Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fecó

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamire rájöttek a gyorséttermek is. Hogy jó a sör. Ezért a McDonald’s több éven át felvette a termékei közé a sörikét is, elsőként Németországban, és ahogy lenni szokott, a Burger King „isteni sugallatra” szintén úgy döntött, hogy hideg sört is árulni fog…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
tvblog A néző választ filmet 2010.02.12 21:02:00
A TV2 megunta, hogy neki kelljen agyalnia azon, mégis mivel győzze le péntekenként az RTL Klubot, így inkább a nézőre bízná a döntést: az a film kerül adásba, amely több embert érdekel, amelyikre többen szavaznak. A befutó vagy egy viszonylag friss akciófilm, az…..
Fecó 2010.02.12 22:15:44
@mykee: ugyan már, az RTL adja a Cool-on.
Abban igazad lehet hogy a TV2-nek már régen nem az RTL-el kell versenyeznie, hanem olyan ismétlőcsatornákkal mint a Cool.
Fecó 2010.02.12 22:46:15
@Piszén Pisze Kölyökmackó: Minek?

Van olyan sikersorozat, aminek az egymást követő 3 részeét ugyanabban az időpontban adták, vagy ugyanazon a napon? NINCS!

Senki nem fog belemenni a játékba hogy minden héten más-más napon van a sorozat.
Tessék megnézni a TV2 2 sikeres sorozata (született feleségek, house) hanyadik időpontban/hapon van.

Így nem lehet sorozatokat nézni.
Irány a MÉRŐJEL! Azt akkor kezdik amikor csak akarják...
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
 Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy a Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el…..
Fecó 2009.10.29 16:45:17
@werem: ez hülye duma...

csak hogy aktualitásokat említsünk, a Jobbik a Youtube-on reklámozza magát.

Most akkor büdös a liberális globális maszlag... hát persze. Mondjon le a globalizáció, mondjon le a tőke....

De közben Youtube-ot nézünk és Tesco kenyeret veszünk.

Erröl a ballib maszlagról ennyit.
Fecó 2009.10.29 16:47:41
@Judy Epokit:

szerintem ha november 18-án 23:50-kor bekapcsolom a Slágert mert azt akarom hallgatni, akkor bő 10 perccel később már a ezt nem tehetem, pedig így döntöttem.

A döntésemet pedig az MSZP és FIDESZ pártdelegáltjai írták felül.
Fecó 2009.10.29 16:59:05
@werem: nincs itt hülyézés.

egyszerűen téged nem háborít fel az hogy zenei csatornák helyet két pártrádiót kapsz, másokat meg igen

A jobbik meg úgy jön ide hogy szidod a liberalizmust, illetve hogy a slágert a liberálisok nyomták, utalva arra hogy a gonosz nagytőke.

de kicsit körülnézve ez a libealizmust és nagytőkét szidó szöveg szánalmas, mert közben akik ezt teszik ők is a nagytőke és liberalizmus vivámnyain keresztül jutnak szóhoz. lásd ezt a blogot amit fizetés nélkül működtethetsz

