Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kulcsi Komisz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A 2012-es év első bejegyzésének címe,"kecskés" Bakos Laci bácsi (66) nagyapjától származik.És örök érvényű,mint "a pénz a nem boldogít" mondás is. Nagyon kemény év vette kezdetét,ugyanakkor mi mást kívánhatnék…..
Kulcsi Komisz 2012.01.08 17:47:58
@Zrínyi Kati: Kati! Lehetne a 2012-es év a megbékélés éve? Nem kell haverkodni,csak nyugodtabban közeledni egymáshoz. Nem fárasztó ez a sok veszekedés? Tomból benned a sok indulat! Kár lenne az egészségedért!
P.Csaba
Kulcsi Komisz 2012.01.11 07:35:36
@Zrínyi Kati: Szia Kati!

Írásodból kitűnik,hogy szeretitek,tisztelitek a Rezgő Janit.Aggódtok érte! Sokan vagyunk így ezzel! Mégis azt kell mondanom,hogy ha tényleg igaz amit írsz,akkor az igazi felelősség valóban a Rezgőjé! Talán az ő szemét kéne felnyitni,hogy túl sok hasonló történet kering a neve körül. Nem mindegy neki sem! Javaslom,hogy neki is megér 1500 ft-ot egy kiskutya lepapírozása. Ha nem kerül ki Tk-nélküli kiskutya a tenyészetéből megszűnnek a hasonló esetek. Hozzá fűzném még,hogy engem bárki nyomorgathatna,nem papíroznék senkinek! Lehet,neki is nemet mondani! De nekem ez az egész nem logikus! Hogyan lehetne építeni,tenyészetet bizonytalan származású kutyákra? Valóban hiteltelenné teszi a tenyészetet és bizonytalanná a tenyésztést!
Ha Rezgő letörzskönyvezteti a kiskutyákat,gondolom azért teszi,mert valamit félre értettél és minden rendben van a kiskutyák körül. Úgy gondolod én itt többet nem reagálnék a történetre! Jó egészséget kívánok nektek is!
Megint csak kivívom magam ellen egyesek "megbecsülését" -mintha én csinálnék almokat a komondor szukáknak- de nem bánom,a lényeg,hogy legyen eredménye a megmérettetéseimnek.Mai napon kizárólag munkaügyben jártam Ravasz és Böske portáján.Hát,tátva maradt a…..
Több okból kifolyólag is viszonylag távolra kerültem a komondoros társadalom "tűzfészkétől",így most bele-belekukkantva a közel múlt eseményeibe,és tájékozódva abban,örömmel találtam néhány minden bizonnyal hosszútávon hasznos kezdeményezést!Szívesen megosztom…..
Kulcsi Komisz 2011.08.30 20:30:30
@Kohári Pisti:

Szia!

Örülnénk,ha tudnátok jönni!Küldjél nekem egy e-mailt, komondor@kulcsikomisz.hu címre. Nevezésed tartalmazza: elérhetőséged,kutyád vagy kutyáid nemét és életkorát.
Pengyomhegyi Szőke süldők 2010.12.06 05:43:00
Felénk a helyzet változatlan(ul ssszzz....) ... Azaz,van víz rendesen -és több is lesz- amin nem sok kedvem van már viccelődni,mert azon a határon túllépett a probléma,hogy legyen hozzá humorérzékem -ez pedig komoly jel.Ugyanakkor van néhány kedves pillanat,amit az igen csenevésznek…..
Egy rövid hír erejéig említettem,hogy a kétpói komondorok szaporodtak,Kulcsi Komisz Böske -anyai vonalát meg nem hazuttolva- 10 kicsit hozott világra,melyből 1 élettelenül született.A 9 kicsi igen rossz időjárási körülmények között,7-8 fok Celsiusban és áztató esőben…..
Nos,legutóbb Eszes Jenő barátom és családja igen szép és kutyakiállításokon eredményes szukájával futott tiszteletkörünk azon állomásával hagytam abba ezt a "sorozatot",hogy Tiszagyöngye Betyár Kincsem kétszer is összeragadt Beremendi Bundés Híressel.Most…..
Partizer Csaba barátom,a Kulcsi Komisz Komondor Kennel tenyésztője küldte nekem ezt a beszámolót, melyet igen tetszetős,eredményes saját tenyésztésű komondoráról, Boriról kértem Tőle.Fogadja mindenki szeretettel és komondor tenyésztő "sporttársaimnak" azt…..
Mint arról már korábban említést tettem,Tiszagyöngye Betyár Ravasz és Kulcsi Komisz Böske komondorral résztvettünk Karcagon a tenyészszemlén.Ott sajnos nem volt időm képet készíteni róluk -bár legalább a többiekről sikerült-ám előtte néhány nappal már készítettem…..
A hétvégén éppen nálam volt a "nagytele" a gépen,amikor az égen előbb kettő,majd három gyönyörű nagy ragadozómadárra lettem figyelmes,amint Szolnok,méginkább a Sári-legelő felöl beköröznek fölénk,nem is olyan magasan. "Meglőttem" őket és még…..
Mottó:  "A választások megtörténtek az új elnökség felállt. Ha az elmúlt évek gyakorlatát akarjuk tovább folytatni, akkor ez a Klub széteséséhez fog vezetni, ami a fajta esélyeit végérvényesen meghatározzák. Úgy gondolom, hogy a közös cél a komondor legyen, a…..
Márki Klára jó barátomnak köszönhetően kaptam néhány képet Gyergyó kanom alomtestvérének,Királytelki Gubancnak a bírálatáról,amint tenyésztőjük,Veres Zsolt felvezetésében 2010.04.04.-én Fiatal osztályban Kitűnő II. minősítést kapott.Eredmények (Partizer Csabinak…..
Pengyomhegyi Még 90? 2009.10.29 23:50:00
90 éve született,én ma kaptam.Nektek adom.   Sajó Sándor:  EZ  ÉLTESSEN  MAGYAR!   Mint egykor Erdély meghajszolt határánA fölriasztott utolsó bölény,Úgy állsz most, népem, oly riadtan, árvánBúd vadonának reszkető ölén.És én,…..
Kulcsi Komisz 2009.10.30 19:12:25