Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IGE

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban egyre nagyobb teret kapnak mindennapi életünkben a számítógépek és az Internet. Így van ez a társkereséssel is, már teljesen általánossá vált, hogy magányosabb emberek szerencsét próbálnak az internetes társkeresőkön is. Mai cikkünk ennek a buktatóit…..
   Tök jó ötlet, az angolok csináltak online társkeresőt rondáknak. Van már külön társkereső aranásóknak (fiatal szép nők, aki pénzes pasit keresnek), akik Sugar daddy-t akarnak, Cougaroknak, akik Toyboyt akarnak, keresztényeknek, zsidóknak, nagyon szép embereknek...
Rengetegen vagyunk, akik szeretnének egy tartós, érzelmektől gazdag, mégis biztonságos párkapcsolatban élni. Mit tehetünk annak érdekében, hogy ezt bevonzzuk az életünkbe? Meg fogsz lepődni, nem azt javaslom, hogy regisztrálj egy társkereső oldalon, nem is azt, hogy járj el…..
Szekuláris Figyelő Pasikeresés 2010.11.15 15:40:00
Az egyik multinacionális társkereső megnézte, a náluk bejelentkezett felhasználók közül milyen arányban kezdeményeznek a nők és a férfiak kapcsolatfelvételt és arra az eredményre jutott, hogy a "katolikus" nők szólítják meg a legnagyobb valószínűséggel a…..
A pasival egy netes társkereső oldalon jöttem össze. A papír és a net sok mindent elbír, ezért ezeket a virtuális kapcsolatokat kellő távolsággal kezelem, mivel előbb-utóbb, de inkább előbb skype? msn? camera? a vége, vagyis a kukkolás. Ez a pasi – nekem a fotó alapján…..
Döbbenetes sztori következik. Homoszexuális levélírónk belekényszerült egy "szerelmi" háromszögbe egy szerződés véglegesítése okán, de rosszul jött ki a történetből és a céget sem hagyhatja ott beteg édesanyja miatt.   Sziasztok! Idén, alig 22 évesen léptem…..
chasingamy csak beszélgetek 2010.12.05 19:44:00
Némelyik netes társkereső oldal, kvázi kurva képző is, hiszen pénz ellenében, az arra izgulóknak web kamerán keresztül vetkőznek, meg kiélik a másik, és maguk fantáziáját. Vagy Nade Én csak beszélgetek milyen szerencse Azt is nehezen képezelem el, hogy valakinek ez az ideális…..
Szomorú a mai posztom apropója. Pénteken a rokonok kérésére rá kellett törni az ajtót az óbudai lakos F. Lászlóra és családjára, miután napok óta nem adtak magukról életjelet, és belülről elreteszelték az ajtajukat. A várandós asszonyt holtan találták, férjét és kétéves kislányukat pedig kórosan…..
Lecsó Orálhab, szerzőknek! 2007.05.28 18:53:00
Ön nem tud megfelelően habzó szájjal cikket vagy azokra válaszokat írni? Próbálta már a hagyományos szereket, fogkrémet, szappant és mégsem az igazi? Itt a megoldás!! A Bigfater Habképző Művek költséget, időt és munkatársait sem kímélve megalkotta Önnek a 2007…..
Brendel Mátyás (BrM), közismert ateista személy próbálta érdemi kritikával illetni az Általános Isten definíciója levezetésem. Nem sok sikerrel.  Brendel Mátyás (BrM) "Az általános isten és a tudomány" című cikkében próbálta kritizálni az Általános Isten definíciója levezetést. Miért is nem…..
IGE 2007.05.30 12:02:51
Az egymást ismétlő, véget nem érő, hozzászólásaid vettem ki egy másik témából, mert nem értetted meg, hogy a blog, nem fórum. Felajánlottam számodra ott is a szerintem járható eljárást, hogy foglald össze gondolataid egy egybefűggő írásba a blogodon és arra reagálok. Tehát nem személyed, hanem csak egyes hozzászólásasid lettek moderálva. Ha itt is átléped a nem csak szerintem, hanem amint látod mások szerint is meglévő blog és fórum közötti határokat, akkor azt jelzem számodra előtte, mint eddig is tettem.

Brendel Mátyás nagyon sokszor elismerte régebben az írásaimat, ez magánlevelezéseinkben megvan. Ezen belül az Általános Isten definiciós levezetésem is tetszett neki, addig a változatig, ameddig nem jutottam el azon gondolati szintig, hogy ezzel már lényegében Isten (ezen az Általános Istent értem, mert csak ott jogos a sima Isten írásmód) létezése, már bizonyítva lett.

Mint írtam neked, ez engem is meglepett, akárcsak az Egely kerék, amikor feltártam valós működési elvét, de ha egyszer ez jött ki, akkor akármennyire is tetszik, vagy nem tetszik nekem, vagy másoknak, ezt kell figyelembe vennünk, mint tényt.

Az emberek nem logikai lények, tehát észérvekkel nem lehet igazán hatni rájuk, hanem érzelmi szálakat is mozgatni szükséges. Erre pedig a művészet és a vallások alkalmasak a legjobban. Ez a tudományos módszertant betartó felismerés és tett. Másrészt, mivel én tudatában vagyok a különbségeknek, ha akarok, akkor tudok így és úgy is viselkedni. Tehát ez így egy plussz tudás. Úgy is mondhatjuk, hogy én egy előremutató tudományos módszertannal hoztam létre egy vallást, ami érzelmi és értelmi szálak együtt való mozgatásával készteti és ösztönzi az embereket a helyes, a jó gondolkozás irányába.

Tudósnak azért nem nevezem magamat, mert sok módszertanom, annyira előremutató és parajelenségnek és érthetetlennek számít még, mint amilyennek a mobiltelefonálás számított volna 200 évvel ezelőtt. Nem csak felismertem a vallások által okozott gondolati hibákat ( Richard Dawkinshoz hasonlóan, MÉM elmélet) , hanem már már azok kijavításán dolgozom sikeresen, több mint 6-7 éve.

Ennek a lényege a gyógyító vakcína gondolatvírusok terjesztése, amelyekkel már tele van a társadalmunk és benned is ott vannak már. Ennek hatásmechanizmusa nem azonnali, akár évek is eltelhetnek a változás beálltáig. Tehát nekem veled kapcsolatosan is igazából már csak várnom kell.

Sokáig az is logikátlan volt egyes tudósoknak, hogy a későbbi gyógyulás, öngyógyulás miatt, eleve meg kell fertőzni egy betegséggel egy virussal (egy vakcinával) az egyént.
 Pity, pity ,pity, pity, pity, pity,  putty. -Affene! Melléütöttem! Pity,pity,pity,pity,pity,pity,pity Ringringringring - Jó egészséget kívánunk! Itt a vizit-díjfizető telefonautomata központja jelentkezik. Hallgassa meg kedvezményes ajánlatainkat! - Vizitdíj bérlet…..
IGE 2007.05.30 11:10:39
blog.hu/, ha benézel a FRISS POSZTOKBA, akkor láthatod, hogy az újonnan feltett cikked ott megjelenik. Ez alapján is jönnek ide látogatók. Tehát nem érdemes egymás után rögtön két cikket is feletenned, hanem érdemes várni köztük annyi időt, amig legalább a régi eltünik. Ja és fontosak lennének a képek.