Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BastilleBilbao

1 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide várjuk azt a három fontos dolgot. Mit tanultál a Serie A meccsein, kiről döntötted el, hogy nem való a spanyol első osztályba, kinek kellene már edzőt cserélni? Melyik poszton kell erősíteni, kin nincs elég izom, ki az, akit csak a hülye nem jelöl a kezdőbe, mégis a padon…..
Félidőhöz érkezünk. Pontosan 10 mérkőzés eredménye hiányzik, hogy mindenki megállhasson egy pillanatra, és számot vethessen magában, hogy pontosan miben is kell javulnia a tavaszi idény során. A bajnoki tabella eleje és vége egyértelmű: egymás ellen mérheti le a Real Madrid és…..
Két hónapja lesz lassan, hogy nagy hangon bejelentettem: olyan meccset nem nézek, amelyen kettőnél több magyar játékos lép pályára. Nyilvánvaló, a legjobb futball és honfitársaink nagyon messze állnak egymástól és bár néha odakerül egy-kettő közülük valamelyik…..
Aranylott a repce, magasra nőtt a gólyahír a Bakonyban azon a tavasszal, mikor a távolba vágyás fojtogatta a magyar embert. K. Dezső a Bakony alján sétált a homokbödögei határban, magát kicsit indiánnak képzelve s a puha, földes úton patanyomokat követett afféle szent…..
Hivatalos közleményben fejtette ki álláspontját a Magyar Rádió vezetése a Petőfi Rádió közszolgálatiságáról, miután az ügyben vizsgálatot folytató ORTT nem kérte ki a véleményüket. Az Index írta meg a múlt héten, hogy az ORTT vizsgálatot folytat a hallgatói panaszok…..
Celta - Getafe 3-1A Celta óriási szerencséje, hogy azt a Getafét kell megverniük a bennmaradásért, amelyik idén már csak egy meccset játszik, és az speciel nem ez, hanem a jövő szerdai kupadöntő a Sevilla ellen. Sztojcskovéknak pedig ez a győzelem elég lesz, mert vagy a Betis, vagy…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
BastilleBilbao 2007.06.13 17:04:50
Nagyjából nyolc évvel ezelőtt, 1999 május 26-án, amikor a Manchester United az utolsó másfél percben két gólt rúgva megfordította a Bayern München elleni BL-döntőt, nem én voltam az egyetlen, aki azt gondolta, ilyet soha többé az életben nem fog látni. 2007 június 9-én a…..
A hétvégén Európában 21 EB-selejtezőre került sor, ezek közül legfeljebb kettőt lehetett igazi focimeccsnek nevezni, amely a résztvevő nemzetek elvakult szurkolóin kívül a szélesebb focibuzi közönséget is érdekelhette. Bár a Németország-San Marino vagy a Feröer-Olaszország…..
Pedig semmi kedve hozzá. Mármint a szurkolóknak feltétlenül van, ők még szívesebben is mennek ki országuk válogatottjának meccseire, mint a klubcsatákra, hiszen egy nemzeti csapat mögé felsorakozik az ország jobb helyeken, míg az élcsapatokban bizony néha az is előfordul, hogy nem…..
Miközben arra várunk, hogy minél több játékos sérüljön le a válogatottja edzőtáborában (eddig még csak Fernando Torres szívta meg Sergio Ramos belépőjét a spanyoloknál, idén már nem biztos, hogy játszanak, amiért nyilván nagyon hálásak az UEFA-heleyezésért küzdő…..
Nou San Trafford Blatter ≠ Zerge 2007.05.30 05:47:42
Nyilván nem mi vagyunk az egyetlenek, akik az 1994-es focivébé után azért imádkoztunk, hogy Bolívia válogatottja soha többé ne jusson ki semmilyen világversenyre. Az akkor a kvalifikációs meccsek során Brazíliát is megverő, a szintén szerencsétlenül végző Kolumbiával együtt a…..
Verje meg a jóisten a FIFA-t, az UEFA-t és a Spanyol Labdarúgó Szüvetséget, de lehetőleg azonnal. Ha esetleg valaki most jött volna a Marsról, annak röviden vázlom, mi is történik most. Az évtizedek óta legizgalmasabb spanyol bajnokságot két fordulóval a vége előtt akár három…..