Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hétfői metál szakkör

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A népszerű francia képregénysorozatból, az Asterix és Obelix kalandjaiból Claude Zidi 1999-ben készítette el a mozis verziót. 3 évre rá tért vissza a töpszli gall és országos cimborája, a vadkanokat eszméletlen gyorsasággal elfogyasztó kövér, olykor sértődékeny Obelix.…..
Whiskey in the JarThin LizzyMetallica  Knockin' on Heavens DoorBob DylanGuns N' Roses (live) Little WingJimi Hendrix The Bluesberry Band feat. Tátrai Tibor  One of UsJoan OsborneJamie Winchester és Hrutka RóbertBónusz..
Hétfői metál szakkör Start 2010.11.16 22:59:00
Mostantól minden hétfő este "Hétfői metál szakkört" indítunk. A cél, hogy bizonyos témák alapján válogassunk a zsatubé blues, rock, metal, heavy metal, és egyéb gitáros zenéiből. Persze a random listák sem kizártak.Amire biztosan lehet számítani a teljesség igénye…..
Egy hónapja volt a verseny, amin közel 1500-an indultatok: a postok végében elhelyezett információmorzsákat felcsipegetve kellett eljutnotok a végső íráshoz, amiben benne volt a kérdés és a titokzatos emailcím: aki elküldte a helyes választ, eséllyel pályázott a T-Mobile által…..
Hétfői metál szakkör 2010.03.12 18:56:03
@szucsadam: Ha beállt a hátad, akkor ne mozogj. Csinálj egy jó italt, ülj le és rehab...
Korábban (két éve) írtunk már posztot a legrendetlenebb Maces íróasztalokról, most meg készítettem egyet a legrendesebbekről is. A Hongkiat.com hirdetett egy versenyt az 50 legjobb íróasztalt keresve, Maces-pécés, mindegy, persze általában a Macesek vitték a prímet. A képek…..
Hétfői metál szakkör 2010.02.18 19:51:22
@DnP: Egy sima Jack-RCA kábel segítségével kötöttem össze. Így persze csak sztereó, viszont mind az 5 hangszóró + a mély is szól. Cefet nagyot szól. :D
Hétfői metál szakkör 2010.02.18 19:52:58
Mint azt már korábban tudni lehetett, január 27-én lesz az Apple következő show-ja, most azonban már nemcsak a pletykákból, hanem a kaliforniai cég meghívójából is ismerjük a dátumot. De nem is ez a lényeg, hanem a szlogen: "Gyere el, hogy megismerd a legújabb…..
A Snow Leopard nekem először csak csalódás volt, aztán idővel kezdett elviselhetetlenné válni a döcögése, a strandlabda meg a hasonló dicstelen dolgok, úgyhogy tegnap nagy levegőt vettem, és belefogtam egy clean installba.Ezt ajánlották ugyanis minden fórumon. Handrás javaslatára…..
Utazó iPhone-unk tehát sorra próbálja ki a pénzkereseti lehetőségeket, persze szigorúan olyanokat, amik minél több utazással járnak. Mert hát szeret utazni. Ezért ez is a neve. Volt már autós asszisztens meg külügyes, most azonban rájött, melyik munka feküdne neki leginkább.…..
Hétfői metál szakkör 2009.11.21 11:11:16