Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReViolento

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hát gyengén mzsikál a sor", "Egész egyszerűen nevetséges a darabszám... meg hasonlók hallhatóak mostanában a főnököm J. szájából. Isten igazából az a kurva nagy harci helyzet, hogy tökéletesen egyet kell értsek vele. Míg három-négy hete meghaladtuk a 900-at is…..
ReViolento 2011.06.25 14:14:18
Üdv!Én a Continental Temic (Ezen belül a Forte Mann) alkalmazásában állok.Nos ez a hely is egy zombigyűjtő.Sok az új de azopk nagy része hülye, akik meg régóta vannak itt 5-10 éve.Ők viszonylag hozzáhasonultak a cég hangulatához, más szóval "elhülyültek".
Nem áll semmiből az életük, csak a panaszkodás, szapulás, meg a nézünk ki a fejünkből magatartás.Ha a főnökök bent vannak, mindenki be van tojva.Még egy kesztyűért sem nagyon mernek bemenni.Nem igazán értem miért van ez.Ha évek óta itt gályázik, minek fél?!Megeszik az irodában vagy mifene?
A kedvencem az, amikor valamelyik szokásomat érvényesíteném, pl: fogmosás.Ez itt végzetes hiba, mivel ezek nem szoktak, itt legalábbis nem nagyon.
Ha éppen rajtakapnak egy ilyen cselekedeten, azonnal szóvá teszik."Minek kell azt mosni?úgy is kihullik egyszer, tán homi vagy hogy folyton mosod a protkódat"Persze nem méltatom válaszra az ilyen beszólást, de ezzel nincs elintézve.Addig állnak és bámulnak, néha-néha egymásra vigyorognak, hogy már-már kínosnak érzed azt hogy elkezdtél fogat mosni.Nem érzem úgy hogy túlreagálom, baszottul semmi köze hozzá mit csinálok a szünetemben, meg egyébként is.Persze hozzá kell tenni, egyik másik okostojás, egy dagadt lezüllött hájfej, lesír az arcáról hogy neki már évek óta vége, lélekhalott zombi, akit csak az boldogít kicsit ha beleköt az egészséges lelkivilággal rendelkezőkbe.Meg ha ihat kábulásik a szimilár tesóival.Nem tudok mit mondani, ez a multi módi.Az ember nem feltétlen jön ide "zakkantan", igazából van aki értelmesebb, de hozzáhülyül a többihez.Erős a mezőny, nehéz a küzdelem a proletár diktatúra ellen
Hála az égnek nem kell többet játszanom ezzel a borzalommal, mert 'Spocc' képes volt végigvinni az egészet és két videóban lezajlik az egész játék. Csodálom kitartását, mert én bár a kiegészítő klip óta továbbjutottam(hajó), rettenetesen meguntam az egészet. Interneten nem…..
ReViolento 2009.11.04 15:05:00
@RPCJFan: Hmmn. gondolod ez majd kíhúzza az osrszágot a letargiából?
:D:D:D:D
Újra van City Interactive újságárusoknál, ezúttal a fantasztikus "Code of Honor" francia idegenlégiós játék kapható a Kiskegyed és a Body Builder Magazin között. Mindez 2000 forintért, tehát ugyanannyiért, mint a boltokban. Kreáljunk hozzá egy szuperül hangzó…..
Elakadtam, de sikerült továbbjutnom. Azt megint elakadtam, de annyira most már nem is törtem magam. Ez a játék ocsmány, felesleges vele pocsékolni az időt. A szöveget snittek nélkül vettem fel, úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaitok ;)  ..
ReViolento 2009.10.31 06:37:03
@freddyD: Akkor rendben :)
ReViolento 2009.10.31 18:35:19
@LucaJ: Királyság!!!!!!
ReViolento 2009.10.31 18:39:07
@danim1130: Aztak*r*a, ennyi időt szántál erre a játékra?:DÚgy vélem sok a szabadidőd :D:D
Hogy legyen szó a jó játékokról is, holnap Budapest Game Show a Budapest Sportarénában.HonlapMár csak ezért is, és ez nem vicc!A tisztaszoftver.hu is jelen lesz a rendezvényen, így a helyszínen egy rövid regisztráció után, minden államilag támogatott felsőoktatásban résztvevő…..
ReViolento 2009.10.30 20:22:39
@Kandras: Nem hárítok, de nem dicsekvés volt, szerintem könnyebb volna megszámolni hogy csak Magyarországon hányan használnak Legális szoftvereket, mint akik Illegálisat!Ezt észben kell tartani!Nem mindenkinek van N 300-e ft-os fizuja, ez van!
Don't "Mansion" It! :D
ReViolento 2009.10.31 18:01:13
@Kandras: Jó nézd!A Linuxot marhára nem csípem, az hogy illegálisan használok valamit, mint ahogy szerintem te is, tényleg lopásnak minősül!de vannak azért prioritások, a kocsilopás meg nem ugyan az a ketegória véleményem szerint!Másrészt nem dicsekedtem, csak elmondtam a véleményem, amit itt mindenki szabadon megtehet!Ha ez neked nem all right, akkor "Hagyd figyelmen kívül"!Az őszinteségedet viszont becsülöm!
Don't mention it!