Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babajaga

9 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami a legfontosabb: nagyon jól hangzik, hogy a gyermek második nevelője az iskola, valójában ez nem egészen alkalmazható. A gyermek már születése előtt kiválasztja szüleit és életkörülményeit, ezt tehát nem igen pótolhatja az iskola, ha mégannyira is jobban figyelnek egy gyerekre, mint az esetleges…..
Érdemes elolvasni, hiszen épp aktuális! ..
  Léteznek olyan tehetségtípusok, melyek felügyelet, kibeszélési lehetőség, megértés nélkül igen hamar azt a képzetet keltik, hogy az illető nem normális. A megmagyarázatlan érzetek csakhamar képzetekké válnak, melyeket a pszichológia kényszerképzetnek nevez. A…..
    ... természetesen azonnal válaszoljunk. XDXDXD   Manapság az apróságok ugyanúgy, mint gyerekkorunkban, állandó kérdésekkel teszik próbára a szülők idegeit. A különbség talán az, hogy míg gyerekkorunkban kérdéseink nyitottak voltak, hiszen alig tudtunk valamit a…..
Ez ugyan itt nem a reklám helye, de arra gondoltam, lehetne néhány állandó cím, ahonnét akár online is, bármilyen nyelven számtalan olvasmányt le lehet tölteni, valamint rengeteg segítséget nyújthat a tanulásban is.http://mek.oszk.hu/Idegennyelvű…..
 "Több dolgok vannak földön és egen, mintsem bölcselmetek elgondolni képes..." Shakespeare: Hamlet Aki ma gyereket vállal megválaszolatlan kérdések sokaságával kerül szembe. Húsz éve egy kézlegyintéssel oldódtak meg a problémák: Szokd meg és kész!- mondták…..
 Fényképek poros albumok rejtekénCsaládi képek a szoba falán.A képernyőn integet vidáman gyermekem, Örökké létezik rég halott apám.Belső képek élnek boldog életetAnyukám mosolyog, ha sírok is szeret.Világok nyílnak a tudat rejtekénTeljesség lelkében boldog voltam…..
 Télapós mese képző gimis  lányomnak  Egyszer volt, hol nem volt, valahol a világ peremének szélén, ahol az ég tükrében jól látható, hogy a föld lapos, hosszú csillagösvény jelezte, hogy tovább mehet, aki le nem esik. No persze, bátraké a szerencse. Így…..
Világblog Öszhangzattan 2011.11.29 23:02:53
 Keddenként egy tanulócsoportot vezetek. Jó nagy mázli, hogy évek óta kitartanak mellettem. Eleinte úgy éreztem, le kell kötnöm őket és magamat is egy teljes napra. Még főztem is nekik, hogy ottmaradjanak. A dilemma tárgya a nem ismétlődő információ természete. Beletelt egy…..
Selmeczi Roland tragikus halála sokkolta a fél országot, majd lassan megindultak a találgatások, hogy ki vagy kik veszik át szerepeit a futó sorozatokban. Mi is megpróbáltunk utánajárni a dolognak. A TV2-nél nagy a titkolódzás. Annyi biztos, hogy sem a Dr. House, sem a Született…..
Vannak emberek, akik nagy összegeket fizetnek olyan speciális társasutakért, ahol a személyzet direkt reformállamtitkárnak meg karhatalmistának nevezi őket és lépten-nyomon jól megalázza. Legalábbis a nyaranta megjelenő kis színes cikkek szerint, mert mi nem hiszünk el ekkora…..
Egyszer majd a tudomány bebizonyítja, hogy mégsem annyira jó üzlet odaszarni tízmillió nappaliba és hálószobába. ..
Az Axe dezodor úgy látszik megvett egy egész rekesznyit a magyar férfimagazinok körül keringő szilikonozott szoláriumcsajokból, biztos 10-et vesz, tucatot kap akció volt valamelyik plasztikai sebészeten. Nem volt elég ugyanis Kustánczi Lia, de most itt van Dundika, a playmate is, aki az…..
Ilyen beszélgetést utoljára 2002-ben láttunk. Akkoriban volt egy parlamenti párt, úgy hívták, hogy MIÉP. Amikor a pártelnököt, talán emlékeznek még Csurkának hívták, arról faggatták a választások éjszakáján, hogy na most akkor mi van és mi lesz (kiestek, na), akkor végig a…..
babajaga 2007.06.13 23:33:44