...persze lehet holnap az MSZP és a FIDESZ ebben összekacsintva bezárja a blog.hu-t (pl. államosítással mint a pécsi vízművet:)), és elindítja rajta a gyúrcsányblog 2.0-át, meg az orbánfigyelőt...
A "Hogyan légy sikeres..." sorozat újabb kötete kapható! Hurrá! Most épp a neten párt keresőkre csaptak le ezek a marketing-szöveg-gyárosok, akik a szokásos hangzatos frázisaikat most épp a becsajozás körül fogják puffogtatni. Szeretnék a sok értetlen vesztest, akiknek…..
A mai részben Cüneyt Arkin mester tovább vánszorog az erdőben, de előtte össze-vissza hallucinál egy dömperben. Az erdőben majdnem vadászok támadnak rá de aztán mégsem. David Attenborought megszégyenítő természetfilmet is csinál a végén pedig a legjobb haverjánál köt ki, aki…..
Fecó 2008.11.11 12:21:17
Az első történet nagyon vicces a mélyhűtött Jagermaisterről, a második meg szomorú, mert ilyenek vannak benne hogy: Én voltam élete legjobb pasija, többet kapott tőlem mint bárki mástól addigi életében és tulajdonképp mindig is egy ilyen férfira vágyott, aki szereti, nem veri…..
Fecó 2008.11.11 12:19:49
Annak idején amikor a mérlegelő vita módszer keretein belül Szmicsek Gizivel összehoztunk egy füzetet az "értékelés az iskolában" témában, ez a füzet fogyott legikább a társadalmi vita anyagok közül.Egy mai tárgyaláson megdícsértek, hogy az Országos Cigány…..
Az NFÜ minden korrupciós ügyről azt állítja, hogy nem tudja kivizsgálni, mert nem elég átlátható számára a panasztétel. Az persze érdekes, hogy a legfőbb predátor szervezet, amely azzal sem tud elszámolni, hogy volt-e érdemi társadalmi vitája a forráselosztásnak, miként…..
A nemzetközi hitelválság megrázta a forintot. A svájci frank és az euró árfolyama az egekben! Kiszámoltuk a családban, hogy egyik napról a másikra 30%-al emelkedhet a lakáshitel törlesztés, 20%-al többe kerülhet a repülőjegy... Ijesztő, hogy a forint árfolyam mélypontja, a…..
Tarka Magyar Te is részt vehetsz! 2008.09.23 23:13:00
Hirdesd te is a Tarka Magyart! Értesítsd ismerőseidet, szólj saját közösségednek! Küldj levelet a tarkamagyarsajto@gmail.com címre, és kérj logót, képet, bannert, felhívást, vagy akár interjút, és tedd közzé saját honlapodon! Kérd meg a számodra fontos honlapok…..
Már a 150 fős tüntetésről se akartam írni, és a hét végi utcai zavargásokhoz se sok kedvem van hozzászólni, de amikor tájékozódni akartam a témáról, kiderült, hogy más médiamunkások is így vannak ezzel. Találtam egy címet, gondoltam elolvasom: "Ezt még Kádár sem…..
Újabb olvasói levelet teszek közzé, újabb véleményt a társkereső oldalakról. Ez most nem elítélő, de elég keményen a helyére teszi az írója, mert szerinte mindennek meg van a maga értelme-funkciója, így a netes társkeresésnek is, ami szórakozásnak megfelelő, de az igazi…..
Fecó 2008.09.10 16:20:27
Az előző cikkben belekezdtem abba az igen szerteágazó témába, hogy miként is néznek ki a humán fejlesztésekkel foglalkozó szervezetek, milyen állapotban vannak az országos fejlesztésekkel foglalkozó szervezetek, hogyan élik fel a különböző Zuschlágbróker hálózatok a…..
Fecó 2008.08.28 21:18:19
A Gárda-per megakasztása újabb intő jel
2008-08-28 20:42:46 Nyomtatóbarát verzió Küldd el a cikket egy barátodnak
Az Összefogás az erőszak ellen mozgalom aggodalommal vette tudomásul, hogy a Magyar Gárda betiltására irányuló per bíróját megfenyegették, és ezzel elérték a tárgyalás elhalasztását. Emlékeztetünk arra, hogy ugyanezen per első tárgyalása kaotikus körülmények között zajlott, ahol egy ideig a beperelt szervezet egyenruhásai döntötték el, kit engednek be a tárgyalóterembe.

A peres eljárással kapcsolatos sorozatos visszásságok újabb intő jelei annak a veszélynek, amelyet a szélsőséges szervezetek jelentenek a társadalomra és a jogállamra. Itt az ideje, hogy azok, akik elutasítják az erőszakot, utasítsák el az erőszakkal szembeni közönyt, gyávaságot, és széthúzást is. Ennek jegyében az Összefogás az erőszak ellen mozgalom, több mint 30 civil szervezet részvételével zászlót bont:

Elég a kisebbségek elleni atrocitásokból!

Elég a lincshangulatból!

Elég volt a magyar identitás kisajátításából!

Tarka magyar!

2008 október 4-én ilyen szlogenek alatt vonul az utcára az Összefogás az erőszak ellen mozgalom, azért, hogy megmutassa: a többség békés, szolidaritáson, párbeszéden alapuló demokratikus országot akar. Az összefogás felhívásában az erőszak és a diszkrimináció elleni küzdelemre szólít fel: „nap mint nap tapasztaljuk a nyílt erőszak brutális megnyilvánulásait, és fennáll a veszélye, hogy az agresszió válik a konfliktusok és nézeteltérések megoldásának hétköznapi formájává. Ebben a helyzetben senki nem maradhat közömbös, ezt a folyamatot meg kell állítanunk."

