Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AngeL

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló! Ma színházban voltam. És fantasztikusan éreztem magam!!! De a sokáig tartó "mulatozás" miatt ma nem tudok bonyolult bejegyzést készíteni ... ezért zenével fogok szolgálni !!!!1. Nyávogás magas színvonalonHát igen : a Backstreet Boys a világ legjobb - egyetlen…..
Fű-chan őrült élete Német 2009.11.02 16:19:00
Közép iskolában kezdtem el németet tanulni és be kell valjam azóta görcsölök is tőle, persze én hülye ezt választottam érettségi tárgynak, mert angolból aztán még ennyit sem tudok (pedig azt 10 évig tanították nekem)... Tavaly akár hányszor csak németünk volt, egész nap…..
Helló!Ma különleges nap van : Az én drága apukám születésnapja!!!!El kell mondanom róla, hogy ő a világ legjobb apukája! Na meg isteni gitáros, ezermester és humorzsák is egyben :DÉn és a két kishúgom, Alíz és Fanni, csak Patinak hívjuk. Ő a mi Patink!Isten…..
My Life - AngeLife Humanoid 2009.10.31 16:42:58
    Helló! Most valami olyat mondok el magamról, ami miatt talán bökni fogom néhány ember csőrét - mondjuk böktem eddig is, már megszoktam. Tokio Hotel rajongó vagyok. Igen. Ők állnak az én képzeletbeli dobogóm 1. fokán, a Metallicával együtt. Őket követi a Guns…..
Charisma Carpenter lesz a főszereplője a Psychosis horrornak, amelyet Reg Traviss (Vörös vihar) rendezett. Carpenter egy horrortörténeteket író nőt  játszik, aki új férjével egy szép angol kúriába költözik, azonban a nőnek hallucinációi lesznek, egy 15 évvel ezelőtti…..
My Life - AngeLife Angyali start 2009.10.30 22:48:00
Helló Mindenki!Ma még nem vágom nagy fába a fejszémet. Hisz néha egy konnektort sem tudok bedugni - szóval nagyon boldog leszek, ha ez a bejegyzés minden gikszer nélkül publikálva lesz! Egyenlőre semmi extra ;) Nos... egy igazán egyszerű témával kezdek. Nálam alaptéma, hogy…..