Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harrylaci

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2014.01.27 10:49:40
23 rejtett poén, infó, utalás, rajongóknak való kedveskesés a Sherlock 3x02-ből itt. Sarah Hay balett-táncos főszereplésével forgatja a Starz Flesh and Bone című balett-táncosnős drámasorozatát. Hogy lesz ebben csöcs??? Ha elütésről van szó, én vagyok sz utolsó aki bárkit…..
A decemberi (sőt, az egész évi) forgalomra eddig sem lehetett igazán panasz a magyar mozikban, ám a végső hajrá ehhez képest is nyüzsgőre sikeredett: az elmúlt hétvégén még a negyedik helyezettre is több mint félszáz ezren váltottak jegyet! Az élen harmadik hete A hobbit: Smaug…..
harrylaci 2013.12.31 13:26:08
Miután kitört az emberek és sárkányok között a béke, Hablaty (Jay Baruchel) és Fogatlan felfedezetlen területeken keresnek maguknak kalandot, és hamarosan egy újabb (nagyobb) háborúban találják magukat, mi több, a Hablaty-família egy rég nem látott családtaggal is kiegészül.…..
A nyári szezon egyik húzósorozata, a TNT Faling Skies című inváziós scifije hamarosan megkaphatja a harmadik évados berendelést, aminek örülünk, mert a most látható második etap sokkal jobb lett, mint az első évad (értsd: van legalább három karakter, akinek érdekel a sorsa, az…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.06.19 09:30:00
Perszehogy kinyalják a Girls virtuális seggét a New Yorker című magazinban. Itt a cikk, szemellenzővel tessen olvasni, úgy egyszerűbb. Bezzeg a Newsroomot meg ekézik ugyanitt, Sorkint ezek szerint tényleg nehezebb megérteni, mint pár hipszter luvnya nyavalygását. Timothy Busfieldet…..
A Hajnalhasadás első részében Bella egészséges gyermeknek adott életét. A folytatásban, ami elvileg az Alkonyat franchise utolsó része lesz a Renesmee névre hallgató leány is fontos szerephez jut. Edward és Bella gyerekét Macenzie Foy játssza. ..
A végére maradt a meglepetés? A legnagyobb változtatás? Nem mondhatjuk, hogy a CW-nál töketlen emberek lennének, legalábbis ha azt nézzük, rögtön a műsorrendre ugorva, hogy egy sorozat kivételével, minden más helyre került. Ugorva ismét, 2011-et írtunk, és ezeket a sorozatokat…..
Az első képeket mikor megláttam, rögtön a Trauma ugrott be. Emlékeztek még a sorozatra? Lepergett előttem az éltem, ahogy minden héten szidni fogom magamat és a sorozatot. Utóbbit azért mert rossz lesz, magamat pedig mert ettől függetlenül nézni fogom, Trauma szindróma 2.0. A…..
 The Listener (Hetedik érzék) a 3. évadA The Listener (Hetedik érzék) 3. évadának munkálatai elkezdődtek…Toronto, ON (2011. okt. 4.) A Shaftesbury a CTV és a Fox International Channels megbízásából ma bejelentet-te, hogy a The Listener 3. évadja folyamatban van. Azt is…..
A Sony gondolt egyet és meglepetésszerűen bejelentette, hogy újrakezdi a Pókember franchise-t. Régóta készültek rá, de Sam Raimi negyedik Hálószövő kalandja után akartak belevágni, ám mivel a forgatókönyv hiányosságai miatt csúszott volna hónapokkal a forgatás és a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.07 09:30:00
A nap híre: az Oscar-gálán az év filmdalai kategória jelöltjeit NEM adják elő élőben, meg sehogyse. A nálunk (AXN) hamarosan bemutatkozó Cég nem hozza a számokat csütörtök esténként, így az NBC szombat estére száműzi a sorozatot márciustól. A helyére az Awake érkezik,…..
