Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Csucsu

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt kint egy poszt egy kamerás cuccal, most itt a HD a Facebookról. Bemutató: április 12. A kulcsmondat a trailer végefelé, a kommentekben NE spoilerezzünk a könyvre vonatkozóan pls. // Post by Game of Thrones. ..
Lord Csucsu 2015.01.31 12:32:51
@gizmo2666: Tény, de mozifilm nem lett volna belőle mert Martin mozifilmként nem adta volna meg az adaptáció jogát.
Lord Csucsu 2015.01.31 19:23:45
@edg: Én azért reménykedem benne, hogy pl. a vas-szigeteki események áttevődnek a 6. évadra (és nem törlik ki a létezésből egy az egyben), így még marad valami adaptálható a könyvből, de tény, hogy nagyon úgy néz ki, a legtöbb főszereplő történetét felhasználják az utolsó két kötetből. Gondolom utána a sorozat készítői saját kútfőből fognak dolgozni. És ha az annyira lesz gáz mint azok a 'filler' jelenetek amik Aryáról és a Vérebről szóltak a 4. évadban, akkor szvsz keresztet vethetünk a minőségre.
Swamp Of Slaughter Paganfest 2011 2011.03.23 18:46:00
Habár az immáron végső stádiumába került költözés és a még mindig tartó lakásfelújítás miatt szinte semmire sem jut időm, azért a tegnapi napon esedékes évi egy, kötelező Paganfest-et semmiképpen sem hagyhattam ki, és a blogra is ráfér már némi frissítés, úgyhogy…..
Lord Csucsu 2011.03.26 18:38:46
Hali!
Zsír lett a bejegyzés. Nagyon jó buli volt ez a keddi, bár azt hozzátenném, hogy számomra csupán a Varg és a Moonsorrow volt a két együttes ami miatt úgy döntöttem, hogy elnézek a Paganfestre, ennek ellenére Kivimetsanon és az Arafelen is nagyon jól éreztem magam (bár őket előtte kevésbé ismertem), Korpiklaanin meg szinte a legjobban, azonban azon nem lepődtem meg különösebben hogy az Unleasheden alig voltak páran. Egy csomó ember mondta nekem, hogy az Unleashed volt számukra a "pihenő", ahogy nekem is az volt. Most semmiképp nem akarom fikázni az együttest, de őszintén szólva szerintem ezer ilyen banda van és semmi igazán eredetit nem látok benne se dallam se dalszöveg-ügyileg; death metal és vikingek, ha mindenképp ilyet akarok, akkor hallgatok Amon Amarthot, ami azért jóval kimagaslóbb. Sokkal jobb lett volna ha inkább a Varg játszik ugyanennyit a Korpiklaani előtt.
A másik véleményem pedig magával a Paganfesttel kapcsolatban, hogy szerintem annyira erős még nem volt a felhozatal, mint 2008-ban (ami után a komáimat el is vitték a rendőrök, mert egy felkamerázott épületre firkantották fel, hogy "Paganfest 2008" :P), talán csak tavaly februárban, amikor meg ugyebár idáig nem bírtak elmászni (még szerencse, hogy Bécs nincs olyan kegyetlenül messze, hogy ne tudtunk volna eljutni arra is), de azért ez a keddi dínom-dánom is megállta a helyét :)
Egyébként jól esik visszaolvasni meg visszanézni a jó bulikat, szóval csak így tovább!
 A Finntrollok már a spájzban vannak.  A mai este finn népzenével kevert black metáltól volt hangos a Club202, hogy milyen sikerrel azt csak a cikkből tudhatja meg,…..
kuroszmagazin A hét képe 2010.03.22 17:02:00
:::Corvett kapitány:::A Cola-kultúra egyik telepének feltárása közben bukkantak amerikai régészek az alábbi díszedényre. Az újonnan felfedezett csoport díszedényeire és urnáirajellemző a különlges vörös meanderminta, ami feltehetőleg ezen edények kultikus szerepéhez…..
kuroszmagazin rendkívüli hírek 2010.01.22 11:40:00
:::kurosz:::Rendkívül esemény miattt megszakítjuk a melegpornó letöltést...Szégyenfal Akire büszkék vagyunk! Sz. Zs., győri lakos, az ELTE régészhallgatója ma kitűnő érdemjegyet szerzett gazdaságtudámányból. Ezeddig példa nélkül álló teljesítményével szégyent…..
Lord Csucsu 2010.01.22 12:32:46
kuroszmagazin A hét képe 2009.12.13 10:30:00
A honfoglalók  legújabb generációja már a következő  népvándorlásra edz!                  Photoshop pályázat! Készítsd el más népvándorláskori csoport "baby on board"…..
kuroszmagazin Reklám 2009.10.27 19:20:00
:::Zsombor:::                                             ..