Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T Ati

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Napi LOL 2011.05.31 11:50:00
Nem tudjuk, mi ez és hol készült, de ha fake ha nem, akkor is zseniális. Ha netán nem értené, akkor a szövegből kiderül, hogy burnuszos barátunknak nem újdonság a driftelés, na meg csinált már ő ilyet. (Impreza lehet?) Na igen, én is tudok zongorázni, Dave Brubeck is tud…..
Miért nem lessük el a szomszédoktól a jó megoldásokat? Senkinek nem fájna a csererendszám vagy a szezonforgalmi. Vélemények az azonos című írásunkról...
T Ati 2011.03.10 09:49:49
@V12 Power: Pl könnyeben azonosítható a jármű, vagy pl egyszerűen csak értelmes, nemcsak betű meg számsor

Te nem szoktad szórakoztatni magadat a német, osztrák, szlovák, cseh, horvát, stb rendszámú autókkal, hogy kitaláld honnan jöttek? Szerintem ez egyfajta büszkeség: én innen és innen jöttem, és igen is büszke vagyok rá...de lehet hogy evvel a megközelítéssel egyedül maradnék.

Üdv
Toyotás Józsinál utoljára vagy három éve jártam. Kivittem hozzá a 4Runnert, amire gyakorlatilag ő beszélt rá, és nem is bántam meg. A későbbiekben inkább nem zargattam az elfoglalt művészt. A Tervszerű Megelőző Karbantartást Mazda Mester végzi, a check engine-lámpa…..
T Ati 2011.01.31 13:04:36
@Zsola777: OK, köszi.
T Ati 2011.01.31 15:15:56
@gigabursch: köszi, már egyszer cseréltem, nem segített...sajnos nem az a baj: ez típushiba.
T Ati 2011.02.03 15:31:32
@Winkler Róbert: köszi a választ.
Aha értem...akkor elküldöm a német céghez, talán nem vágják még jobban gajra ;-)
Egyébként a te 4Runner-ed is ilyen "jól" világít?

Üdv
LEHETŐSÉG Kezdőknek, haladóknak, újrakezdőknek, fiataloknak, időseknek, középkorúaknak társaságra vágyóknak, ínyenceknek, érdeklődőknek MINDENKINEK Ha szeretne megtanulni vagy újra elkezdené, itt a kiváló alkalom! Várja Önt a Tatai Főzőklub, ahol megtanulhat sütni-főzni,…..
Ma a farsang jegyében forgács és csöröge fánk készült. A receptek, letölthetőek Word Doc formátumban: Csorogefank.doc, Szalagos farsangifank.doc   CSÖRÖGE /forgácsfánk/ HOZZÁVALÓK 40dkg finomliszt 8dkg vaj 2 csapott evőkanál cukor Csipet só 0.5dl rum 1dl tejföl…..