Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kinglade

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hősök című, egykor szép reményekkel és izgalmas első évaddal (na jó, 13 résszel) induló szuperhősös sorozat olyan, mint a legrosszabb kommentelő troll, akit ha kivág az ember a francba, regisztrál egy újabb nicket, és visszajön. A története során többször a kasza élén…..
Blog Mindenkinek Saw VI 2009.12.07 08:42:00
Ez is megvolt. Megtekintettem az egyik kedvenc filmem 6.(!) részét. Végre azt kell mondanom, hogy nem kellett csalódnom. Legalábbis nem akkorát, mint az 5. film esetében, ami a sorozat leggyengébb epizódja. Innentől inkább a tovább mögött folytatnám, SPOILERESEN.   Folytatódik…..
Blog Mindenkinek The Tournament 2009.11.04 12:26:00
Először is leszögezném, hogy ez a film simán mehetett volna moziba. Úgy látszik azonban hogy a stúdió nem így gondolta és egyből DVD-n jött ki.A történetről röviden (hosszan nem is nagyon lehetne:)): 7 évente megrendezik a Bajnokságot, ahol a világ 30 legjobb bérgyilkosa…..
Igen megnéztük haverokkal, egyik gyengébb pillanatunkban. Az a baj ezzel a filmel, hogy úgy sz.r, ahogy van. Ezen még az a pár nem rossz női test se segít sokat. A film alapötlete szerintem már amerikában is gáznak számít lassan, de nem is ez a fő probléma. A színészi játék a…..
Blog Mindenkinek Apa kezdődik! 2009.10.30 15:50:00
Ezt a postot csak azért írom, hogy beköszönjek.Sziasztok!:)Tudom, van egy csomó ilyen jellegű blog, de talán sikerül valami újat mutatnom. Ha velem tartotok, akkor előbb-utóbb kiderül...
Végre egy jó Supnat rész. Ez már kellett. Az előző két részben látott nyűglődés után egy könnyed, fogyasztható epizódot kaptunk. A sztori röviden: van egy boszorkány aki pókerezik, de a zsetonok évaket jelentenek. Ha vesztesz öregszel. Dean veszít, méghozzá 50 évet.Az öreg…..
Bizony-bizony, ma 80 éves Bud Spencer! Ezúton kívánok neki nagyon boldog születésnapot. És kívánom, hogy éljen még nagyon sokáig...
Blog Mindenkinek Halálhír: Heroes 2009.10.30 19:28:00
Hát igen, meg nem erősített infók szerint a 4. lesz a Heroes utolsó évada. Igazság szerint én a 2. szezon végén hagytam abba a sorozat nézését. És amiket hallottam a 3. évadról nem vesztettem sokat azzal, hogy nem néztem tovább. A 4. évad gyenge nézettsége -ami már a 3.…..