Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FityMatyi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Szőrőstalpú románok 2009.11.07 10:36:00
Biztos hallottátok már ti is a címben szereplő jelzőt román szomszédainkra. Sőt még olyat is hall az ember, hogy „ezek nem régen még embert ettek”. Lehet persze csúfolódni, de azért az vitathatatlan, hogy bizonyos dolgokban jóval előttünk járnak. Itt van például…..
FityMatyi 2009.11.08 05:21:54
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
FityMatyi 2009.11.06 13:01:29
FityMatyi 2009.11.06 13:00:09
FityMatyi 2009.11.06 13:00:56
„Ahhoz, hogy megnyerhessék a pályázatot, hazudni fognak nappal, hazudni fognak éjjel, és hazudni fognak minden hullámhosszon.” – olvasható annak a jelentésnek a záró mondataként, amelyet az egykori  Phare-programmal kötött támogatási szerződés részeként…..
FityMatyi 2009.11.06 09:42:16
@Strici: Nincs meg a flopy? Érdekes! :)
A nickneved pedig a qrvák futtatására (is)emlékeztet! :)Tehát Te velük mutyizol?
Mivel már foglalkoztam korábban a témával, a véleményem ismert. Így a mai döntés kapcsán most csak annyit teszek, hogy kommentár nélkül közreadom a Sláger rádió vezetőjének sajtóközleményét, még úgy is, ha néhol egy kicsit hatásvadász módon van megfogalmazva, ugyanis…..
Az idő szorít, egy hete még nem volt biztos, hogy nyernek, pár napja még a rádió nevén vitáztak, hát nem csoda, hogy a logóra már nem marad idő? Mit csinál ilyenkor az elfoglalt grafikus, akinek közben még Kovács László és Szekeres Imre portréját is bele kell montíroznia a…..
Bevallom, az utóbbi két három hónapban már-már olyan tévképzetem támadt (és nem csak nekem), hogy Gyurcsány Ferenc hiányzik ennek az országnak. No, nem mint miniszterelnök, de ez az arc mégiscsak elérte azt, amire az elmúlt húsz évben másnak esélye sem volt: közös nevezőre…..
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
FityMatyi 2009.10.31 08:11:08
@Ganaga:
Igen! Nem kell erőszakosnak lenni!
Itt részemről is az lenne a megoldás, ha egy harmadik párt nyerne fölényesen a jövő évi választásokon, és ki tudná túrni a mostani két nagyot a megerősödött pozíciójukból. Ők megosztották az országot az egymásra mutogatással, ezért az emberek nagytöbbsége a megoszló véleményük által vagy az egyikre, vagy a másikra szavaz.
Ezt használják ki. Ha érted mire gondolok.
És gyakorlatilag tele van a "Matyim" avval is, hogy még a híradásokban is a nyilatkozó mellé kiírják, hogy melyik párthoz húz a szíve.
Tehát az emberek vagy igazat adnak neki, vagy nem. Mi marad?
Ha a szegfű mond böszmeséget, akkor narancshoz pártolnak.
Ha a narancs mond hülyeséget, akkor a szegfűhöz.
És nézd meg azt is, hogy évek óta csak egymást váltogatják!
Azért van, aki belátja és ezért is erősödik egy harmadik.
Számomra is politikai megfontolásból szüntetik meg a két nagy rádiót és ebbe tényleg nincs ismét beleszólása az "átlagembernek".
A mostani "politikai elit" hallatán a lenyúlás jut az eszembe és rögtön rám jön a broáf!
És miért csak nekem?
Ha számukra nem jó valami, akkor törvény módosítanak, esetleg a mentelmi jogukra hivatkoznak.
Rendszerváltás óta eladták az földeket, a gyárakat és a megmaradt dolgokat pedig a felvett hitelek fogják elvinni. Már lassan húsz éve még a nyakamon is szorítom a derékszíjat!
Politikusoknak meg ha csődbe is megy „egy” cége, akkor van, vagy lesz helyette másik néhány?
És a három csapás hol marad? :)
Ezért bűzlik ez a frekis dolog!
"Miért van ennyi probléma a 30a vonallal?"- teszi fel a kérdést olvasónk. A vonat a menetrendben meghirdetettnél 5 perccel korábban indul vagy fél órát késik. Ezt tökéletesen kiszámítható. Emlékeim szerint ezen a vonalon van, hogy a menetrendet egy-két állomással…..
FityMatyi 2009.10.30 21:22:04
.
8ker Bringa télen 2009.10.29 17:47:38
Itt a hideg idő, néha esik is valami szutyok az égből, a lakásból kilépni már csak sapka-sál kombóval érdemes - bátortalanabbak fázósabbak kesztyűt is húznak - a bringások száma is megcsappant. Csak az elvetemültek tekernek ilyenkor is - hál'istennek, azért szép számmal -…..
FityMatyi 2009.10.30 21:07:50
.