Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dhor

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Dhor 2014.01.08 22:08:29
@lioliom: Ne haragudj, nem akartalak zavarni. Viszont én nem érzem, hogy pofátlan lettem volna. Egyrészt egyértelművé tettem, hogy ez egy vélemény, másrészt megköszöntem neki, hogy tanított valamit, és még fel is hívtam a figyelmet egy tulajdonságra, amelyben felülmúlt engem. Akárhogyan is nézem, nem pofátlan módon közöltem a véleményemet. Ezen kívül pedig egy kicsit elszomorít, hogy valakit (sokakat) nem érdekel, hogy helyesen írunk-e vagy sem. (Gondolok itt arra, hogy téged nem zavart.) Szerintem ez fontos képesség az élet sok területén.
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Dhor 2013.12.31 11:08:55
@burakefendi: egyetértek. Egyrészt Balázs nem buzizta le, csak megkérdezte, hogy "mi van, ha" Szilárd a férfiakat szereti, és ezért zavarták a nők. Másrészt meg ha kirúghatnak valakit azért, mert melegnek tituált egy járőkelőt (Baldwin esete), akkor azért is kirúgnak, ha heteronak tippelem első látásra? Nehogy már ekkora bűn legyen ez...
„Amikor irodalmat tanul az ember, akkor… az nem azt jelenti, hogy a füzetbe leírt szavakat meg kell tanulni – félreértés ne essék. Mit jelent az irodalom – tantárgy – tanulása? Kinek mit jelent? Neked mit jelent…?” A fenti sorok sokak számára…..
anagyéletérzés na kezdjük 2010.07.25 22:50:50
mivel összegyűlt egy két versem az elmúlt években, hetente 3 fogok feltenni. ime az első, s egyben a legfrissebb, fogadjátok kritikával:) Dunaparton   a vízszagú frissességből immár semmi sincs a sűrű pára-burkolat, mit a majdnem-láz agyamra hint csontomig átitat. az…..
mindenmash A tündérboltban 2011.04.19 16:55:00
A mai teljesen átlagos nap körülbelül fél kettőkor teljesen átlagon felülivé változott. Egy tökéletesen közömbös számítógépes módszertan óra történt velem reggel, igazán felejthető. Utána találkoztam Lucával a Blahán, ami az első lépés volt a délutáni katarzis…..
mindenmash Csizmaverseny 2011.05.26 09:03:19
Körülbelül márciusban kezdődött, ahogy kisütött a nap. No, gondoltam, a csizmáknak befellegzett. Nincs értelme, megsül az ember, és mindenkinek van annyi józan esze, hogy ne kínozza magát. És akkor elhatároztam, hogy az utolsó csizmás kandúrt kitüntetem gondolatban egy hatalmas…..
Ez nem semmi! RTL Klub FAIL 2011.06.11 00:18:20
 ..
Dhor 2011.06.12 15:18:22
@Mezey: szerintem tudják ezt ők is, de azért jól néz ki így első olvasatra:) nem hiba, de tényleg vicces összeolvasva! :)
anagyéletérzés tavasz 2011.05.07 17:52:12
MosolyFolyó arany a porszemeken hömpölyög,és most olyan jó gondolni arra,mennyi váratlan nevetésbújik meg bennünklányok, lányok,énekelve ringatjuk a világot fehér fogainkon...
anagyéletérzés a várva várt 2011.04.10 23:40:00
Egyedül  Mint mikor gurulsz le a hegyről, önmaga körül forgó giliszta-lény, csak forogsz, egyszerre zuhansz, repülsz és a földhöz ragadsz, szemedben zakatol a fény.  Fejedben a kusza tekervények összegubancolódva köröznek szüntelen, és csak arra vágysz, álljon…..
Nyeltem egyet.A sokadik volt ma már, a héten, a hónapban és egyáltalán,számolhatatlan.És panaszkodni mégse volt okom.Eleddig.Mert mostnyeltem egyet,s lenyeltem a nyelvcsapom.Mások ezt uvulának mondják. Hamarabb tudtam, mi történt, mint hogy tudtam volna a nevet,azt éreztem csak, hogy…..
Rozmaring Az utolsó bejegyzés 2011.04.02 00:03:00
Kétévesek lettünk. Ez ünnepélyes pillanat. Éjfél van. Április elseje pont elmúlt. Most nem fogok statisztikákat sorolni. Tény, hogy sokkal több bejegyzés született, amiket többen olvastak. De most nem ez a lényeg.Ezt az ünnepélyes alkalmat szeretném kihasználni és bejelenteni,…..
És még azt merik mondani, hogy a nőkre kell mindig várni, hogy milyen lassúak, hogy ezt nem lehet kibírni, hogy minden egyszerű dologgal mennyit képesek totojázni.No kérem.Ma az Óbudai Társaskörben megnéztem a Figaro házasságát, aztán elkértem Édesanyától a hetven literes…..
mindenmash Ha házhoz jön a bál 2011.03.19 22:43:00
Van valami sajátos bája az estélyi ruha és a Scholl papucs kombinációjának. A dekoltázsomban zsebkendő és négy tombolajegy lapul (zsebes estélyi ruhát ki látott már?), de nem sokáig. A mackónadrág majd kibújik a bőréből a szekrényben, hogy rám vesse magát. Bál van a…..
Melyben kiderül, hogy nem derül ki semmi. Megtudjuk többek közt, hogy Riesenbach Iván nem írói alteregó, hanem valami egészen más. Némi sejtést is enged majd a szerző a történetbe, azonban arra is csakhamar rájöhetünk, hogy ez utóbbi (mármint a szerző) közel sem mindentudó,…..
anagyéletérzés karcolat 2011.01.30 20:15:00
Néha Néha kapsz pár percet,- ellopott idő a mikulás-zsákból.Néha kapsz egy táncot és utánaszédülten nevetsz.Néha megkapod egy ölelésigaz elvesztett évek lehetőségét. És újra elengeded...
Dhor 2011.02.06 17:01:18
:(
Rozmaring Köd-kép 2011.01.16 12:33:00
Szobrot akartam állítani a ködnek, Kőbe foglalni a végtelent A vihart akartam zablába fogni S betörni a féktelent Ám markomból mint angolna kisiklott S zavaros gondolataimban nem lelem És kaparódzhatok az átkos sötétben Ő csupán játszik velemS temérdek cselt eszeltem ki ellene,…..
Rozmaring Védőbeszéd 2011.01.09 19:09:00
Harmincnyolc éves volt. És tudta, hogy harmincnyolc éves. Seszínű haja volt, így nem látszott meg rajta nagyon, de őszült. Szemüveget viselt. Termete átlagos, talán az átlagnál kissé magasabb volt. Bár tudatosan étkezett, anélkül sem volt hízásra hajlamos, annak ellenére, hogy…..
Rozmaring Egy mondat 2011.01.09 13:25:00
Ma reggel én felébredtems kerékpárral útra keltemaz idő csípte az arcomtermészettel folyt a harcomnekem amint ott tekertemdolgozott a szellem-kertema koponyámban lent mélyendagályosan és sekélyenmert a hűs frissíti agyamés én azon kapom magamhogy még magamban is rímbenmint valami…..