Lassan, lassan vége az Alkonyat őrületnek, már úgy tűnt, hogy letudjuk a hulla fickó és a élő csaj románcát, ám kiderült, hogy egy újabb holt-élő romantikus kapcsolat bemutatása van készülőben. Nicholas Hoult egy zombit alakít a Warm Bodies-ba, aki beleszeret egy lányba,…..
Filmdroid Ütős Batman poszter 2011.12.10 22:40:10
The Legend Ends! Mit gondoltok, Christopher Nolan úgy fejezi be az általa felélesztett franchise-t, hogy a stúdiónak komoly problémát fog okozni, hogy miképp hozza el ismét a sötét lovagot a vásznakra? Egy biztos, a Denevérembernek nem lesz könnyű dolga Bane-nel.   ..
Filmdroid Drámák 2012-ben 2011.12.06 21:50:00
A drámakedvelők sem fognak unatkozni jövőre, temérdek alkotás érkezik, ezekből láthattok alább egy felhozatalt. Lehet szemezgetni. Posztereket és előzeteseket csatolom, már amelyikhez van.Buzzy (Ed Burns) és Katie (Caitlin Fitzgerald) friss házasok, szeretik egymást, keveset…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.12.06 09:30:00
Sage Brocklebank (Psych) szerepet kapott a Once Upon a Time-ban, ő lesz Gaston, a Szépség és a szörnyeteg gyökér szereplője. Mischa Collins visszatér a Supernaturalba. Csubakka menni Glee. Larry King le akarja magát fagyasztatni. Mármint nem most, ha majd meghal. Ryan…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.11.29 09:30:00
Michelle Bachman csalódását fejezte ki, mert nem az NBC elnöke, csak egy alelnök kért tőle bocsánatot azért, mert amikor Jimmy Fallon talkshow-jában volt vendég, a zenekar a Hazudós ribanc című nótát játszotta bevonulása alatt.A The New York Times szerint a Gengszterkorzó nem tud…..
Izgalmasnak szánt jelenet került ki az Alkonyat következő részéből, acsargó vérfarkasok rontanak neki a Cullen famíliának és a vámpíroknak bizony nem áll jól a szénája. Mi lesz szegény Edwarddal?..
harrylaci 2011.11.17 18:20:14
@I3eni: XD
Moziban semmiképp se nézős, de egy unalmas este még elmehet majd, feltéve ha nem lesz olyan mint a 2.rész, amitől a falat kapartam :D
Jövőre két Hófehérkés film érkezik, korábban már láthattátok, hogy miképp fog festeni Rupert Sanders verziója. Most befutott a Mirror, Mirror előzetese, a filmet Tarsem Singh dirigálta, aki a Halhatatlanok (Immortals) után ismét egy fantasyt készíthetett el. Ugyan látszik rajta,…..
2009-ben jelentette be a Lionsgate, hogy megszerezte Suzanne Collins regénytrilógiájának a megfilmesítési jogait. A forgatókönyvet Collins írhatta, majd Billy Ray polírozta a szerző munkáját. A stúdió nem tökölt sokat, megkezdte a rendező-és szereplőválogatást, többek között…..
Tim Burton tehet mindenről? Akárki csinálhatta volna az Alice Csodaországban fantasyt, a milliárdos bevétel láttán a stúdiók így is-úgy is elővették volna a régi jól megszokott meséket és történeket, hogy azokat új köntösbe bújtatva adják elő. Hófehérke jövőre két…..
A CW-nek annyira bejött Kevin Williamson Vámpírnaplója (jóhogy, az egyik legnézettebb sorozatuk) hogy gyorsan kért tőle még egy tinidrámát, ha lehet természetfelettiset, de ne vámpírosat, kösz. Boszorkányosat kaptak, miért is ne, nem sokkal nagyobb faszság az sem, mint a vérszopó…..
Sziasztok! Az éhezők viadala a jövő év legjobban várt filmje nálam. Az eredeti regényt nemrég fejeztem be és nagyon jónak tartom. Jennifer Lawrence játssza a főszerepet, az egyik legfontosabb karakter bőrébe pedig Woody Harrelson bújhat. Nagyon várom! ..