Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekfeher

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juniorválogatottak felkészülési mérkőzésén meggyőző fölénnyel nyert Bob Dever és Fekti István csapata. Az első harmadban a vendégek jutottak előnyhöz, ezt a részt 2-1-re nyerték. Edzői értékelés szerint nagyon langyos játékot mutatott be ekkor a magyar válogatott. A…..
kekfeher 2010.09.05 14:14:59
@hokinyuszi: pfff pont ooooo??? elobb gondoltam volna mikiegerre mint Geczire:))
A várakozásnak megfelelően a magyar jégkorong-szövetség elnöksége egy évvel meghosszabbította a felnőtt válogatott élén az amerikai edző mandátumát. A juniorválogatottat a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője, Bob Dever irányítja. Az U18-as és az U16-os szakmai stáb…..
kekfeher 2010.07.21 00:34:06
Borbás Gergely lett a Ferencváros nyolcadik nyári igazolása, egyre erősebb a zöld-fehérek kerete. A kapuba a finn Timo Lindström (a finn másodosztályú RoKiból), hátvédnek Bontovics Márton (UTE), Horváth Gáspár (Dab.Docler) és Hüffner Adrián (UTE), a csatárposztra Dancsfalvi…..
Csütörtökön avatják a brassói jégcsarnokot. 1700 ülő és több mint 1000 állóhely várja az érdeklődőket. A Fenestela 68 Brassó hazai pályáját a Steaua Rangers elleni román bajnoki mérkőzéssel ünneplik. Jó hír, hogy a brassói csapat elnöke ígéretet tett arra, meghívja a…..
Kedd délután hozza nyilvánosságra a vilniusi négy nemzet tornára készülő magyar válogatott bő keretének névsorát Ted Sator szövetségi kapitány. Egyik ellenfelünk, Románia fürgébb volt, már megvan a 24 fős keretük. A két válogatott a nyitónapon találkozik. Az SC…..
Az UTE egy hét alatt kétszer győzte le az SC Csíkszeredát, de vasárnap este sokkal kisebb volt a különbség a két csapat között, mint szerdán. A hazaiak viszonylag gyorsan kétgólos előnyre tettek szert, de a székelyek rendre közelebb kerültek. A harmadik harmad szinte teljes…..
kekfeher 2009.11.01 23:47:51
@Pallus: ez igy alakult,csikban mi volt az az 5-0??? nem ezen a heten volt de akkor is... az osszes legiosotok a palyan volt megsem tudtatok nyerni.ja es 1 harmad alatt 5ot kapni eleg sajnalatos teljesitmeny:))
Egyre reménytelenebbül teljesít a Mol Liga-újonc Brassó. Az erdélyiek Csíkszeredában fogadták az éllovast, és gyorsan összeomlottak. A vendégek az első harmad után már néggyel vezettek, a végére elérték a két számjegyet, Kurt MacSwayn triplázott, 1-10. Az…..
kekfeher 2009.10.30 23:53:08
@HC4ever: lehet h neked van igazad sot szerintem biztos,mert ennyi zsinorban elvesztett merkozes utan mar a szakvezetesben kellene keresni a hibat. kar egy ilyen csapatert mert ebbol a jatekos allomanybol sokkal tobbet kilehetne hozni de ezzel a szakvezetessel tonkreteszik ugy a fiatal jatekosokat mint az idoseket.lehet h valami rokoni viszony van az edzok es a vezetoseg kozott es nem akarjak egymast felreallitani nehogy sertodes legyen belole???
Nem nagyon volt példa a magyar jégkorong történetében arra, hogy egy héten belül az U14-es válogatottól kezdve a felnőttekig mind az öt korosztály nemzetközi mérkőzést játsszon. Most erre is sor kerül. A sort a kölykök nyitják a péntektől vasárnapig tartó 2. Budapest…..
kekfeher 2009.10.30 23:43:17