhősös vonal miatt vagyok ennyire pesszimista, igen, pedig…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
comment:com Jönnek, szívnak 2010.04.28 10:01:00
Június 13-án folytatódik a True Blood, ennek örömére van egy hivatalos stábfotónk és a beígért minizódiok első darabja - ez utóbbi az ugrás után. ..
A múlt heti, Halálos fogás-játékunk szerencsés nyertesét már értesítette a Discovery, de ne tessék csüggedni, itt a következő játékunk, amiben az HBO sorsol majd ki egy True Blood-pakkot a feladványt helyesen megfejtő olvasók között. A feladat ismét egyszerű: tessék megnézni…..
Őszintén megvallom, hogy a shoot’em up játékok – azaz a scrollozódó pályán játszódó lövöldözős marhaságok – az én bűnös élvezetem. Bármennyire is unalmas a játékmenet, az újabb ellenfelek és fejlesztések kedvéért képes vagyok végignyomni a…..
Sliz 2009.11.09 19:51:39
Nagyon meglepődtem, mikor kipróbáltam a JamLegend nevű játékot. A Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2 nagy rajongójaként (a 3. rész nekem nem jött be annyira) azt gondoltam, hogy ahhoz képest semmi sem elég jó, egy ilyen zenére pengetős ritmusjáték flashben már úgysem tud újat…..