„Nem elég, amit a politika és az állam intézményei eddig tettek a szervezett agresszivitás ellen." - írják a kezdeményezők. Ennek jegyében az Összefogás független a pártoktól, így konkrétan a Magyar Charta kezdeményezéstől is. A pártok az összefogás akcióinak a támogatását természetesen kifejezhetik, és ezt remélhetőleg meg is teszik; azonban egy valóban széles, nyitott, és befogadó összefogás létrehozatalára és megszervezésére a mai parlamenti pártok alkalmatlanok. Ezért az Összefogás az erőszak ellen szervezésében pártoknak helye nincs.

Az Összefogás tervei és reményei szerint az október 4-re tervezett tömegdemonstráción az első nagyszabású, de korántsem egyetlen lépése az alakuló szövetségnek.

Az Összefogás az erőszak ellen mozgalomhoz augusztus 27-ig csatlakozott szervezetek:

Angyalkommandó, ATLASZ LMBT Sportegyesület, Bibó Társaság, Cigány Kisebbségi Önkormányzatok Baranya megyei Szövetsége, Cigány Kulturális és Közművelődési Egyesület, Civil Parlament Szövetség, Civilek a Mecsekért Mozgalom, Családok a Családokért Polgári Egyesület, DAM-kör Demokratikus Hálózat, Dr. Hun Nándor Egészségileg hátrányos helyzetű Nyugdíjasok Egyesülete, Ember Háza Alapítvány, Friss Gondolat Ifjúsági Egyesület, Háttér Társaság a Melegekért, Humanista Mozgalom, ICA, Kultúrák Központja, LABRISZ, Lambda Budapest Meleg Baráti Társaság, Magyar Szegénységellenes Hálózat, Magyarok a Nácik Ellen, Mások internetes melegmagazin, Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezete, Pécs M. J. Város Cigány Önkormányzata, Polgár Alapítvány az Esélyekért, Pszyché Lelkisegély Alapitvány, Részvételi Demokrácia Hálózat és az Állás/pont/ Lakossági Kör, Romédia, Szivárvány Misszió Alapítvány, Törökfürdő Alapítvány, Védegylet.

pride.hu
pride.hu/article.php?sid=2805
Gumiszervízt, mondja TollWut, mi meg annyira örülünk a sima vízilabdás győzelemnek, hogy ezt a lázító szemétséget is megbocsájuk...
Fecó 2008.08.22 17:17:54
A politikus megemeli a nyugdíjakat, az állami dolgozók fizetését, az agrártámogatásokat - és a nép örül. A politikus utakat épít, csatornáz és közösségi házakat húz fel - a nép örül. Sőt, az istenadtát az sem zavarja, ha politikai állásból kicsit több van a…..
Fecó 2008.08.21 13:31:13
Subba Gyerek szájába nem való 2008.08.21 11:10:57
Kedves Subba! Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem velem és nem az én fantáziámmal van a gond! Családi mulatságon az egyik gyerkőc szájából ez a kis kedves pálcika fordult ki. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy Danone kerekasztal kreatív csoportja mekkora tapsviharral és családias…..
Fecó 2008.08.21 13:30:33
Magyar Ugar A hibás 2008.08.21 09:57:00
   Hajnalban kelek, számomra ez a legnehezebb sport, de vállalom, hogy másoktól sokkal nehezebb teljesítményeket nézzek, lévén olimpia csak négy évente van, ennyit meg én is megtehetek. Még félálomban kitámolygok a hűtőig. A tej megsavanyodott az éjjel, de én…..
Fecó 2008.08.21 13:29:41
Úgy látszik, ma klasszikusszóvicc-nap van, a szokásos - és perverz módon persze igen élvezetes - képvicctengerhez képest áradnak a szavak, hajrá. Abdaninak elege lett a sok növekedési hormonos jamaikai és amerikai atlétából, és egy nagyfejű, pinabajszos (na jó, expinabajszos)…..
Fecó 2008.08.21 13:29:15